Do It Yourself
  • 11 oppladbare batteriladere for å redusere og gjenbruke batteriene dine

    click fraud protection

    HjemVerktøy, utstyr og utstyrKraftutstyr

    Ashlyn NeedhamAshlyn NeedhamOppdatert: apr. 06, 2023
    • Facebook
    • Flippbrett
    • Twitter
    • Pinterest
    • E-post

    Det er aldri bra å gå tom for batteri. Takket være disse oppladbare batteriladerne trenger du aldri å bekymre deg for å falle av nettet!

    Våre redaktører og eksperter håndplukker hvert produkt vi har. Vi kan tjene en provisjon på kjøpene dine.

    1/11

    Powerol 8 Bay Aa Aaa batteriladervia kjøpmann

    Powerowl 8-bay batterilader

    De Powerowl batterilader med åtte rom er en spillveksler for å lade opp batteriene. Denne laderen er i stand til å lade opptil åtte AA- eller AAA-batterier om gangen, og krever bare 10 timer for å få batteriene tilbake til full strøm. Kompatibel med en USB-port, koble denne laderen til enhver bærbar PC, billader eller mobiltelefonlader for å få det til å fungere.

    Handle nå

    2/11

    Energizer Oppladbar Aa Og Aaa batterilader Ecomm Via Bestbuyvia kjøpmann

    Energizer batterilader

    Et fremtredende navn innen batterier, dette Energizer oppladbar batterilader er rask og effektiv for lading av opptil fire AA- eller AAA-batterier. Med en ladetid på tre til fire timer er dette verktøyet utmerket for å raskt lade batterier for å få din lommelykt, fjernkontroll eller annet batteridrevet verktøy i gang.

    Handle nå

    3/11

     Amazon Basics Batterilader Ecomm Via Amazonvia kjøpmann

    Amazon Basics batterilader

    For en rask lading mens du er på farten, dette Amazon Basics batterilader er et toppvalg for å lade fire AA- eller AAA-batterier. Med en lynrask fire timers ladetid, er denne laderen et høyt rangert verktøy å ha med deg for hjemmebruk eller reise. Koble denne enheten til en stikkontakt for å lade batteriene mens du bruker USB-porten til å lade telefonen samtidig.

    Handle nå

    4/11

     Ebl Smart Batterilader Ecomm Via Amazonvia kjøpmann

    Ebl Smart batterilader

    Vi elsker denne ultrakompatible Ebl smart batterilader for sin evne til å lade AA-, AAA-, C-, D- og 9V-batterier. Med sin hurtigladetid vil AA-, AAA-, C- og D-batteriene dine bli fulladet på under tre timer, med 9V-batterier som lades på under 10. Den lysende skjermen vil indikere hvert batteris individuelle ladning, og med et enkelt trykk på utladningsknappen vil batteriene dine være gode som nye å ta ut og bruke.

    Handle nå

    5/11

     Ebl 40 Slot Batterilader Ecomm Via Amazonvia kjøpmann

    Ebl 40-spor batterilader

    Pass på at du aldri går uten strøm, takket være dette Ebl 40-spors batterilader. Kompatibel med AA- og AAA-batterier, kan denne laderen bringe liv tilbake til opptil 40 batterier om gangen. Håndtaket gjør dette systemet bærbart, så det bør passe godt sammen med din reisearrangør. Bonus: Det innebygde kjølesystemet sørger for at denne laderen ikke overopphetes under ladeprosessen.

    Handle nå

    6/11

     Panasonic Eneloop Lader Ecomm Via Bestbuyvia kjøpmann

    Panasonic eneloop batterilader

    Lad batteriene dine opptil 2100 ganger med Panasonic eneloop batterilader. Denne laderen holder AA-, AAA-, C- og D-batteriene dine organisert og ladet i sine egne avstandsstykker for et pent utseende og tilpassede ladetider.

    Handle nå

    7/11

     Powerowl 16 Bay batterilader Ecomm Via Amazonvia kjøpmann

    Powerowl 16-bays batterilader

    Bygget med et smart LED-lys Powerowl batterilader med 16 rom har gjort det enklere enn noen gang å lade opp batteriene. Plasser opptil 16 AA eller AAA i den sirkulære ringen og koble den til en stikkontakt for å lades helt opp i løpet av få timer. Hvert batterispor har tre ventiler for å sirkulere luft for å holde laderen kjølig og forhindre overoppheting.

    Handle nå

    10/11

    Duracell Premium batterilader Ecomm Via Targetvia kjøpmann

    Duracell Premium batterilader

    Fortsetter med hurtiglading Duracell batterilader tar lading av AA- eller AAA-batterier til neste nivå med sine 400 MW ladeeffekt. Lad to AA- og to AAA-batterier samtidig for å få full lading på én til 2,5 timer, og fjernkontrollene eller enhetene dine vil alltid være klare til bruk.

    Handle nå

    11/11

     Bonai 16+2 Bay batterilader Ecomm Via Amazonvia kjøpmann

    Bonai batterilader

    Dette Bonai batterilader gjør det nå mulig å lade AA-, AAA-, 9V- og 1,2V-batteriene dine i løpet av få timer. Med en LCD-skjerm, indikerer denne laderen når hvert batteri er fulladet mens smart ladeteknologi sikrer ingen overlading, overoppheting eller kortslutning.

    Handle nå

    Handle smartere med våre ekspertanbefalinger for verktøy, utstyr og pengebesparende tilbud på gjør-det-selv- og hjemmeprodukter som du ikke kan gå glipp av. Meld deg på Nyhetsbrev om ting vi elsker.

    Ashlyn Needham
    Ashlyn Needham

    Ashlyn er en frilansskribent med over 6 års erfaring med å skrive hjemmeinnhold. Med spesialisering i hjemmeinnredning og forbedringsprosjekter har arbeidet hennes dukket opp i Family Handyman, HomeLight og Wayfair. Ashlyn bor i North Carolina sammen med mannen sin, sønnen og sjokoladelaboratoriet Dale.

instagram viewer anon