Do It Yourself
  • De 10 beste vannavstøtende sprayene for utemøbler, utstyr og mer

    click fraud protection

    1/10

    Nikwax telt og utstyr Solarproofvia kjøpmann

    Telt og utstyr vanntett spray

    Hvis du er på vei ut for en gruppe campingtur, vil du ha en flaske med Nikwax telt og utstyr Solarproof på hånden. Denne vannavstøtende sprayen fungerer på to måter: Ikke bare gjør den vanntett til teltet og utstyret ditt for å holde fuktighet ute, men det gir også beskyttelse mot ultrafiolette (UV) stråler som kan svekke stoffet. Påfør den på vått eller tørt utstyr.

    Handle nå

    2/10

    Sof Sole Heavy Duty Silikon vanntettvia kjøpmann

    Utendørsutstyr og støvler vanntett

    For et ekstra lag med teltvanntetting, dette kraftig alternativ fra Sof Sole er en favoritt blant campingentusiaster. Den langvarige vanntette bindingen avviser vann, smuss og olje. Aerosolflasken fungerer best på tur- og arbeidsstøvler, telt og utendørsutstyr.

    Handle nå

    3/10

    Scotchguard Sun And Water Shieldvia kjøpmann

    Utemøbler Sun and Water Shield

    For en vannavstøtende spray for utendørs stoffer, som f.eks terrassemøbler og trekk, grilltrekk, flagg, markiser og til og med båt- og spatrekk, prøv Scotchguard Sun & Water Shield. Den beskytter også mot solens skadelige UV-stråler og er trygg for lær og semsket skinn. Påfør på nytt sesongmessig for optimale resultater.

    Handle nå

    5/10

    Tarrago Hightech Nano Protectorvia kjøpmann

    Vanntettingsspray i lær og semsket skinn

    De Tarrago High Tech Nano Protector gir beskyttelse mot vann og flekker via nanoteknologi. Etter påføring dekkes de enkelte fibrene av nanoelementer, og fibrene blir mer vann- og smussavvisende samtidig som de tillater pusteevne. Spray den på joggesko og håndvesker, og når den er tørr, vil små vanndråper gli til overflaten.

    Handle nå

    6/10

    Star Brite vanntettingssprayvia kjøpmann

    Terrassetrekk og telt vanntettingsspray

    Når det gjelder å beskytte utendørsdekslene dine mot vann og flekker, Star Brites vanntettingsspray er et solid allsidig alternativ. Det fungerer godt på uteplass og dekksmøbler, paraplyer og friluftsutstyr. I tillegg tilbyr den UV-beskyttelse for å holde utstyret ditt i toppform.

    Handle nå

    7/10

    Saphir vanntett sprayvia kjøpmann

    Lær vanntett spray

    Prøv Saphir vanntett sprayskinnsko og støvler. Denne vannavstøtende sprayen er trygg å bruke på alle typer lær, inkludert semsket skinn og nubuck. Bare spray den på, og den gir beskyttelse mot vann og flekker når den er tørr. Det fungerer også på håndvesker, lommebøker og jakker i skinn.

    Handle nå

    8/10

    Apple Brand Garde vannavstøtende sprayvia kjøpmann

    Vesker, sko og tilbehør Spray

    Hold skoene og veskene dine tørre og sikre mot flekker med Apple Brands regn- og flekkavvisende. Denne vannavstøtende sprayen danner et usynlig lag som beskytter gjenstandene dine mot vannflekker, saltflekker, olje og fett. Den beskytter til og med mot kaffe og vin søl. Denne sprayen etterlater ingen klissete eller gummiaktige rester og vil ikke endre fargen på stoffene dine.

    Handle nå

    9/10

    Chamberlain's Leather Milkvia kjøpmann

    Lærmelk

    Beskytt dine skinnprodukter med Chamberlain's Leather Milk. Denne ikke-klebrige, rotfrie beskyttelseskremen avviser vann samtidig som den behandler læret dypt. Hvis du har en skinnsofa eller skinn bil interiør, dette er et must for å beskytte mot søl. Denne kremen som er lett å påføre, hjelper også med å forlenge lærets levetid samtidig som den bevarer den originale lærlukten. Bruk den på håndvesker, sko, jakker og støvler også.

    Handle nå

    10/10

    Kiwi Camp Dry Water Repellent Sprayvia kjøpmann

    Vannavvisende spray for utendørsutstyr

    En effektiv all-around vannavstøtende spray, dette vannavstøtende spray er en favoritt blant brukere fordi dens unike formel fungerer på en rekke stoffer og gjenstander. Den gir tøff silikonbeskyttelse for alt fra utendørsmøbler til presenninger og grilltrekk.

    Handle nå

    Handle smartere med våre ekspertanbefalinger for verktøy, utstyr og pengebesparende tilbud på gjør-det-selv- og hjemmeprodukter som du ikke kan gå glipp av. Meld deg på Nyhetsbrev om ting vi elsker.

    Rachel Brougham
    Rachel Brougham

    Rachel Brougham levde gjennom en større oppussing av hjemmet i 2019, kjenner til opp- og nedturer med oppussing og elsker å dele tips med leserne. Hun er en erfaren journalist på både papir og TV, og har vunnet flere priser for forfatterskapet sitt og har dekket alt fra miljø og utdanning til helsevesen, politikk og mat. Hun har skrevet for flere publikasjoner utover aviser, inkludert Bob Vila, Taste of Home og Minnesota Parent, og hun skriver for tiden en ukentlig syndikert avisspalte. Memoarene hennes, Widowland, om det plutselige tapet av mannen hennes, ble utgitt i 2022. Hun har spesialisert seg på alt fra hjemmeinnredning og design til plen og hage, produktanmeldelser og dyrestell. Når hun ikke skriver, kan du vanligvis finne at hun pleier hagen sin (både grønnsaker og innfødte planter), leker med hunden sin, ser på sport med familien eller trener litt. Hun er hjemmehørende i Michigan, og bor for tiden i Minneapolis. En ivrig bruker av Instagram, du kan følge henne @RachBrougham.

instagram viewer anon