Do It Yourself
  • Zadro håndklevarmer er mer enn 20 % rabatt på Amazon akkurat nå

    click fraud protection

    Den ekstra store Zadro håndklevarmer på Amazon ble populær for noen måneder tilbake, takket være TikTok. Nå er den på salg - og akkurat i tide for en Morsdagsgave!

    Folk er besatt av den ultrastilige håndklevarmerens romslige fat som rommer store håndklær og badekåper for den ultimate spa-lignende opplevelsen. Bambushåndtaket og føttene gir et preg av spa bad innredning til rommet ditt.

    Vi elsker den høyt rangerte bøttehåndklevarmeren så mye at vi inkluderte den i vår oppsummering av de beste håndklevarmere. En av favorittfunksjonene våre er at du kan fylle den med essensielle oljer - den kommer med lavendelolje eller du kan bruke din egen - for en aromaterapeutisk opplevelse. Vi vet at det høres avslappende ut, men du vil ikke slappe av ennå. Du må handle raskt for å få tak i denne avtalen - og få moren din til å alle kvinnene i livet ditt veldig glad denne morsdagen.

    @productstobuyamazon

    https://amzn.to/3QN6yBd Zadro Large Hot Towel Warmer Bucket er et salong- og spa-tilbehør som holder håndklær varme og klare til bruk. Bøtten er laget av slitesterkt rustfritt stål og har stor kapasitet som kan romme opptil 12 store håndklær. Den har en justerbar termostat og en vanntett på/av-bryter. Bøtten har et elegant, moderne design som passer inn i enhver salong- eller spainnredning. Den er perfekt for de i skjønnhets- eller velværebransjen som ønsker å tilby sine kunder varme, komfortable håndklær, eller for bruk i personlig hjemmespa.

    #viral#viral video#viraltiktok#billig#amazon#amazonfunn#amazonmusthaves#amazonfavoritter#baderom#baderomsutstyr#baderomsgadget#bathroomhack#baderomsjekk#baderomsorganisasjon#håndkle#håndkle#håndkletørking#håndklær#tiktokmademebuyit#tiktokmademebuythis#tiktokmademebuy#tiktokmademedoit#fyp#for deg#foryoupage#forsiden din

    ♬ оригинальный звук – AmazonProductsToBuy

    Alt om Zadro håndklevarmer-tilbudet

    Med 23 % redusert fra noteringsprisen, er dette en av de bratteste rabattene vi har sett på Zadro håndklevarmer. For å høste den største rabatten, vil du kjøpe den myke grå fargen for bare $139. Men ikke frykt! De andre fargene er også markert. Den elegante hvite er på salg for $144 akkurat nå. Bare i tilfelle du trenger å høre fra noen virkelige mennesker som ble overrasket med håndklevarmeren ...

    "Jeg kjøpte denne som en gave for min bestemor. Hun er alltid så kald når hun kommer ut av dusjen, så jeg tenkte at dette ville være det perfekte gave. Hun elsker det absolutt. Varmeren passer lett til to store overdimensjonerte håndklær, sier en bekreftet kjøper, Kinsley Collins.

    "Vi kjøpte denne som erstatning for en annen type håndklevarmere, og vi er veldig fornøyde," skriver femstjerners anmelder, rømme med bøker. “Den varmes raskt opp, varmer håndklærne godt og gjør dette mens du leter slank og jordnær. Veldig hyggelig og rimelig!»

    “Fikk dette i gave og elsker det! Alltid gøy å komme ut av dusjen til et varmt håndkle eller kappe!» bekrefter femstjerners anmelder, Lee Raesly.

    Alt om Zadro håndklevarmer

    Zadro Twb håndklevarmer Ecomm Amazon.comvia kjøpmann

    Hvis du ønsker å varme håndklær og badekåper på en gang for en spa-lignende opplevelse, den bøtteaktige Zadro håndklevarmer med aromaterapi er en for deg. Den runde, 20-liters håndklevarmeren kommer med eterisk lavendelolje, som kan brukes til å fylle varme håndklær med duft for ultimat avslapning. Den er stor nok for store badehåndklær, badekåper, tepper, pyjamas og mer, men den er lett nok til å flytte rundt etter behov.

    Du kan stille inn håndklærne til å varme mens du er i dusjen eller badekaret med en av fire timerinnstillinger. Den har en innebygd timer, slik at du kan planlegge at håndklærne dine skal varmes opp i 15, 30, 45 eller 60 minutter før de automatisk slår seg av.

    Innebygd ledningsoppbevaring i basen holder håndklevarmerens lange strømledning bortgjemt når den ikke er koblet til, så det er ingenting å snuble i, og det vil ikke rote badet ditt. Faktisk vil bambusdetaljene og de elegante, nøytrale fargene gli sømløst inn i de fleste baderomsdesign.

    Selv på en varm dag kan det å gå ut av en rykende varm dusj sende en frysning i hele kroppen. En rimelig håndklevarmer er en av våre nye favoritt-baderomstilbehør. Fortsett og gjør badet ditt til et spa-lignende fristed med Zadro håndklevarmer– eller skjem bort en du er glad i med en morsdagsgave som gir en luftig, varm klem dag etter dag.

    Handle nå

    Handle smartere med våre ekspertanbefalinger for verktøy, utstyr og pengebesparende tilbud på gjør-det-selv- og hjemmeprodukter som du ikke kan gå glipp av. Meld deg på Nyhetsbrev om ting vi elsker.

    Populære videoer

    Mary Henn
    Mary Henn

    Mary Henn, MFA er Associate Shopping Editor hos Family Handyman. Hun er også en nasjonal prisvinnende forfatter og journalist. Hennes ekspertise ligger innen interiør, boliginnredning, hagearbeid og utendørstrender. Når hun ikke jobber med det siste innholdet på FHM, kan du finne henne som leser poesi eller går på tur med hunden hennes, Henry.

instagram viewer anon