Do It Yourself

Endre stemningen på badet ditt (eller hvilket som helst rom) med Mood Ring Paint

  • Endre stemningen på badet ditt (eller hvilket som helst rom) med Mood Ring Paint

    click fraud protection

    Oppdag hvordan du kan bruke stemningsringmaling for å gi stil og moro til rommet ditt.

    Fra hviteste maling noensinne som reduserer behovet for klimaanlegg til energisparende maling, det er nok av spesialmaling tilgjengelig for å gi stil eller funksjon til boarealet ditt. En oppegående type? Mood ring maling!

    Hvis du vil legge til et unikt utseende til hjemmet ditt, kan du vurdere å bruke stemningsringmaling. La oss gå gjennom hvordan det fungerer, hvordan du kan bruke det og hvor du kan kjøpe din egen humørringmaling.

    Hvordan fungerer Mood Ring Paint?

    Akkurat som en tradisjonell stemningsring som du vil ha på fingeren, er stemningsringmaling varmeaktivert. Derfor, hvis du maler noe med dette produktet og påfører varme på det (enten det er i form av et produkt som en hårføner eller kroppsvarme fra hånden din), vil det endre farge tilsvarende. Ja, det er virkelig så enkelt! Denne TikTok-videoen viser hvor smart skaperen @robbyepicsaus brukte den for å gi badet deres et innovativt utseende.

    @robbyepicsaus Min venn @alispagnola ♬ Chill Vibes – Tollan Kim

    Hvordan bruke Mood Ring Paint

    Den beste måten å bruke stemningsringmaling på er å plassere den på overflater som vil oppleve temperaturendringer. For eksempel vil en vegg sannsynligvis ikke passe best for stemningsringmaling, fordi du sannsynligvis ikke hele tiden berører veggen din. I stedet vil et sidebord passe bedre, siden fargen vil bytte når du legger hånden på den. Selvfølgelig er det opp til deg hvordan du vil bruke din humørringsmaling - så hvis du foretrekker å male en vegg, gå for det.

    TikTok-skaper @alispagnola gjør en utmerket jobb med å demonstrere hvor kreativ du kan bli med stemningsringmaling. Sjekk ut videoen her:

    @alispagnola

    Et toalett som vet hvordan jeg har det

    ♬ original lyd – Ali Spagnola

    Når du har identifisert hva du skal male, er det på tide å begynne. For å komme i gang vil du gi overflaten et nytt strøk med svart maling, som vist i videoen. Det kan være lurt å bruke baderomsmaling spesielt for det første strøket. Etter det er prosessen enkel: Bare samle den temperaturfølsomme malingen og spray overflaten med den. Og der har du det: Mood ring maling!

    Hvis du vil at stemningsringmalingen skal beholde fargen etter at varmekilden er borte, kan du også forsegle den slik at effekten holder seg.

    Hvor kan jeg få Mood Ring Paint?

    I likhet med energisparende maling er stemningsringmaling et spesialprodukt. Med andre ord, ikke forvent å gå inn i The Home Depot og finne hyller fylt med humørringmaling! Hvis du vil bruke stemningsringmaling på badet ditt (eller en annen del av hjemmet ditt), må du kjøpe det fra en nettbutikk som selger denne spesialiteten. Hvis du vil gi denne DIY en sjanse, kan du kjøpe mood ring maling fra Solfarget støv, som selger produktet for $50.

    Populære videoer

instagram viewer anon