Do It Yourself
  • Nye Yeti-farger er her: Møt Cosmic Lilac og Camp Green

    click fraud protection

    Yeti har nettopp lansert nye farger Cosmic Lilac og Camp GreenVIA KJØPMANN

    Yeti gjør noe av beste campingkjølere og vannflasker. Det anerkjente merket har nettopp lansert to begrensede opplagsfarger inspirert av sanne hendelser i naturen. Kosmisk lilla og Camp Green er her i en begrenset periode. Handle nå, disse nyansene i begrenset opplag går raskt! De livlige fargene pryder et stort utvalg av forhandlerens tilbud. Fra flaskeslynger til tumblere, få et komplett sett med fargekoordinert utstyr som passer for enhver utendørs eskapade.

    Kosmisk lilla, en subtil stjerneinspirert nyanse, henter inspirasjon fra mørk himmelland. Camp Green låner sin jordtone fra skogen og andre store utbredelser av frodig, grønn villmark. Begge fargene kompletterer Yetis linje med robust leirutstyr og bringer en påminnelse om den naturlige verden med seg uansett hvor de går. Senior shoppingredaktør Daria er en Yeti-entusiast, og Cosmic Lilac er hennes favoritt Yeti-farge til dags dato.

    Bortsett fra det vanlige utstyret, er begge fargene tilgjengelige i Yetis tilpasningsdashbord

    . Graver krus, kjølere og tumblere. Velg mellom initialer med monogram, ord eller grafikk – inkludert helt nye Zodiac-symboler som kom med utgivelsen av Cosmic-samlingen.

    Snag en isolert veske eller reiseglass i disse morsomme nyansene før de blir utsolgt. Begge fargene – sammen med tonnevis av andre nyanser som passer for enhver friluftsentusiast – finnes direkte på Yetis nettsted. De nye fargene er kun tilgjengelige de neste seks månedene. Sikre deg favorittutstyret ditt i disse fantastiske nyansene før de blir borte for godt!

    Ingenting bærer de nye Yeti-fargene bedre enn de bestselgende Tundra hard kjøler. Denne store og ansvarlige kisten kommer i et utvalg av mål som passer til alt fra dypvannsfangster til vilt, serverte lunsjer og en hel masse av drikkevarer. Vi snakker heller ikke om noen få dusin drinker – den største størrelsen passer til 549 bokser og opptil 353 kilo is!

    Rotomstøpt konstruksjon gjør denne kjøleren praktisk talt uforgjengelig, og T-Rex lokklåser sørger for at det aldri er en brutt forsegling. Enda bedre, en pakning i fryserkvalitet låser kulden ute, og holder innholdet kaldt gjennom flere dager på stien. Det er beste måten å holde maten kald mens du camper, punktum.

    Lekkasjesikker og utstyrt med dobbelvegget isolasjon, den Yeti Rambler vannflaske er den ideelle måten å frakte drinker på. Denne 26 unse tumbleren tilbyr et sponbestandig, robust belegg som holder farger lyse og forurensninger ute. Fordi det er rustfritt stål av kjøkkenkvalitet, ruster det aldri, knuser eller punkterer – selv under de mest slitsomme turene. Våre senior shoppingredaktører, Caroline og Daria, fremhever dette som deres vannflaske for følelsesmessig støtte.

    Rambler er så populær at den har inspirert en hel serie med utendørs tilbehør, inkludert en festklar is- og drikkebøtte. Få den i en av de nye Yeti-fargene før de er borte!

    Dette redaktøranmeldt tillegg til Yetis utendørskatalog passer for menneskets beste venn. De Boomer hundeskål er ikke bare attraktiv – den er laget av ekstra sterkt rustfritt stål som beskytter mot grove unger og utilsiktet fall, og den tåler oppvaskmaskin. Velg mellom to størrelser: fire kopper eller åtte kopper.

    Fordi Yeti har et rykte som noen av de beste baklukeutstyr på markedet, er det lett å se hvorfor folk slenger ut dem Hopper flip-kjøler. Denne myke kjøleren er mindre enn Tundraen, og rommer 30 bokser, opptil 28 pund is eller nok mat til en hel dagstur. Overlegen isolasjon holder innholdet kaldt i flere dager av gangen, mens en lekkasjesikker glidelås stopper søl. Laget for å være UV- og muggbestandig, dette er vår favorittkjøler for turer ut på vannet.

    Enten du reiser med fly eller vandrer til fots, Crossroads ryggsekk er kvintessensen helgepose. Vannavstøtende tuffskin-nylon gjør det mulig å reise uten problemer på stihodet siden den beskytter vesken mot rifter, rifter og hakking. Et stort hovedrom passer til klær og toalettsaker, mens to Rambler-flaskelommer gir enkel tilgang til hydrering. I tillegg passer en innebygd bærbar lomme for datamaskiner med en bredde på opptil 15 tommer.

    Polstrede skulderstropper og et ryggpanel uten trykk forhindrer ryggsmerter, noe som gjør ryggsekken til et ideelt valg for både fotturer og togturer. Ta den i en av de nye nyansene og hils på den nye "go everywhere"-vesken din.

    Handle smartere med våre ekspertanbefalinger for verktøy, utstyr og pengebesparende tilbud på gjør-det-selv- og hjemmeprodukter som du ikke kan gå glipp av. Meld deg på Nyhetsbrev om ting vi elsker.

    Som Associate Shopping Editor of Sales and Deals hjelper Emily leserne med å finne de laveste prisene på de beste produktene. Emily er en entusiastisk shopper og er alltid på utkikk etter de største kuppene. Når hun ikke søker gjennom flash-salg, kan du vanligvis finne henne som leser mysterieromaner eller koser med katter.

instagram viewer anon