Do It Yourself
  • 8 beste apper og programvare for kjøkkendesign

    click fraud protection

    HjemHus og komponenterRomKjøkkenOmbygging av kjøkken

    Katie DohmanKatie DohmanOppdatert: okt. 19, 2022
    • Facebook
    • Flippbrett
    • Twitter
    • Pinterest
    • E-post

    Spik det nye kjøkkendesignet ditt ved å gjøre narr av det og prøvekjøre det på kjøkkendesignprogramvare først. Her er våre valg.

    Kjøkken Blueprint Tegning Gradating Into Ferdig ByggFEVERPITCHED/GETTY-BILDER

    Hva du bør vite om apper og programvare for kjøkkendesign

    Når du begynner å skape visjonen om oppussingen av kjøkkenet, vil noen ganger ikke en blokk og blyant duge. Du vil ha noe du kan tegne, enten i 2D som en blåkopi eller 3D som en modell. På denne måten kan du virkelig få en følelse av om valgene dine vil passe, være funksjonelle og se bra ut.

    Heldigvis er det en rekke programvarealternativer å velge mellom. Merk: Mens mange kalles apper, er noen mye mer funksjonelle eller bare funksjonelle på en datamaskin.

    Når du vurderer alternativene dine, bør du vurdere:

    • Kompatibilitet: Hvis du velger en ekte app, har du iOS- eller Android-enheter? Det kan begrense alternativene dine.
    • Adgang: Vil du at den skal være brukbar og synlig på alle skjermene dine, fra mobil til nettbrett til skrivebord?
    • Egenskaper: Er du fornøyd med 2D-tegninger, eller vil du se ting i 3D? Er katalogen over malalternativer for layout og/eller finishvalg og møbler stor nok?
    • Koste: Mange gratis, funksjonelle alternativer er der ute. Men hvis du er villig til å betale litt, kan du få tilgang til en større pakke med verktøy, som også kan komme med en større læringskurve. Hvis du er villig til å investere penger og tid, kan du bli nesten proff på designet ditt.

    1/8

    Kjøkkenplanlegger Ecomm Via Ikea.comvia kjøpmann

    IKEA kjøkkenplanlegger

    IKEA har servert stilige DIY-ere i femti år, så det er ingen overraskelse IKEA kjøkkenplanlegger er en fanfavoritt for det enkle, hurtigstartede nettlesergrensesnittet, brukervennlige terminologien og rene design.

    Selvfølgelig forutsetter dette at du designer utelukkende med IKEA-merkede skap, hvitevarer og annen finish. Men du kan til og med designe skuffene, helt ned til innsatsene på innsiden. Manøvrere møbler rundt for å få en ekte titt på hva kjøkkenet ditt kan være, og kjøp deretter personlig for å sikre at det er det du har drømt om. I tillegg kan du når som helst trekke inn deres konsultasjonsteam for mer eksperthjelp.

    2/8

    Planner 5d Design Ecomm Via Planner53d.comvia kjøpmann

    Planlegger 5D

    Planlegger 5D tilbyr alle slags avanserte funksjoner – 2D-planer, 3D-design, til og med et "snapshot"-filter som legger til realistisk lys og skygger til planene dine.

    Det er et brukervennlig grensesnitt, enkel redigering av objekter (til og med egendefinerte mønstre!) og 5000 bilder i biblioteket deres for å hjelpe deg med å nærme deg ønsket utseende. Du kan også koble til andre på plattformen for kjøkkendesignideer og inspirasjon. Det beste av alt er at det fungerer på alle plattformer og enheter, fra mobil til skrivebord. Finn den på nettsiden deres, eller last den ned fra Mac App Store eller Google Play.

    3/8

    Kjøkkenplanleggerprogramvare Ecomm Via Kitchenplanner.netvia kjøpmann

    Kjøkkenplanlegger

    Kjøkkenplanlegger er en no-nonsense, ingen forpliktelse, no-frills kjøkken-layout planner elsket av forbrukere for sin enkle funksjonalitet og fleksibilitet.

    Design kjøkken i alle former, fra bysse til U og utover. Deretter fyller du ut alt du trenger og ønsker, inkludert finish og innredning alt fra skinnende moderne til rustikk land. Gå inn i 3D-modus for å se hvordan det vil føles inne i rommet ditt, inkludert et fugleperspektiv.

    4/8

    Lowes Kitchen Design Ecomm Via Kitchendesign2.comvia kjøpmann

    Lowe's Kitchen Planner

    Lowes 3D Kitchen Planner-verktøy er gratis og tilbyr ulike funksjoner verdt å sjekke ut, spesielt hvis du er planlegger et budsjett ved siden av designet. Ingen medlemskap er nødvendig, ikke engang en pålogging.

    Start med å bygge inspirasjonstavler, arbeid fra Lowes kjøkkenmaler eller bruk dine egne nøyaktige mål. Trinn-for-trinn-instruksjonen gjør den nesten idiotsikker. Men hvis du føler deg forvirret, kan du alltid henvende deg til deres designere for gratis konsultasjon når som helst.

    5/8

    Sketchup Design Ecomm Via Sketchup.comvia kjøpmann

    SketchUp

    Hvis du ser på deg selv som en teknisk geek eller en arkitekt i hjertet, Sketchup er et flott gratis alternativ for å designe kjøkkenet ditt rett i nettleseren din. Du kan importere mange forskjellige filtyper for å vise for eksempel et spesifikt apparat eller møbel. Du kan også få tilgang til brukergenererte og produsentlagde modeller for designene dine, og se arbeidet ditt i SketchUp-appen.

    Appen lar deg ta med deg planene dine uansett hvor du går, praktisk når du er ute og shopper. Betalte versjoner av SketchUp tilbyr enda mer lagringsplass og modelleringsmuligheter.

    6/8

    Tradisjonelt kjøkken Ecomm Via Formicavisualizer.comvia kjøpmann

    Formica Design et rom

    Moderne fra midten av århundret gigantiske Formica er fortsatt nyskapende, og hjelper gjør-det-selv-arbeidere å finne opp kjøkkenet sitt på nytt fra tradisjonelt til moderne.

    Samtidig som Formicas Design a Room alternativet tilbyr litt mindre i å tilpasse design med nøyaktige mål, det er et flott verktøy hvis du vurderer Formica-finish i ditt eget hjem. Bytt ut alternativene i forhåndsdesignede kjøkken for å få en følelse av hvordan det virkelig vil se ut for deg, fra skap til benkeplater til bordplater.

    7/8

    Smartdraw-programvare Ecomm Via Smartdraw.comvia kjøpmann

    Smart Draw

    Smart Draw kombinerer kraften ved å legge ut kjøkkenet ditt på en polert og brukervennlig måte med funksjonaliteten til et kontorverktøy.

    Eksporter planene dine til en PDF, del og tillat markeringer og kommentarer på tegningene, kombiner med andre apper og programvare og mer. Bruk de forhåndstegnede symbolene og den enorme verktøykassen deres for å gjøre tegningen av planene på et blunk. Du kan til og med prøv det gratis!

    8/8

    Gjengivelser Ecomm Via Spacedesigner3d.comvia kjøpmann

    Space Designer 3D

    Produsenten hevder Space Designer 3D tilbyr presisjonen til CAD, en programvare mange profesjonelle designere bruker, med mye mer enkelt og mye mindre trening.

    Nøyaktige målinger kan hjelpe deg med å beregne materialbehovet ditt, og det er mange verktøy for å redigere, kopiere og endre arbeidet ditt. Programmet tilbyr tusenvis av bilder, teksturer og andre detaljer for å gi tegningene dine liv, pluss at du kan importere og redigere dine egne bilder.

    Filer kan kommenteres av de som vurderer designene dine. Se deretter gjengivelsene dine i 3D for den endelige effekten.

    Katie Dohman
    Katie Dohman

    Katie Dohman er en prisvinnende frilansskribent som har skrevet om emner innen hjem, design og livsstil i mer enn 15 år. Arbeidet hennes har blitt omtalt i Artful Living, Midwest Home, Star Tribune og Teen Vogue, blant mange andre. Hun lever for tiden sin egen how-to-historie mens hun og mannen hennes jobber gjennom en fullstendig ombygging av tarmen hjemmet deres fra 1921 – mens de ble foreldre til tre små barn og unnviker hunden og katten deres, som alltid ser ut til å være under føttene.

instagram viewer anon