Do It Yourself

Stanley Has Gone Beyond the Tumbler med Outside In Collection

  • Stanley Has Gone Beyond the Tumbler med Outside In Collection

    click fraud protection

    Fra terrassefester til skjenking ved bassenget, nyt iskalde gamle drinker hvor som helst, når som helst med den nye Stanley Outside In Collection.

    Stanley Tumblers er bokstavelig talt overalt – og med god grunn. De holder isen intakt i timevis og ser utrolig slanke ut i hånden. Med brennhete vikarer rundt hjørnet, hvem vil vel ikke nyte en kjølig drikke for å slå varmen?

    Hva er Outside In Collection?

    Vi har nyheter til deg: Stanley er helt ny Ute i samling går utover den grunnleggende tumbleren. Fra Stay Chill Beer Pint til Hverdagsvinglass til Trigger-Action reisekrus, Stanleys nye utvalg inneholder krus, mugger, flasker, glass og ølsteiner for både hjemmet og uterom. Og hvis du er i kjøligere klima denne sommeren eller liker å nyte en varm kopp kaffe året rundt, har den nye kolleksjonen Hold deg varm French Press også.

    Se hele Stanley Outside In Collection på nettsiden deres og les videre for våre fem beste favorittprodukter.

    Handle nå

    Vår favoritt ute i produkter

    16-ounce Classic Stay Chill Beer Pint

     Klassisk Stay Chill Beer Pint via kjøpmann

    Engangs plastbeger hører fortiden til. Oppgrader festkoppen til dette mer bærekraftige alternativet for å holde ølet ditt iskaldt. Denne slitesterke, skumvennlige halvliteren går med deg hvor som helst. Stout, lagger, IPA—hvis du kan helle det, den Stay Chill Beer Pint kan holde den kjølig til siste slurk.

    Og hvis øl ikke er noe for deg, kan du holde brus, musserende vann og iskaffe kaldt i denne klassiske koppen i rustfritt stål også. Ikke la hjemmelagde is-lattes bli vannet mens du er på farten, og ta en av disse nye koppene før de blir utsolgt.

    Handle nå

    10-Ounce Go Everyday Wine Tumbler

     Hverdagsvinglass via kjøpmann

    Se for deg dette: Du slapper av ved bassenget og nipper til en skarp hvitvin, og det holder seg kaldt hele tiden du er ved bassenget. Denne gjenstanden kan være vår favoritt ting fra den nye kolleksjonen.

    Fra happy hour bevies til lattes, dette 10 unse glass er den perfekte kompakte størrelsen for daglig bruk (derav navnet). Stanleys karakteristiske doble veggisolasjon holder vin, cocktailer og kaffe på den ideelle temperaturen i timevis. Det presspassede lokket gir en jevn nipping, og gummibunnen hindrer vin i å søle når noen støter på bordet du har satt drinken på.

    Handle nå

    16 unse klassisk trigger-action reisekrus

     Trigger Action reisekrus via kjøpmann

    Vær oppmerksom på alle kaffedrikkere på morgentur: Møt din nye BFF for jobbkjøring, bilturer og i utgangspunktet alle andre reiser. De Trigger-Action reisekrus gjør det mulig å nippe med én hånd med et knappetrykk, slik at du alltid kan ha en hånd på rattet mens du fyller bensin på reisen.

    Ingen søl eller sprut med dette kruset. Den har et lekkasjesikkert lokk, og den er laget for å passe i bilens koppholder. Best av alt: Lokket skilles fra hverandre for rengjøring, så ikke mer kaffegrut sitter fast i to-go-kruset.

    Handle nå

    48-Ounce Stay Hot French Press

     Hold deg varm French Press via kjøpmann

    Du trenger ikke å ofre kvaliteten på kaffen din på utendørseventyr som camping eller fiske. Dette fransk presse med stor kapasitet brygger nok for hele mannskapet ditt. Og Stanleys berømte vakuumisolasjon holder den nybryggede kaffen din dampende varm til øyeblikket du skjenker.

    Denne pressen er designet for å være robust og holdbar for utendørs bruk, men den er så god at du sannsynligvis vil bruke den hjemme daglig. Den kommer i denne Hammertone-grønnnyansen og i merkets trendy farger som kremgloss og mattsvart også.

    Handle nå

    12-ounce legendarisk leirkrus

    Legendarisk leirkrus via kjøpmann

    Den siste av våre fem beste favorittgjenstander fra Stanley Outside In Collection er Legendarisk leirkrus. Det er bedårende. Den kommer i en rekke av Stanleys mest kjente fargetoner, inkludert denne Hammertone-sølv og også rosenkvartsglød. Det sikre, presspassede lokket forhindrer sprut for enkel nipping rundt leirbålet, i bilen eller på arbeidsplassen (hvor enn jobben måtte være).

    Ta noen til deg selv og vennene dine, og par dem deretter med Stay Hot French Press for å lage et uslåelig kaffesett på farten.

    Handle nå

    Hvor kan du kjøpe Outside In Collection

    Finn Stanley Outside In Collection med polerte nøytrale farger tilgjengelig på Stanleys nettsted. Prisene varierer fra $18,50 for Adventure Pre-Party Flask til $70 for Classic Stay Hot French Press. De fleste av produktene er i området $20 til $30. Kaffe brygget på campingplassen vil aldri bli den samme igjen.

    Handle nå

    Handle smartere med våre ekspertanbefalinger for verktøy, utstyr og pengebesparende tilbud på gjør-det-selv- og hjemmeprodukter som du ikke kan gå glipp av. Meld deg på Nyhetsbrev om ting vi elsker.

    Populære videoer

    Mary Henn
    Mary Henn

    Mary Henn, MFA er Associate Shopping Editor hos Family Handyman. Hun er også en nasjonal prisvinnende forfatter og journalist. Hennes ekspertise ligger innen interiør, boliginnredning, hagearbeid og utendørstrender. Når hun ikke jobber med det siste innholdet på FHM, kan du finne henne som leser poesi eller går på tur med hunden hennes, Henry.

instagram viewer anon