Do It Yourself
  • Hvordan vinterføre en høytrykksvasker (DIY)

    click fraud protection

    Introduksjon

    Sørg for at høytrykksvaskeren er klar for våren ved å gjøre den vinterklar.

    Høytrykksvasker vinterisering

    Som de fleste utendørs strømutstyr, høytrykksvaskere trenger noen ganger litt TLC, spesielt når sommeren er over og du legger den bort for vinteren.

    Hvis du glemmer å vinterføre den ordentlig, kan det bety at den ikke starter eller går bra om våren, og at du bruker tid feilsøking av høytrykksvaskeren heller enn ved hjelp av høytrykkspyleren. Unngå disse problemene ved å behandle høytrykksvaskeren din rett mens du forbereder deg på å lagre den i lange, kalde måneder fremover.

    Både elektriske og gassdrevne høytrykksvaskere trenger vinterklargjøring, men prosessen er enklere med en elektrisk enhet. Bildene i denne artikkelen viser meg vinterføre min gassdrevne maskin.

    Den vanlige tilnærmingen til å overvintre en høytrykksvasker, blåse ut vann med en luftkompressor, er treg og plagsom. Metoden jeg vil beskrive her er mye raskere og enklere. Alt i alt vil det sannsynligvis ikke ta mer enn 20 til 30 minutter - kanskje betydelig mindre hvis du ikke trenger oljeskift og det ikke er gass i maskinen din.

instagram viewer anon