Do It Yourself
  • Harbor Freight lanserte en 24K gullskalle – ville du brukt den?

    click fraud protection

    Dette kan være den perfekte gag-gaven til altmuligmannen i livet ditt.

    Hvis du er en altmuligmann på et budsjett, har du sannsynligvis hørt om Harbor Freight Tools (HFT). Mens det er mange merker som skaper utrolige verktøy alle gjør-det-selv-er bør vite om, HFT har gjort en virksomhet ut av å tilby svært rimelige versjoner slik at alle gjør-det-selv-er kan være med på handlingen. Motortrend har til og med gått så langt som å kalle dem «verktøybutikkenes dollartre».

    Nå, i et overraskende trekk fra budsjettmerket, har HFT gitt ut en spesielt luksuriøs gjenstand: en 24-karats gullskralle. Denne ettertraktede trofégjenstanden, som er fullstendig brukbar og unektelig snadder, kommer akkurat i tide til farsdagen. Her er det du trenger å vite om gullskrallen, inkludert utseende og effektivitet.

    Hva er Harbor Freight Gold Ratchet?

    HFTs gullskralle er en del av den profesjonelle ICON-serien med verktøy. Den er tilgjengelig i både 3/8-tommers og 1/4-tommers størrelser og har en 90-tanns girmekanisme. Det lave hodet gir solid klaring, mens girmekanismen tillater en tett 4-graders buesving. Og ja – den er belagt med 24 karat gull. Den gullfinishen gjør den spesielt motstandsdyktig mot korrosjon og gjør det elegante ergonomiske håndtaket spesielt enkelt å rengjøre. Slik gjør du en

    ombygging av skralle for å holde det løpende.

    Hvor godt fungerer Harbor Freight Gold Ratchet?

    Gullbelagt skralle med stativ fra havnefraktMed tillatelse fra havnefrakt

    I skrivende stund har 3/8-tommers versjonen av gullskrallen mottatt 249 anmeldelser på HFTs nettside. To hundre og tjueni av disse anmeldelsene er for 5 stjerner, med hele 98 % av kjøperne som sier at de vil anbefale produktet. Positive anmeldelser kaller dens "gode pris og presisjon", brukervennlighet og stor verdi. Selvfølgelig er gullbelegget et stort pluss; en anmelder oppsummerte det fint: "Jeg mener, DET ER GULL!!!"

    De to 1-stjerners anmeldelser siterte problemer med brudd. Den ene skrev: "Hadde den i en uke og... tennene på innsiden brakk," og den andre kalte det en "kjepp" som var "ikke verdt pengene." Likevel bemerket den andre anmelderen at den ble en "god premie eller trofé for en mekaniker."

    Er Harbor Freight Gold Ratchet verdt det?

    Den 3/8-tommers gullskrallen ringer inn kl $59.99 og 1/4-tommers versjonen kl $49.99. Selv om dette kan virke som mye penger for en HFT skralle, er det ganske sammenlignbart med krom og titan motstykker fra andre merker.

    Når du skal avgjøre om gullskrallen er verdt det for deg, tenk på budsjettet ditt og hvor fancy det er for en gave du vil kjøpe. Ja, du kan få en bedre, mer brukbar skralle for mer penger (forslag nedenfor). Derimot, skrallenøkler kjører vanligvis fra $50 til $200, så hvis du har et lavere budsjett og en altmuligmann med sans for humor, kan denne supersnazzy skrallen legge litt seriøs stil til en mer forventet gave.

    Hva andre skralle gir gode gaver?

    Hvis du ønsker å kjøpe en dyrere, men holdbar versjon, sjekk ut vår 7 favoritt trådløse skralle. Du kan også velge den superglatte og tilpasningsdyktige MetMo driver for $130, eller beste stikkontaktsett for mellomliggende DIYers, som varierer fra $40 til $80.

    Populære videoer

instagram viewer anon