Do It Yourself

Department of Labor Updates Technical Assistance Guide for Contractors

  • Department of Labor Updates Technical Assistance Guide for Contractors

    click fraud protection
    Harrison KralHarrison KralOppdatert: nov. 25, 2019

    Antidiskrimineringslover og likestilling er en viktig del av en sunn arbeidsplass. Lær om de nye retningslinjene her.

    • Facebook
    • Flipboard
    • Twitter
    • Pinterest
    • E -post

    Shutterstock/ Syda Productions

    Det amerikanske arbeidsdepartementet ga nylig ut en oppdatert og omfattende versjon av Veiledning for teknisk assistanse for byggebransjen. Formålet med guiden er å hjelpe entreprenører med å bedre forstå og oppfylle de juridiske kravene og ansvaret for like muligheter for arbeid.

    Guiden ble utgitt av Department of Labor's Office of Federal Contract Compliance Programs (OFCCP). OFCCP er et borgerrettighetsbyrå i DoL som håndhever lover om diskriminering og like arbeidsmuligheter.

    “Den tekniske bistandshåndboken gir omfattende og tydelig veiledning som vil bidra til å sikre lik sysselsetting mulighet og ikke-diskriminering i konstruksjonssektoren, sier direktør for Office of Federal Contract Compliance Programs, Craig Leen.

    Selve guiden inneholder et selvvurderingsverktøy for entreprenører som lar dem sørge for det de har praksis på plass som eliminerer diskriminering og gir lik jobb muligheter. Målet med Technical Assistance Guide er å hjelpe entreprenører med å forstå lovene rundt disse problemene, slik at de kan sikre samsvar samtidig som de gir beste praksis og referanse materialer.

    Her er en lenke til guiden i sin helhet. For mer informasjon kan entreprenører ringe OFCCPs gratistelefon på 800-397-6251 eller besøke http://www.dol.gov/ofccp/.

    Populære videoer

    Opprinnelig publisert: 25. november 2019

instagram viewer anon