Do It Yourself
  • Dette oppblåsbare boblebadet fra Intex gjør hagen din til en oase

    click fraud protection

    Drømmer du om å eie en badestamp? Intex oppblåsbare badestamp beviser at det ikke trenger å være et kostbart kjøp.

    Hvis du ønsker å gjøre hagen din om til et øyeblikkelig fristed, kan du Intex oppblåsbar badestamp kan være svaret. Gjør dette til sommeren du slapper av og unn deg selv med et rimelig boblebad hjemme.

    Enten du trenger en beroligende terapeutisk massasje eller elsker å se på stjernene med et glass vin for å slappe av, du vil elske hva dette boblebadet har å tilby. Med så mange alternativer for boblebad på markedet kan det være vanskelig å vite hvilken stil, størrelse, funksjoner og merke som passer for deg. Hvis du bare dypper tåen ned i boblebadsverdenen eller bare vil ha et alternativ som ikke vil tømme budsjettet ditt, en oppblåsbar hakke kan være din beste innsats.

    På denne siden

    Hva er en Intex oppblåsbar badestamp?

    Oppblåsbart boblebadvia kjøpmann

    De Intex boblebad er et oppblåsbart boblebad med varme og filtrering. Som en vanlig glassfiberbadestamp, sirkulerer det varmt vann for et avslappende bad i bakgården eller solrommet. Intex tilbyr flere farger, former og størrelser for å passe dine behov. For eksempel har dette oppblåsbare boblebadet 120 boblestråler, men Intex PureSpa seks personer alternativet har 170 og fire personers PureSpa har 140.

    Disse oppblåsbare boblebadene kjører på standard 120 volt strøm og når en maksimal temperatur på 104 grader Fahrenheit. De er laget av kraftig trippelvinyl og kommer med en justerbar termostat på varmepumpen, som også har en praktisk digital skjerm for å kontrollere systemet.

    Fordeler

    • Rimelig
    • Enkel å sette opp og bruke
    • Laget med kraftige materialer
    • Enkel å flytte med innebygde håndtak
    • 120-volts strøm (ingen spesiell 220-volts stikkontakt nødvendig)
    • Inkluderer en bakkeklut
    • Tilbehør som hodestøtter, koppholdere og stoler er tilgjengelig

    Ulemper

    • Kan ikke brukes i temperaturer under 40 grader Fahrenheit
    • Det tar flere dager for vannet å nå topptemperatur

    Handle nå

    Hvordan bruke en Intex oppblåsbar badestamp

    Første ting først: Se etter det beste stedet å huse ditt nye boblebad. Du trenger en flat overflate som tåler vekten av et fylt badekar. Rengjør området for alt rusk, småstein og pinner. Deretter legger du ned den medfølgende grunnduken, som vil bidra til å beskytte karet og gi isolasjon. For ytterligere isolasjon bruker noen eiere en konstruksjonsskumpute.

    Nå er du klar til å blåse opp det nye badekaret ditt! Koble til pumpene og tilsett luft, kontroller trykket med den medfølgende måleren. Når karet er fylt med luft, er det på tide å tilsette vannet. Husk at det sannsynligvis vil ta flere dager før vannet når 104 grader Fahrenheit, selv når du bruker det medfølgende isolerte dekselet for å holde det varmt. Men når den kommer dit, vil du lure på hvordan du noen gang har slappet av etter en lang dag uten en!

    De beste Amazon-brukeranmeldelser

    Kjøpere fra det virkelige liv er ivrige etter Intex oppblåsbare boblebad. Tross alt tilbyr merket en rekke størrelser, farger og funksjoner.

    “Denne boblebadet overgikk forventningene mine! Dette er utrolig!" skriver femstjerners anmelder, Kristin B. «Med forsiktighet og en rask leksjon i vannkjemi, vil dette være ditt paradis hjemme. Jeg foretrekker faktisk dette fremfor et "ekte" badestamp, siden det er så enkelt å rengjøre, støvsuge og vedlikeholde."

    Verifisert kjøper, Christina, deler, "Jeg hadde opprinnelig bestilt et hardt skall, mye dyrere badestamp og bestemte meg etter å ha snakket med venner og familie at Intex gummibåt er like bra. Så jeg kjøpte den. Så langt så bra. Jeg elsker absolutt [hvordan] det tar bort stresset fra en lang arbeidsdag.»

    "Oppdatering etter ni måneder: Still going strong!" deler femstjerners anmelder, SteadyLes. "Brukt boblebadet i tre måneder, tømte deretter luften og pakket det bort for sommeren (stedet mitt er for varmt og fuktig til å nyte det i sommermånedene). Trakk den ut av oppbevaringsboden min før jul og fikk den i gang igjen med små problemer.»

    Hvor kan du kjøpe et Intex oppblåsbart boblebad

    Intek oppblåsbar badestampvia kjøpmann

    Nå som du vet om Intex sine oppblåsbare boblebad, vil bakgården din bare føles tom uten en. Du kan handle akkurat denne modellen på Amazon og Walmart, fra $586. Sjekk ut hvilke andre stiler merket har å tilby Mål, Wayfair, Lowes og Overlager.

    Handle nå

    Handle smartere med våre ekspertanbefalinger for verktøy, utstyr og pengebesparende tilbud på gjør-det-selv- og hjemmeprodukter som du ikke kan gå glipp av. Meld deg på Nyhetsbrev om ting vi elsker.

    Populære videoer

    Sheri Kaz
    Sheri Kaz

    Som Associate Shopping Editor hjelper Sheri Family Handyman-lesere med å finne veldesignede produkter for å nyte tiden hjemme. Hennes ekspertise ligger innen interiør og hagearbeid. Når hun ikke leter etter den neste inspirerte hjemme- eller hageløsningen, liker hun å danse, male og friluftsliv.

instagram viewer anon