Do It Yourself

Home Depot investerer 1,2 milliarder dollar for å forbedre kundeopplevelsen

  • Home Depot investerer 1,2 milliarder dollar for å forbedre kundeopplevelsen

    click fraud protection

    Hjemmesenteret ønsker å imøtekomme profesjonelle med enkle og effektive systemer for innkjøp og levering. Lær mer her.

    Home Depot SignRob Wilson/Shutterstock

    The Home Depot kunngjorde forrige uke åpningen av tre nye distribusjonssentre i Georgia som en del av en pågående investering på 1,2 milliarder dollar i forsyningskjedesystemene. Selskapets mål er å skape en rask og robust handleopplevelse for kundene sine, enten denne opplevelsen er online, i butikk eller via henting ved kantstein.

    "Detaljhandel har endret seg mer de siste fire årene enn i selskapets 40-årige historie," sa Stephanie Smith, Senior Vice President for Home Depot for utvikling og levering av forsyningskjeder.

    "Kunder forventer å handle når som helst, hvor som helst og hvor de vil - enten de kjøper en hammer eller en pall med utleggere," sa hun. "Vi investerer for å dekke de skiftende leveringsbehovene til våre DIY- og Pro -kunder, enten de er hjemme, på jobben eller henter i butikken."

    Et av de nye distribusjonssentralene, som The Home Depot

    referert til som et "flatbed delivery center", vil være designet for å imøtekomme spesielt til proffer av "Levere store, store bestillinger og materialer direkte til en profesjonell arbeidsplass, når og hvor de er trenger det."

    Dette blir det andre flatbed -leveringssenteret The Home Depot har åpnet, etter en i Dallas, Tex. området tidligere i år.

    Nylige rapporter vis at byggefagfolk utgjør bare fire prosent av The Home Depots kunder, men står for nesten 40 prosent av inntektene. Selskapet håper å fortsette å tilby entreprenører og andre fagfolk ved å tilby enkle og effektive innkjøpssystemer som er i tråd med deres travle tidsplaner.

    "Det er en veldig strategisk, viktig kunde hvor vi ser mye vekst komme fra," Smith sa til CNBC. "Og generelt sett, i vår historie som selskap, hvis vi utvikler noe for entreprenøren eller proffkundene våre og får det riktig, fungerer det veldig bra for vår DIY -kunde også."

    Populære videoer

instagram viewer anon