Do It Yourself
  • 6 beste boblebadsrenseprodukter for et skinnende spa 2023

    click fraud protection

    HjemEmnerRengjøringRengjøringsprodukter

    Elizabeth HeathElizabeth HeathOppdatert: Jan. 19, 2023
    • Facebook
    • Flippbrett
    • Twitter
    • Pinterest
    • E-post

    Et badestamp i bakgården er en kilde til nytelse året rundt - hvis du holder den ren. Her er de beste valgene for rengjøring av boblebad for å holde deg i bløtleggingen trygt.

    Våre redaktører og eksperter håndplukker hvert produkt vi har. Vi kan tjene en provisjon på kjøpene dine.

    Badestamp i skogen (XXL)wbritten/Getty Images

    Din utendørs badestamp er noe av en alt-eller-ingenting-forpliktelse. Behandle det riktig, og du vil nyte årevis med beroligende bad, fra sommerfester i boblebadet til vinternetter som nyter det boblende varme vannet. Men forsøm boblebadet ditt, og det vil komme tilbake for å bite deg. Et skittent, forurenset spa kan være en kilde til mugg og alger, som forårsaker hudirritasjon og luftveisinfeksjoner. Dårlig vedlikeholdte boblebad kan utvikle seg kostbar problemer, inkludert skade på filtre, pumper og det solide overflateskallet. Hvis du eier en badestamp, er det helt avgjørende å vedlikeholde den med en badestamprens.

    Når kjøpe badestamp, bør en profesjonell basseng- eller boblebad lede deg gjennom alle nødvendige trinn for å sikre at det nye kjøpet ditt forblir perfekt. Rutinemessig rengjøring lar deg høste de mange fordelene med et boblebad samtidig som du unngår potensiell hodepine ved dårlig stell og vedlikehold. Disse topprenseproduktene for badestamp gjør jobben enklere.

    1/6

    Mav Aquadoc Spa Cleaner Ecomm Via Lowees.com 1via kjøpmann

    Best sammenlagt

    AquaDoc Spa Overflaterenser

    Vi gir denne badestamprenseren toppkarakterer for allsidige, multioppgavefunksjoner, brukervennlighet og positive tilbakemeldinger fra kunder. De AquaDoc Cleaner kommer i en praktisk sprayflaske – bare sprøyt den på boblebadsflater, vent noen minutter, tørk av området med en klut eller svamp og skyll. Produktet fungerer på badestampdeksler også, og det er til og med egnet for bassengområder og bad.

    Fordeler

    • Enkel rengjøring uten skrubbing
    • Hurtigvirkende formel
    • Fjerner flekker, smuss, olje og avskum
    • Tilgjengelig i en to-pakning

    Ulemper

    • Dyrt

    Handle nå

    2/6

    Quick N Brite Heavy Duty Hot Tub Cleaner Ecomm Via Amazon.comvia kjøpmann

    Beste budsjett

    Quick N Brite boblebadsrens

    Dette kraftige gel badestamprens– egnet for solide overflater og boblebadstrekk – leveres med en svamp og rengjøringsklut, så du trenger ikke å kjøpe disse ekstra badestamp rengjøring forsyninger. La den sitte i opptil 30 minutter på spesielt skitne eller flekkete overflater, og tørk deretter av. Det er et solid all-around-rengjøringsmiddel til en rimelig pris, pluss at det er biologisk nedbrytbart, ikke-slipende og det er ingen sterke kjemikalier eller lukt.

    Fordeler

    • Budsjettvennlig pris
    • Etterlater overflaten rene og superblanke
    • Uparfymert

    Ulemper

    • Noen brukere sier at skrubbing fortsatt er nødvendig for å fjerne tøff skitt og flekker

    Handle nå

    3/6

    Ecoone Badestamp og Spa Shell Cleaner Ecomm Via Amazon.comvia kjøpmann

    Beste miljøvennlig

    EcoOne Shell Cleaner Spray

    Dette miljøvennlig badestamprens inneholder ingen sterke kjemikalier og er luktfri - et stort pluss for de med allergier eller kjemisk overfølsomhet. Det er en del av merkevarens linje med "grønne" basseng- og spaprodukter. Den hurtigvirkende konsentrerte overflaterensesprayen fungerer på alle typer boblebad, enten den er laget av hard glassfiber eller en oppblåsbar kraftig vinyl.

    Fordeler

    • Helt naturlige ingredienser
    • Helt luktfri
    • Budsjettvennlig pris

    Ulemper

    • Noen brukere sier at det er for skånsomt for tøft fett og smuss

    Handle nå

    4/6

    Leisure Ime Cover Care And Conditioner Spa Vedlikehold Ecomm Via Amazon.comvia kjøpmann

    Beste dekkrens

    Pleie og balsam for fritid

    Utendørs spa-deksler som er utsatt for elementene trenger spesiell pleie for å holde dem spiffy ut. Dette Fritid balsam er laget spesielt for deksler, men kan også brukes på andre vinyloverflater som bilinteriør eller terrassemøbler. Smør et belegg av flytende rengjøringsmiddel på dekselet, og poler deretter til en sunn glans. Ikke bare renser og gjenoppretter den effektivt, men den legger også til et beskyttende lag som avviser vann, støv og smuss.

    Blant de hundrevis av strålende anmeldelser på Amazon, Larry Aceves beskriver det best: «Spa-dekselet vårt hadde blitt veldig slitt og vi var ikke sikre på at vi skulle klare å redde det. Denne balsamen var som et mirakel. Dekselet ser helt nytt ut og slipper lett vann."

    Fordeler

    • Betinger og revitaliserer kjedelige vinyldeksler
    • Gir UV-beskyttelse
    • Fungerer på flere overflater

    Ulemper

    • Noen brukere sier at det trengs to strøk

    Handle nå

    5/6

    Fritid Filter Clean Cartridge Cleaner Ecomm Via Amazon.comvia kjøpmann

    Beste badestampfilterrens

    Fritidspatronfilterrens

    Badestamp og spa-proffer anbefaler rengjøring badestamp filtre hver til annenhver uke. Dette rengjøringsløsning takler tøff smuss, fett og andre akkumulerte rester. Ta ut filteret og bløtlegg det over natten i en bøtte med vann blandet med dette badestamprengjøringsmiddelet: Det anbefalte forholdet er en 32-unse flaske per 8 liter vann. Skyll grundig neste dag og begynn å nyte spaet igjen!

    Fordeler

    • Fungerer for patron, D.E. og sandfiltre
    • Over natten kreves dyp rengjøring med lite albuefett
    • Tilgjengelig i en, to, fire eller 12-pakninger

    Ulemper

    • Noen brukere rapporterer at produktet lager skum i boblebadene deres
    • Virker ikke på kalsiumoppbygging

    Handle nå

    6/6

    Ahh Noen boblebad Bath Rørleggerarbeid Jet Cleaner Ecomm Via Amazon.covia kjøpmann

    Beste rørrenser

    Hot Tub Rørleggerarbeid og Jet Cleaner

    På samme måte som rørene til en kjøkkenvask, er stedene du ikke kan se i boblebadet, der de virkelig ekle tingene kan lure. Ahh-Some Cleaner og Purge Gel hevder å fungere som "en komplett koloskopi for boblebadet ditt" (yay, men yikes!) ved å fjerne oppbygd smuss, fett, hvitt vann form og slam fra det indre av spaet.

    Produsenten sier at produktet også renser badestamppatroner og filtre. Det er nesten 2000 fem-stjerners glødende Amazon-anmeldelser som skryter av effektiviteten til denne dyprensende VVS-dekontaminatoren.

    Fordeler

    • Rask 15-minutters rengjøringssyklus
    • Konsentrert gelformel betyr at litt går langt
    • Septisk system-sikker

    Ulemper

    • Utstøtt sprut må tørkes bort umiddelbart
    • Flere sykluser kan være nødvendig

    Handle nå

    Hva du bør vurdere når du kjøper badestamprens

    Det er mange badestamprensere på markedet. Å bestemme seg for hva du skal kjøpe betyr å vurdere hvor skitten boblebadet ditt er. Hvis du gir den litt TLC etter en lang periode med forsømmelse, kan det hende du trenger et kraftig rengjøringsmiddel i motsetning til en alt-i-ett eller miljøvennlig spray. Du må også bestemme hvor mye albuefett du vil bruke – noen rengjøringsmidler kan tørkes av, mens andre krever skrubbing eller polering. Til syvende og sist er konsekvent rengjøring en nødvendig del av å beskytte din investering.

    Typer boblebadsrensere

    Det er flere badestamp-renseforsyninger med spesifikke funksjoner som retter seg mot forskjellige områder. Her er de vanligste formlene:

    • Generelt overflaterens: For alle harde overflater kommer disse løsningene ofte i sprayflasker med en enkel, spritt-og-tørk-påføring.
    • Rengjøringsmiddel for badestampdeksel: Spesielt designet for å rense og gjenopprette glans til vinyldeksler, selges de vanligvis i flytende form som påføres og poleres ut.
    • Badestampfilterrens: Denne spesielle bløtleggingsformelen løfter skitt og smuss ut av kriker og kroker til badebadsfiltre. Bruk omtrent en gang hver eller annenhver uke for optimal ytelse. Den må brukes en gang hver eller annenhver uke.
    • Rørrenser for boblebad: Som en kjøkkenavløpsrenser, renser disse kraftige formlene smuss du ikke kan se. Rengjør rørene hver tredje til fjerde måned, eller hver gang du bytter badevann.

    Hvordan vi valgte den beste renseren for boblebad

    Som shoppingeksperter er vår eneste jobb å hjelpe deg med å finne et vinnende produkt. Vi starter med det grunnleggende om forskning og rapportering – hvilke produkter er laget av, hvordan de ser ut og hvor mye de koster – for å sikre at vi bare anbefaler kjøpene som er verdt tiden din og penger. Deretter undersøker vi funksjonene som snakker om produktets kvalitet, og tar råd fra bransjeinnsidere og fageksperter om hva som gjør et produkt til en smart verdi (eller verdig en utskjæring). Til slutt gjør vi jobben med å finkjemme gjennom brukeranmeldelser for å se hvordan ekte mennesker samhandler med produktet, og om det tåler testen.

    Vanlige spørsmål

    Hvordan rengjør du en badestamp uten å tømme den?

    Alle produktene vi inkluderte på denne listen vil fungere uten å tømme badestampen. Sprayrengjøringsmidler er spesielt egnet for rengjøring av vannlinjen, der det er mest sannsynlig at det dannes et lag med avskum. For flekker og opphopning under vannstanden, må du tømme badestampen, rengjøre den grundig og fylle den på nytt.

    Hvilke kjemikalier legger du i en badestamp for å holde den ren?

    Kjemikaliene du bruker til å rengjøre et boblebad avhenger av systemet du har installert. Din basseng- og spa-proff bør lede deg gjennom rutinemessig vedlikehold og rengjøringstips og gi deg en liste over nødvendige kjemikalier, inkludert teststrimler for å sjekke kjemiske balanser. Når du er i tvil, se alltid bruksanvisningen for best mulig rengjøring og sikkerhetstips for boblebad.

    Hva kan jeg bruke til å skrubbe innsiden av boblebadet mitt?

    En myk børste eller skureverktøy bør være tilstrekkelig til å rense bort det meste av skitt fra innsiden av badekaret. Du kan kjøpe varene separat, eller kjøpe en vedlikeholdstilbehørssett med alle badestamprengjøringsverktøyene du trenger.

    Handle smartere med våre ekspertanbefalinger for verktøy, utstyr og pengebesparende tilbud på gjør-det-selv- og hjemmeprodukter som du ikke kan gå glipp av. Meld deg på Nyhetsbrev om ting vi elsker.

    Elizabeth Heath
    Elizabeth Heath

    Elizabeth Heath er en reise-, livsstils- og oppussingsskribent med base i det landlige Umbria, Italia. Arbeidet hennes vises i The Washington Post, Travel + Leisure, Reader's Digest, TripSavvy og mange andre publikasjoner, og hun er forfatter av flere guidebøker. Mannen til Liz er en steinhogger og sammen brenner de for friluftsliv, endeløse oppussingsprosjekter, datteren deres og hundene deres. Hun dekker en rekke emner for Family Handyman og er alltid klar til å teste ut en ny pizzaovn eller bålpanne.

instagram viewer anon