Do It Yourself
  • Spar stort ved å ansette entreprenører utenom sesongen

    click fraud protection

    Å velge riktig tidspunkt for å ansette husentreprenører kan spare deg for penger, få bedre kvalitet på arbeidet, sikre at du får jobben utført i tide og gjør hele prosessen mye mindre frustrerende. Entreprenører av alle typer har trege sesonger når de er mer villige til å forhandle om lavere kostnader og forkorte leveringstider og er mindre sannsynlig å skynde seg gjennom jobben. Hvis jobben din ikke er en nødsituasjon, er det ofte verdt å vente på en treg periode.

    Ansette taktekker

    Den travleste sesongen for de fleste taktekkere er høsten da huseierne kjemper for å forberede seg til vinteren. Våren er også hektisk fordi det er et press for å løse problemer som oppstår om vinteren og tidlig på våren. Standardregelen er å planlegge takprosjektet ditt mellom fjerde juli og Labor Day. Hvis takbelegget ditt er annet enn asfalt helvetesild, som metall, gummi på fliser, har du større fleksibilitet og kan gjøre en god del for en vinterjobb.

    Lær 10 vanlige takproblemer og hva du skal gjøre med dem.

    Ansette en utvendig malerentreprenør

    Sommeren er den travleste sesongen for husmalere, delvis fordi noen huseiere foretrekker å få det høye, rotete arbeidet gjort mens de er borte på ferie. Januar og februar er trege måneder for de fleste entreprenører, så hvis det er mulig å påføre maling på det tidspunktet i ditt område, start da. Ellers har handelen en tendens til å henge litt i september og oktober.

    Tenker du på å male huset ditt? Dette er de mest populære utvendige fargene.

    Ansetter en interiørmalerentreprenør

    De fleste maler når de nettopp har kjøpt et hus (som pigger litt om våren) eller forbereder seg på ferien. Over hele linjen regnes januar og februar som de trege årstidene for interiørmaling.

    Se hva de beste interiørmalingfargene er før du starter et prosjekt.

    Ansette en betongentreprenør

    Vår og sommer er høysesongene, så vurder kaldere måneder. Betongarbeid er mindre utsatt for kaldt vær enn andre utvendige jobber fordi du kan helle betong selv ved lave temperaturer. For større prosjekter som krever at en betongbil kjører gjennom oppkjørselen eller verftet, er frossen grunn å foretrekke. Slik estimerer du en konkret ordre så du har en ide om hvordan et estimat skal se ut.

    Ansette en VVS -entreprenør

    Når været endrer seg - blir varmt på slutten av våren eller kaldt om høsten - bryter systemene sammen og VVS -folk blir opptatt. Få ditt klimaanlegg reparert eller byttet ut i lavtiden. Tidlig høst og vår er gode perioder. Dette er 12 ting du bør sjekke før du ringer en HVAC -tekniker.

    Ansette en interiørrenoveringsentreprenør

    Hvis du kan omgå rotet og ulempen ved et oppussingsprosjekt for kjøkken eller bad i løpet av november eller februar, vil månedene på på hver side av høytiden, er det en god sjanse for at du finner flere og bedre valg av entreprenører og kan slå bedre avtale.

    10 ting å gjøre når du har entreprenørproblemer

instagram viewer anon