Do It Yourself
  • 8 av de dypeste DIY-tilbudene å handle i januar 2023

    click fraud protection

    Sett en spiker i disse 2022-prosjektene og kom i gang med nye renoveringer for mindre. Kjøp disse Sales Editor DIY-tilbudsvalgene for å spare opptil 75 % på merker som DeWalt!

    Planlegger du 2023-prosjektene dine, men fjorårets tidsplan forsinket i løpet av ferien? Nå er den beste tiden å hamre inn de siste neglene før du går videre til større og bedre ideer. Forhandlere forventer nye innovasjoner i år, noe som betyr at DIY-avtaler med store rabatter på essensielle verktøy, lim og maskinvare.

    Som Familien Handyman's Salgsredaktør, det er min heltidsjobb å rapportere de beste besparelsene som er tilgjengelige på alt gjør-det-selv. Takket være disse store rabattene kan du fortsette der du slapp og gjøre deg klar for nye muligheter uten å ofre lommeboken.

    Våre toppvalg

    Gartnerens lerrets armbeskyttere

    Gardener's Canvas Arm Protectors Ecomm Garrettwade.comvia kjøpmann

    Det er aldri for tidlig å forberede seg til våren—Garrett Wades lagersalg har noen av de beste DIY-tilbudene tilgjengelig i januar. Trim irriterende, tornede planter uten å få hakk med et par

    gartnerarmbeskyttere, tilgjengelig for kun $15. Disse ermene er punkteringsbestandige, kraftige og på salg med 33 % rabatt, noe som gjør dem til de perfekte gave til gartnere.

    Handle nå

    Arborist Long Reach Cutter

    Arborist Long Reach Cutter Trimmer Ecomm Garrettwade.comvia kjøpmann

    Her er noe du ikke finner i en hagearbeid abonnementsboks: Disse kuttere med lang rekkevidde er ideelle for å klippe trelemmer uten å forlate bakken. Det roterende hodet og teleskopfunksjonen i giraffstil gjør det enkelt å skli inn mellom grenene. Begynn å trimme med denne saksen for over 30 % rabatt så lenge beholdningen rekker.

    Handle nå

    Elektrisk malingssprøyte

    Workpro Xtra 15gph elektrisk malingssprøyte Ecomm Walmart.comvia kjøpmann

    Malerutstyr er et viktig tillegg til ditt gjør-det-selv-arsenal, og det lønner seg å eie en godt anmeldt malingssprøyte. Dette billig malingssprøyte er perfekt for de som er nye med verktøyet. Den inkluderer flere dyser i varierende størrelser for en presis jobb og leveres med rensebørste, rensestift og viskositetsmålekopp.

    Handle nå

    Power Rotary Tool Kit

    Goxawee Power Rotary Tool Kit med Multipro nøkkelløs chuck og 140 stk tilbehør Ecomm Walmart.comvia kjøpmann

    For under $40, slip, klipp og poler deg til et perfekt resultat med dette elektrisk roterende verktøysett. En vesentlig bærbart verktøy for trebearbeiding prosjekter, inkluderer dette roterende settet 140 vedlegg som hjelper med alt fra husholdningsoppgaver til spesialprosjekter. Hent hele settet på salg for $20 rabatt!

    Handle nå

    DeWalt 20V batterisett

    Dewalt 20v Max Xr 20v batteri Ecomm Amazon.comvia kjøpmann

    Sjekk ut Amazons tilbudsside for gjør-det-selv-tilbud og nyt enorme besparelser på verktøy og tilbehør. Start opp profesjonelle elektroverktøy med to 20-volts batterier fra DeWalt, priset til 42 % rabatt. Hvert batteri veier mindre enn to pund for maksimal portabilitet, men leverer fortsatt opptil 60 % mer kapasitet enn standard batteripakker.

    Handle nå

    Cross-Line Laser Level

    Lasernivå, Qooltek Multipurpose Cross Line Laser 8 fot målebåndslinjal Ecomm Amazon.comvia kjøpmann

    For svimlende 48 % rabatt er det vanskelig å finne en annen så god avtale som denne krysslinjelasernivå. Enten du installerer hyller til maksimere garasjelagring eller hengende jule-familiebilder, sørger denne rimelige nivelleren for at alt ser ut og fungerer på sitt beste.

    Handle nå

    Oppladbar håndholdt lommelykt

    Phixton oppladbar høylumen taktisk håndholdt lommelykt Ecomm Amazon.comvia kjøpmann

    Si farvel til batterijakt og hei til en av de beste lommelykter i verktøykassen din. Dette vanntett lommelykt leveres med et oppladbart batteri og USB-lader for praktisk lading mens du er på farten. Den inkluderer et sykkelfeste for nattkjøring og kommer med en bæreveske – alt for 35 % rabatt.

    Handle nå

    Sammenleggbar trinnstige

    Step Aluminium Lett sammenleggbar trinnstige Ecomm Wayfair.comvia kjøpmann

    Wayfair har en omfattende Seksjon for DIY-tilbud som mange ikke vet om. Dette lett stige, tilgjengelig for $100 rabatt, kommer godt med for å bytte ut fargeskiftende lyspærer og få tak i gjenstander som er vanskelig å få tak i på verkstedet ditt hjemme. Når du er ferdig, brett den bare sammen for enkel oppbevaring.

    Handle nå

    Handle smartere med våre ekspertanbefalinger for verktøy, utstyr og pengebesparende tilbud på gjør-det-selv- og hjemmeprodukter som du ikke kan gå glipp av. Meld deg på Nyhetsbrev om ting vi elsker.

    Populære videoer

    Emily Way
    Emily Way

    Som Associate Shopping Editor of Sales and Deals hjelper Emily leserne med å finne de laveste prisene på de beste produktene. Emily er en entusiastisk shopper og er alltid på utkikk etter de største kuppene. Når hun ikke søker gjennom flash-salg, kan du vanligvis finne henne som leser mysterieromaner eller koser med katter.

instagram viewer anon