Do It Yourself
  • 9 Personvernideer for badestamp i bakgården

    click fraud protection

    HjemEmnerInnredningInnredning

    Erica YoungErica YoungOppdatert: apr. 12, 2023
    • Facebook
    • Flippbrett
    • Twitter
    • Pinterest
    • E-post

    Gjerder, skjermer og andre privatlivsalternativer garanterer en tilbaketrukket, avslappende flukt fra naboene.

    Våre redaktører og eksperter håndplukker hvert produkt vi har. Vi kan tjene en provisjon på kjøpene dine.

    1/8

    Personvernskjerm for boblebad sammensattMed tillatelse @fowlerbrothers123/Instagram

    Sammensatte personvernskjermer

    Denne ideen av @fowlerbrothers123 har tre personvernskjermer i et stilig bladmønster som også gir et fredelig designelement. Skjermene har komposittmateriale som ikke vil råtne, ruste eller forringes i været. Du kan kjøpe skjermene fra selskapet i Storbritannia Skjerm med Envy. Her er en lignende produkt tilgjengelig i USA

    2/8

    Moderne boblebadspergolaMed tillatelse @themoderngardenista/Instagram

    Moderne pergola

    Det er mye å elske med denne vakre oasen fra @themoderngardenista. Den lukkede takpergolaen, det matchende gjerdet og den høye hekken jobber sammen for å skape et bortgjemt gjemmested. Her er en DIY pergola. Mal den svart for et lignende moderne utseende.

    3/8

    Basket Weave Hot Tub gjerdeMed tillatelse @robertnehin/Instagram

    Basket Weave Gjerde

    Et gjerde som dette fra @robertnehin tilbyr privatliv og et særegent utseende for din boblebad område. Den doble vevdesignen lar luft og lys passere gjennom lamellene, men blokkerer sikt fra naboer. Den trykkbehandlede furufinen er ekstremt slitesterk samtidig som den motstår insekter og mugg.

    4/8

    Filmskjerm for boblebadMed tillatelse @thehousethatalicebuilt/Instagram

    Filmskjermvegg

    Gjør badestampgjerdet til et filmlerret og nyt privatliv og underholdning! Hvem vil ikke henge i denne bakgården fra @thehousethatalicebuilt? EN digital projektor og lerret festet til gjerdet er alt du trenger for å gjenskape denne filmopplevelsen. Legg til hengende lys, en utendørs lampe og stearinlys for enda mer koselig atmosfære.

    5/8

    Lamellgjerde BadestampGjenstand fra @casalawson/Instagram

    DIY lamellgjerde

    En elegant, moderne horisontal lamell gjerde gir enkelt personvern. For å lage denne, @casalawson la til to-tommers brede horisontale lameller til hennes eksisterende gjerde for en moderne makeover. Hvis du foretrekker en frittstående vegg, sjekk ut denne personvernskjerm med lamell, som også har sjarmerende innebygde plantekasser.

    6/8

    DIY badestamp paviljongvia kjøpmann

    Badestamppaviljong

    Som et lysthus skaper en paviljong overdekket beskyttelse og koselig privatliv. En tilpasset paviljong fra For alltid Redwood har alternativer som skjermer, gardiner, takvinduer og skyvevinduer. Hver er laget av høykvalitets redwood og inkluderer 20 års garanti. Erfarne DIYers kan bygge paviljongen fra bunnen av.

    7/8

    Living Privacy Wall Badestamp@charles_Mayer_Photography/Courtesy @abladeofgrass_In/Instagram

    Living Privacy Wall

    Plant en høy hekk eller trær og skap en levende privatvegg. De frodige trærne og blomstrende buskene i dette uterommet fra @abladeofgrass_inc gjøre bløtlegging i boblebad avslappende og privat. Hvis du ikke kan vente på at en ekte hekk skal vokse, installer en vedlikeholdsfri falsk hekk for umiddelbar tilfredsstillelse.

    8/8

    Deksel til boblebad@castlehottubs/høflighet @covana_canimex/Instagram

    Automatisert badestampdeksel

    Hva med et badestampdeksel med innebygde personvernskjermer? Den høyteknologiske strukturen sett i dette bildet fra @covana_canimex (via sine klienter @castlehottubs) er den Covana Oasis Cover.

    Når den er lukket, tilbyr den en vanntett forsegling for å beskytte boblebad. Bare vri en nøkkel for å åpne den og se dekselet stige til et elegant lysthus. De valgfrie skjermene tilbyr privatliv og et vakkert veggmaleri av en rolig naturscene.

    Erica Young
    Erica Young

    Erica Young er en frilansskribent og innholdsskaper, og spesialiserer seg på hjemme- og livsstilsartikler. Hun elsker å skrive om hjemmeinnredning, organisering, relasjoner og popkultur. Hun har en bachelorgrad i journalistikk og massekommunikasjon fra Arizona State University, Walter Cronkite School of Journalism and Mass Communication.

instagram viewer anon