Do It Yourself
  • Gi energi til hjemmet ditt med årets farge: Cyber ​​Lime

    click fraud protection

    Koble til naturen og teknologien mens du styrker kropp og sinn ved å omfavne Cyber ​​Lime.

    Velge farger for hjemmeinnredning kan fort bli overveldende, så det er gunstig å henvende seg til eksperter som viser de siste trendene.

    Garden Media Group Hagetrenderrapport 2024 kåret til Cyber ​​Lime til årets farge. Samlet sett fremhevet rapporten øko-optimisme, som omfatter bærekraft, klimaendringer, fremtiden til hagebruk og farger som gjenspeiler naturen.

    Garden Media Group kaller sitt oppdrag å skape en lidenskap for naturen og kjærlighet til hagearbeid til alle generasjoner for å forbedre miljøhelsen og støtte menneskers velvære. Den beskriver Cyber ​​Lime som levende, kraftfull og kraftig, da den eksemplifiserer skjæringspunktet mellom natur og teknologi i dette øyeblikket i historien.

    Vi spurte Garden Media Group-president Katie Dubow og Happy Place Interiør eier og hjemmestylist Melanie Zaelich hvorfor Cyber ​​Lime ble valgt, og hvordan du kan integrere det med hell i hjemmet ditt.

    På denne siden

    Hvorfor er årets farge viktig?

    Hvert år annonserer designeksperter de nye trendene. Zaelich henvender seg til årets farge for veiledning fordi den typisk representerer vår nåværende kulturelle tilstand og våre håp for fremtiden. "Det er en visuell representasjon av hvor vi er og hvor vi ønsker å gå," sier hun.

    Garden Media Group har valgt årets farger i 22 år. I tillegg til å være morsom, sier Dubow at det hjelper teamet hennes å holde seg innovativt og inspirerer kreativitet i hele bransjen.

    Å inkludere en årlig trendy farge i markedsføringskampanjer, kan emballasje og produktdesign effektivt fange forbrukernes oppmerksomhet samtidig som hun formidler en sterk følelse av modernitet og relevans i øyeblikket sier.

    "Den årlige kunngjøringen av fargen har blitt en kjær tradisjon," sier hun, "både innen designverdenen og vår hageverden, som tilfører spenning og forventning til den kreative prosessen, etterlengtet av fagfolk og entusiaster like."

    Det får også DIY-ere begeistret for nye prosjekter å takle.

    Hvorfor Cyber ​​Lime for 2024?

    Zaelich vender seg til sin fargepsykologi og designbakgrunn for å vurdere hvorfor denne fargen, og hvorfor nå.

    "Jeg tror Cyber ​​Lime ble valgt fordi den er lys, frisk og livlig," sier hun. «Grønt er fargen på naturen, på liv og velvære. Etter de siste årene, og alle de aktuelle problemene vår verden står overfor, gir denne dristige fargen en sprut av moro og livlighet vi alle trenger. Det er virkelig den mest optimistiske fargen."

    Dubow sier at designere, inspirert av miljøet, i økende grad bruker farger som gjenspeiler naturen i en bevegelse som kalles greenterior. "Mer enn farge, grønt interiør blander bærekraft og miljøbevissthet med harmoni i naturen," sier hun.

    Hun legger også merke til hvordan Cyber ​​Lime forholder seg til teknologi. "Når vi beveger oss mer inn i en teknologi-fremover verden, betyr denne hyperlyse grønne den kraftige forbindelsen mellom natur og teknologi," sier Dubow. "Kroppen og sinnet stimuleres og får energi av denne pikante, nesten neonfarge."

    Hvilke farger passer best med Cyber ​​Lime?

    Til tross for sitt livlige utseende, sier Dubow at Cyber ​​Lime kan brukes med mange farger. Garden Media Groups beste sammenkoblinger inkluderer:

    • Svart: Den skarpe kontrasten mellom Cyber ​​Lime og svart skaper et slankt og effektfullt utseende som formidler modernitet og raffinement.
    • Elektrisk blå: Lag et levende og energisk fargeskjema perfekt for futuristiske prosjekter.
    • Lilla: Dette skaper en visuelt slående kontrast med Cyber ​​Lime.
    • Fuchsia: Kombinert med en lys grønn, skaper fuchsia en dristig, oppsiktsvekkende fargepalett.
    • Hvit og brun: Cyber ​​Lime passer også godt med disse nøytrale.

    Imidlertid sier Zaelich at fargene koordinert med Cyber ​​Lime tilbyr lignende liv og intensitet. "Det må være en skarp, ren, lys farge," sier hun. "Vær forsiktig med å sette Cyber ​​Lime ved siden av en farge som er dempet, jordaktig eller støvete fordi de vil kollidere."

    Hun anbefaler Cyber ​​Lime med en rik marineblå, svart eller koksgrå. For en mer fargerik look, prøv den med fuchsia, livlig blågrønn eller lys oransje.

    Ideer for bruk av Cyber ​​Lime i hjemmeinnredning

    Cyber ​​Lime Paint Color of the Year Nov 2023 Courtesy Garden Media GroupMed tillatelse til Garden Media Group

    Ifølge Zaelich er Cyber ​​Lime en utmerket farge for å dekorere. "Vibeen du vil skape vil diktere hvor mye av denne flotte fargen som er nok og hvor engasjert du vil være med denne fargen," sier hun.

    Selv om denne fargen er dristig, har den eksistert i forskjellige former i flere tiår. Her er noen tips for å legge til en punch av Cyber ​​Lime til hjemmet ditt.

    Dekorative aksenter

    Ta inn en frisk cyberlime uten en permanent forpliktelse.

    Zaelich anbefaler å legge til fargen til stuen, kjøkkenet eller hjemmekontoret med morsomme geometriske kunstverk, bordlamper, puteputer og annet ikke-permanent aksenter. Selv en Cyber ​​Lime aksentstol ville se kraftig ut i et moderne rom eller hjemmekontor.

    Planter

    Neon lime potteplanter er trending fordi de gir den dramatiske uttalelsen folk leter etter, sier Dubow.

    "Med sin lyse, iøynefallende farge skinner de like i et hjørne av et rom som på sosiale medier," sier hun. "De fleste er også relativt enkle å ta vare på, noe som gjør dem til et godt valg for nybegynnere planteforeldre."

    Eksempler inkluderer philodendron sitronmarengs, gylden fiolin og sitronlime; neon pothos; dracaena rampelys; og rampelys coleus.

    Maling

    Dette er en fantastisk farge å bruke for en aksentvegg eller i en krok for et livlig lekerom, treningsstudio eller underholdningssone.

    Faste funksjoner

    Hvis du virkelig vil gi en uttalelse, foreslår Zaelich å bruke denne fargen som en moderne, fantastisk inngangsdør for et marineblått, kull eller svart hus. I et middels moderne hjem, ville Cyber ​​Lime fungere godt for en vertikal backsplash-flis på kjøkkenet.

    Sandi Schwartz
    Sandi Schwartz

    Sandi Schwartz er en multi-prisvinnende forfatter av boken "Finding Ecohappiness: Fun Nature Activities to Help Your Kids Feel" Happier and Calmer" og en frilansjournalist som spesialiserer seg på bærekraft, hjem og hage, grønn livsstil, natur og velvære. Arbeidet hennes har blitt omtalt i The Washington Post, National Geographic, Yahoo!, BobVila.com, Earth911, mindbodygreen, Verywell og mange flere publikasjoner. Hun liker avslappende gå- og sykkelturer, naturkunst og den nye meditasjonshagen sin.

instagram viewer anon