Do It Yourself
  • Hva du skal gjøre for en plen i mai

    click fraud protection

    HjemUtendørsPlen

    Joe ChurchillJoe ChurchillOppdatert: Mar. 02, 2023
    • Facebook
    • Flippbrett
    • Twitter
    • Pinterest
    • E-post

    Snøen er borte og de av oss som liker å jobbe på plenene våre er ivrige etter å komme i gang. Her er hva du trygt kan gjøre for plenen din i mai.

    Våre redaktører og eksperter håndplukker hvert produkt vi har. Vi kan tjene en provisjon på kjøpene dine.

    Utendørs opptak av hageutstyrVITALLIY/GETTY-BILDER

    Plenpleie i mai

    Dagslyset blir lengre og treknopper begynner å hovne opp. Forhandlere oppfordrer deg allerede til å kjøpe gjødsel, krabbegressforebygging og gressfrø. Som en veddeløpshest ved startporten venter du på at startklokken skal ringe og portene skal svinge opp slik at du kan få sprekker på plenen din.

    Tålmodighet, min venn. La oss vente til Mother Nature skal sette scenen først. Det er ikke mye vi kan eller bør gjøre uten hennes samarbeid. Og tidspunktet for hennes ankomst avhenger av hvor du bor.

    De av dere i Overgangssone vil begynne å jobbe med plenene dine uker før de av oss i det nordlige klimaet. Og for de som bor sør for overgangssonen, vil ikke denne informasjonen gjelde for deg. Det er fordi gresset ditt sjelden går i dvale. Du kan nyte det hele året!

    De av oss i U.S. Department of Agricultures plantehardhetssoner 6 eller kaldere vokser for det meste gress i kulesesongen. Her er en steg-for-steg handlingsplan for å få plenen din til en god start i år.

    Joe Churchill
    Joe Churchill

    Joe Churchill er senior gressspesialist for Reinders, Inc. i Plymouth, MN med en lidenskap for å fremme realistiske og miljøvennlige vedlikeholdspraksis for gressgress gjennom ansvarlig bruk av vann, gjødsel, plantevernmidler og andre innsatsfaktorer. Joes kundebase inkluderer profesjonelle gressledere som betjener plenpleie, sportsgress og golfbaneindustrien. Plenen hans misunner nabolaget, og på fritiden liker han å slappe av på nordkysten av Lake Superior.

instagram viewer anon