Do It Yourself
  • Hva du bør vite om hundehengekøyer

    click fraud protection

    Hengekøye (også kjent som hån) er populær blant folk, men hva med hunder? Vi utforsker hva en hundehengekøye brukes til, og hva den ikke er.

    Hvis husholdningen din er en av de 65 millioner i USA med en hund ifølge American Pet Products Association, du har sannsynligvis brukt en liten formue på godbiter, leker og pleieprodukter. Hundene mine bjeffer ustanselig så snart vi går inn i den lokale kaffebarens drive-thru, og venter spent på deres "valpekopp", en pisket krem ​​og hundekjeks.

    Det er klart at jeg ikke er alene om å skjemme bort hundene mine. I fjor brukte amerikanere hele 136 milliarder dollar på kjæledyrene sine. Og fordi hunder er det mest populære dyret å være foreldre, er det et trygt valg hvor mye av pengene gikk.

    Hundehengekøyen er en av de siste innen hundesentrerte produkter tilgjengelig for folk som er ivrige etter å bruke litt penger for å gjøre valpene glade.

    jeg snakket med Dr. Rebecca Greenstein, en veterinærmedisinsk rådgiver for Rover, og Ali Smith, en profesjonell hundetrener og grunnlegger av

    Rebarkable, for å lære mer om hundehengekøyer og hva de brukes til. Jeg må innrømme at det ikke var det jeg trodde.

    På denne siden

    Hva er en hundehengekøye?

    Hundehengekøyer er på en måte som en tradisjonell hengekøye, sier Greenstein, ved at de er laget av materiale drapert eller hengt opp mellom to punkter. Men mens kan få hunden din til å nyte en tradisjonell menneskelig hengekøye (klipp neglene deres først!), tjener hundehengekøyer et annet formål.

    Typer hundehengekøyer

    Hundehengekøyer kommer i to varianter (tre hvis du strekker den):

    • Stell av hengekøyer har benhull og heng hunden litt opp slik at du eller en frisør kan få tilgang til potene og halen.
    • Bilhengekøyer beskytte baksetet på bilen din. De suspenderer ikke hunden din eller kontrollerer dem på noen måte.
    • Hundeseng hengekøyer er ofte bare barnesenger, men kan betraktes som en hengekøye fordi de løfter hunden din opp fra bakken.

    Fungerer hengekøyer til hundepleie?

    Ja. Med mindre du har en veldig kald hund, liker de ikke å bli stelt.

    Skriv inn stell hengekøye. Smith sier at disse holder en hund i ro slik at du kan gi bena og halen en trim, børste eller negleklips. Dessuten kan disse hengekøyene ha en beroligende innflytelse på valpen din. De er ikke bare for profesjonelle groomers, heller.

    "Ved å plassere deres fire lemmer gjennom åpninger i stoffets "sving" og forsiktig henge hengekøyeapparatet opp fra bakken. Greenstein sier, "det lar kjæledyrforeldre isolere potene individuelt, noe som er veldig nyttig for manikyr og pedikyr."

    Hvor å henge en hengekøye for hundestell

    Hundepleiehengekøyer henger fra en arm som er en del av en stellebord, men de kan også henges fra taket. (Smith anbefaler et bord for enkelhets skyld.) Uansett hvilket alternativ du velger, sørg for at det er sikkert slik at du og hunden din er trygge.

    Hvis du går med et takfeste, må du vite vektgrensene for kroker og ankere som brukes. Fest hengekøyen til bjelkene, og følg alle monteringsanvisninger.

    Er hundebilhengekøyer trygge?

    Ja, men det er et lurespørsmål. Bilhengekøyer holder eller kontrollerer ikke hunden din; de beskytter bilsetet ditt og holder kanskje hunden fra gulvet.

    "Hengekøyen bak på bilen er veldig annerledes enn en trimmers hengekøye," sier Smith. «[D]en hengekøye i bilen henger ikke hunden i det hele tatt.» For kjæledyrets sikkerhet anbefaler Smith en bilsikker sele eller en kasse i forbindelse med bilhengekøyen.

    Greenstein er enig. "[Mens en hengekøye i baksetet skaper et kjæledyrvennlig rom eller foret kløft mellom setene foran og baksetene," sier hun, "må et kjæledyr fortsatt holdes trygt fast med en passende setebelte mens du er i hengekøyen i tilfelle plutselig bremsing eller kollisjon, og for å begrense distraksjon til sjåføren.»

    Smith legger til at bilforsikringsselskaper kan ugyldiggjøre forsikringen din hvis hunden din distraherer deg og forårsaker en ulykke.

    Når du velger en hundesele eller bilbelteutstyr for hengekøyen din, anbefaler Smith å være oppmerksom på vektrestriksjonene. "Hundens størrelse vil ha stor betydning," sier Smith. Sørg for å sjekke kollisjonstestene for selen du velger.

    Kan hunder sove i hengekøyer?

    Det kommer an på.

    Hvis valpen din elsker å kjøre med deg i bilen, gir en bilhengekøye et mykt, koselig område å finne seg til rette i og ta en lur. Og en hengekøye for kjæledyrseng er selvfølgelig laget for å sove.

    Når det gjelder stell av hengekøyer, kan hunder finne svøpnaturen så avslappende at de faktisk sovne, men disse typene er kun for pleie.

instagram viewer anon