Do It Yourself
  • Handle disse damprensersalgene for rene gulv i 2023

    click fraud protection

    Utnytt kraften til trykksatt damp for å rengjøre hele huset for mindre ved å handle disse damprensersalgene.

    Det er ingenting som renser raskere enn damp, men salget av damprensere er få og langt mellom. Det er dårlige nyheter for meg. Som Salgsredaktør av Familien Handyman, Jeg nekter å betale full pris for noe, men jeg trenger en ny damprenser som kan håndtere katten min Nancy og hennes forkjærlighet for søl. Psst– les vår anmeldelse av FurZapperen hvis du alltid finner dyrehår på klærne dine.

    Med litt graving fant jeg en hel rekke salg av damprensere – som alle kan skryte av besparelser på minst $40, og mange av dem har avslag på over $100! Handle tilbudene nedenfor og bruk mindre på din nye favoritt rengjøring viktig som sparer tid og penger (og forakt for dine lodne, rotete kjæledyr) i det lange løp.

    På denne siden

    Hva er damprengjøring?

    Damprengjøring er prosessen med å fjerne flekker og smuss fra harde gulv, tepper og møbeltrekk ved hjelp av høytrykksdamp. Fordi damprengjøring ikke bruker mye vann eller sterke rengjøringsmidler på overflater, er det sikrere enn tradisjonelle flekkfjerningsmetoder.

    De med kjellere kjenner smerten ved å prøve å eliminere «kjellerlukten». Damprensere gjør en knalljobb med å friske opp selv de mest gjenstridige områdene i hjemmet ditt. Nyt spillrommet uten trusselen om muggen lukt.

    Våre toppvalg

    Damprenser av profesjonell kvalitet

    Vapamore Mr 100 Primo damprenser med uttrekkbar ledning, kjemikaliefri profesjonell dampbåt Ecomm Amazon.comVIA KJØPMANN

    Når du trenger å trekke ut de store våpnene, strekk deg etter dette damprenser av profesjonell kvalitet, for øyeblikket på prisnedgang for $150 rabatt. Denne damprenseren er ideell for de som regelmessig takler skitne prosjekter, og er vårt valg for den beste profesjonelle kvaliteten damprenser for bil. En elektronisk ventil holder ledningen tørr for å produsere varmere damp for større flekker.

    Handle nå

    Kraftig damprensermopp

    Costway 2000w Heavy Duty Steam Cleaner Mopp Multi Purpose Ecomm Target.comVIA KJØPMANN

    Store rengjøringsjobber krever en kraftig damprenser. Velg denne for å stjele med $86 rabatt. En 10-fots strømledning og innsatte hjul lar damprenseren bevege seg fritt over gulv, mens 1,5-liters vanntanken holder nok vann til opptil 45 minutters rengjøring.

    Inkludert er 19 tilbehør for rengjøring av trange rom og møbeltrekk. Fang dette kjæledyrsikkert rengjøringsprodukt før salget avsluttes!

    Handle nå

    Flerbruks mopp med høytrykksdamp

    1400w multifunksjons damprenser mopp Ecomm Target.comVIA KJØPMANN

    Leter du etter en alt-i-ett damprenser? Prøv dette flerbruks dampmopp. Klikk på moppefestet for raskt å fjerne smuss og rusk fra gulv, eller prøv et av dysefestene for målrettet flekkbekjempende kraft.

    Skaff deg en fra Targets tilbudsseksjon for en besparelse på 52 % og bruk den sammen med en robotstøvsuger for din enkleste vårrengjøring til dags dato.

    Handle nå

    Tosca damprenser

    Tosca™ damprenser Ecomm Dupray.comVIA KJØPMANN

    De Tosca damprenser fra Dupray er en av de dyrere damprenserne på denne listen, men i en begrenset periode kan du kjøpe en for $300 i rabatt. Selv om prisen kan være høy, er det verdt det. Denne damprenseren dreper 99,99 % av bakterier og virus ved å bruke overopphetet damp og inkluderer 25 tilbehør for detaljering av hver overflate av hjemmet ditt.

    Det digitale displayet gjør det enkelt å lese og justere temperatur og trykk ved å trykke på en knapp. Hallo, smarthusprodukter!

    Handle nå

    Shark Steam Cleaner og Mopp

    Shark Steam Cleaner & Steam Mop Ecomm Wayfair.comVIA KJØPMANN

    Sharks dampmopp er like mye av en glede å bruke som deres støvsuger for laminatgulv. Rimelig takket være en 42% nedslag under Wayfairs Fresh Start-salg, Shark-damprenseren er en lett enhet som damper og skrubber for en dypere rengjøring.

    LED-frontlykter gjør det enkelt å se hva som må skrubbes, og roterende puter sørger for glitrende gulv på sekunder.

    Handle nå

    Shark Steam Pocket Mop

    Shark Steam Pocket Mop Hard Floor Cleaner Ecomm Amazon.comVIA KJØPMANN

    For de som har et budsjett, er damp lommemopp fra Shark er veien å gå. Det er beste damprenser for harde gulv.

    To vaskbare mikrofiberputer gir damperen skrubbekraft, og de er reversible for langvarig bruk. Takk til Amazons tilbudsseksjon, denne moppen har en nedgang på 33 %, noe som gjør den mindre enn $60!

    Handle nå

    Hoover kjæledyrsdampmopp

    Hoover komplett kjæledyrdampmopp med avtagbar håndholdt dampbåt Ecomm Amazon.comVIA KJØPMANN

    Best for de med kjæledyr, dette Hoover dampmopp har en avtagbar håndholdt dampkoker for gjenstridige og vanskelig tilgjengelige kjæledyrflekker. I følge en anmeldelse er den kraftig nok til å eliminere rustflekker, noe som gjør den vel verdt prisen med 42 % rabatt. Partner denne damprenseren med en tepperenser for kjæledyr for å fjerne lukt for godt.

    Handle nå

    Er damprensere virkelig verdt det?

    Vi er ikke fremmed for damprensere – sjekk ut vår anmeldelse av Bissell Powerfresh Deluxe. Damprensere kan høres ut som produkter som profesjonelle rengjøringsmidler bruk, men vi forsikrer deg om at de er noen av de mest populære rengjøringsprodukter for familier også.

    Å investere i en damprenser er en stor avgjørelse, men ved å handle disse damprensersalgene kan du score en av best anmeldte rengjøringsprodukter for så lite som $55 – det er en stjåling!

    Handle smartere med våre ekspertanbefalinger for verktøy, utstyr og pengebesparende tilbud på gjør-det-selv- og hjemmeprodukter som du ikke kan gå glipp av. Meld deg på Nyhetsbrev om ting vi elsker.

    Populære videoer

    Emily Way
    Emily Way

    Som Associate Shopping Editor of Sales and Deals hjelper Emily leserne med å finne de laveste prisene på de beste produktene. Emily er en entusiastisk shopper og er alltid på utkikk etter de største kuppene. Når hun ikke søker gjennom flash-salg, kan du vanligvis finne henne som leser mysterieromaner eller koser med katter.

instagram viewer anon