Do It Yourself
  • 5 beste tredemøller for å trene på hjemmekontoret

    click fraud protection

    HjemHus og komponenterRomHjemmekontor

    Cathy HarmsCathy HarmsOppdatert: feb. 02, 2023
    • Facebook
    • Flippbrett
    • Twitter
    • Pinterest
    • E-post

    Trenger du ekstra skritt i løpet av dagen? Plukk opp en av de beste tredemøllene under skrivebordet for å få hjertet til å pumpe uten å forlate oppsettet hjemmefra.

    Våre redaktører og eksperter håndplukker hvert produkt vi har. Vi kan tjene en provisjon på kjøpene dine.

    5 beste tredemøller under skrivebordet Ft Via MerchantMARTIN-DM/GETTY BILDER

    Hvis du leter etter en måte å bevege deg mer på og forbedre helsen din, kan å kjøpe en av de beste tredemøllene være svaret. I stedet for å finne tid før og etter jobb til å forbrenne kalorier, hvorfor ikke trene mens jobbe hjemmefra? Spar tid (og forstanden din) ved å gå mens du jobber. Du vil ha mer tid til de tingene som virkelig betyr noe (som å klappe hunden din eller fullføre en DIY-prosjekt).

    Med så mange alternativer på markedet, kan det være vanskelig å vite hvilke liten tredemølle under skrivebordet å kjøpe. Det er der vi kommer inn. Vi er shoppingeksperter og er her for å veilede deg på reisen til å finne den perfekte matchen. La oss gå inn i det.

    1/5

    Serenelife sammenleggbar tredemølle Ecomm Via Amazon.comvia kjøpmann

    Beste generelle tredemølle under skrivebordet

    SereneLife sammenleggbar tredemølle

    Den vellagde SereneLife sammenleggbar tredemølle er ganske solid, spesielt med tanke på prislappen under $ 400. Den har et polstret dekk, 16 hjemmetreningsprogrammer og transporthjul. Denne sammenleggbare tredemøllen har også en mediehylle for oppbevaring av mobiltelefonen eller nettbrettet.

    Med soft-drop foldesystemet kan SereneLife tredemølle enkelt foldes sammen og oppbevares mot en vegg eller under en seng. Dette er en flott funksjon hvis du ikke har mye plass i din hjemmekontor eller trenger å holde tredemøllen ute av syne når den ikke er i bruk.

    Vi er også imponert over den enkle 5-tommers LCD-skjermen på denne tredemøllen. Den viser tid, distanse, hastighet og forbrente kalorier på en brukervennlig måte.

    Fordeler

    • Soft-drop system
    • Bluetooth-tilkobling
    • Lett og lett å flytte
    • Kommer ferdig montert
    • Sklihemmende belte

    Ulemper

    • 1,5 CHP-motor er underpar

    Handle nå

    2/5

    Murtisol 2 Speed ​​Ecomm Via Amazon.comvia kjøpmann

    Beste budsjett tredemølle for skrivebord

    Murtisol 2-i-1 sammenleggbar tredemølle

    Hvis det er en stor bekymring å holde på budsjettet, er det rimelige Murtisol 2-i-1 sammenleggbar tredemølle passer regningen (ordspill) på mindre enn $250. Den sammenleggbare designen og de hendige transporthjulene gjør det til en lek å flytte og oppbevare. Denne tredemøllen under skrivebordet er solid til tross for at den er lett og kan nå hastigheter på opptil 7,5 miles per time.

    Denne 2-i-1 sammenleggbare tredemøllen inkluderer en nødstoppsikringsklips og en fjernkontroll for å endre hastigheten. Tredemøllens motor er ekstremt stillegående, og det støtdempende dekket bidrar til å holde støyen på et minimum. Du kan til og med laste ned den kompatible smarttelefon app for tilleggsfunksjoner for å holde oversikt over fremgangen din.

    Fordeler

    • Rimelig
    • Kommer ferdig montert
    • Støtter hastigheter på opptil 7,5 MPH
    • Ultra-stille og lett
    • Stor LED-skjerm

    Ulemper

    • Ingen stigningsalternativ

    Handle nå

    3/5

    Urevo Under The Desk Ecomm Via Amazon.comvia kjøpmann

    Beste plassbesparende tredemølle under skrivebordet

    Urevo 2-i-1 tredemølle under skrivebordet

    Enten du har å gjøre med en liten plass eller vil at tredemøllen skal foldes ut av veien, vil du elske Urevo 2-i-1 tredemølle under skrivebordet. Denne budsjetttredemøllen veier bare 59 pund, og kan enkelt flyttes ved hjelp av transporthjulene. I tillegg foldes håndtaket for bruk under et skrivebord mens du jobber hjemmefra.

    Denne tredemøllen håndterer hastigheter på opptil 12 km i timen, noe som gjør den til et utmerket alternativ for de som ønsker å jogge. Når håndtakene er slått ned, og tredemøllen brukes under et skrivebord, er den like perfekt for en rask spasertur.

    Tredemøllen har en fjernkontroll og en stor skjerm som gjør det enkelt å spore hastighet, distanse, tid og kalorier.

    Fordeler

    • Enkel å flytte og brette
    • Lite fotavtrykk
    • Lommebokvennlig
    • Ideell for både turgåing og jogging
    • Kommer ferdig montert

    Ulemper

    • Ingen stigningsalternativer

    Handle nå

    4/5

    Goplus 2 i 1 Ecomm Via Amazon.comvia kjøpmann

    Best verdi under-desk tredemølle

    Goplus 2-i-1 sammenleggbar tredemølle

    Den utmerkede verdien, kompaktheten og stillegående motoren gjør det Goplus 2-i-1 sammenleggbar tredemølle et naturlig valg for folk som jobber hjemmefra. Når det er tid til å trene, brett ned håndtakene for en rolig tur eller legg dem opp for en trygg joggetur i lunsjpausen.

    Utstyrt med en Bluetooth-høyttaler, kobles denne tredemøllen enkelt til telefonen din for å ta en jobbsamtale eller spille av den nyeste musikken. I tillegg kommer denne tredemøllen under skrivebordet med en fjernkontroll for å kontrollere hastigheten. En LED-skjerm viser tid, distanse og forbrente kalorier.

    Denne tredemøllen passer perfekt hvis du leter etter et alternativ med Bluetooth-funksjon og fleksibilitet til å løpe og gå. I tillegg kan maskinen oppbevares enkelt under en seng eller sofa når du ikke bruker den.

    Fordeler

    • Enkel montering
    • blåtann-høytaler
    • Enkel visning
    • Støtdempende design

    Ulemper

    • Kan ikke brukes på teppe på grunn av overoppheting

    Handle nå

    5/5

    Maksone Under Desk Tredemølle Ecomm Via Amazon.comvia kjøpmann

    Mest stilig tredemølle under skrivebordet

    Maksone tredemølle under skrivebordet

    Elegant og stilig, dette tredemølle med treramme har en innebygd skjerm og en eksklusiv estetikk, som koordinerer godt med moderne kontorer. Denne tredemøllen under skrivebordet krever ingen montering, så du kan starte trener hjemme etter å ha tatt den ut av esken.

    Løpebeltet i flere lag gjør trinnene dine roligere, mer stabile og mer støtdempende. Fordi maksimalhastigheten er langsommere (4 miles per time) sammenlignet med andre tredemøller på denne listen, er denne modellen bedre for å gå enn å løpe. Det er ingen knapper på denne tredemøllen, så ikke mist den medfølgende fjernkontrollen.

    Fordeler

    • Stilig treramme
    • Flerlags støtdempende belte
    • Stillegående motor
    • Elegant design

    Ulemper

    • Ingen stigning

    Handle nå

    Hva du bør vurdere når du kjøper tredemøller under skrivebordet

    Når du ser på tredemøller under skrivebordet, er det flere viktige faktorer å vurdere som dekkstørrelse, byggekvalitet, sikkerhetsfunksjoner og motorhestekrefter. Hvis du vil fylle hjemmetreningsstudioet med smart treningsutstyr, vurder å velge en maskin med berøringsskjerm, Bluetooth-tilkobling eller interaktiv programmering.

    Tredemøller under skrivebordet er et plassvennlig alternativ til den gjennomsnittlige tredemøllen. Hvis du planlegger å bruke en tredemølle under skrivebordet i arbeidstiden, bør du vurdere maskinens støynivå.

    Fortsatt usikker på hva du skal se etter i en tredemølle under skrivebordet? Her er andre funksjoner å vurdere:

    • Hastighet: Hvordan har du tenkt å bruke denne maskinen? Støtter maskinens hastighetsområde dine mål?
    • Dekkstørrelse: Er løpebeltet stort nok for deg?
    • Vektkapasitet: Kan tredemøllen støtte vekten din?
    • Fotspor: Kan tredemøllen brettes i to og oppbevares når den ikke er i bruk?
    • Bråk: Hvor høyt er maskinen?

    Hvordan fant vi de beste tredemøllene under skrivebordet

    Som shoppingeksperter er jobben vår å hjelpe deg med å finne et vinnende produkt. Vi starter med det grunnleggende om forskning og rapportering – hvilke produkter er laget av, hvordan de ser ut og hvor mye de koster – for å sikre at vi bare anbefaler kjøpene som er verdt tiden din og penger. Deretter undersøker vi funksjonene som snakker om produktets kvalitet, og tar råd fra bransjeinnsidere og fageksperter om hva som gjør et produkt til en smart verdi (eller verdig en utskjæring). Til slutt gjør vi jobben med å finkjemme gjennom brukeranmeldelser for å se hvordan ekte mennesker samhandler med produktet, og om det tåler testen.

    FAQ

    Kan jeg bruke en tredemølle under skrivebordet mens jeg jobber hjemmefra?

    En tredemølle under skrivebordet er et utmerket alternativ for de som jobber hjemmefra. De beste tredemøllene under skrivebordet har små fotavtrykk og kan brettes sammen eller oppbevares.

    Hvordan velger jeg en tredemølle under skrivebordet?

    Når du velger en tredemølle under skrivebordet, bør du vurdere funksjoner som er viktige for deg og bestemme hva du kan leve uten. Vil du ha en maskin med tilleggsfunksjoner som helling, interaktiv programmering eller Bluetooth-tilkobling? Kanskje du har en liten hjemmetreningsstudio og trenger en solid, stillegående maskin som enkelt kan slås sammen når den ikke er i bruk. Uansett hva tilfellet er, finn ut hva du må ha før du kjøper tredemølle.

    Handle smartere med våre ekspertanbefalinger for verktøy, utstyr og pengebesparende tilbud på gjør-det-selv- og hjemmeprodukter som du ikke kan gå glipp av. Meld deg på Nyhetsbrev om ting vi elsker.

    Cathy Harms
    Cathy Harms

    Cathy Harms er en prisvinnende trearbeider, pedagog og frilansskribent som dekker trearbeid, gjør-det-selv og hjemmeinnredning. Hun eier Charms Woodworks, en en-kvinne trebearbeidingsbutikk i NC, og er en tvillingmor, en byggmester, innholdsskaper og maker. Arbeidet hennes har blitt omtalt i magasinet Fine Woodworking og hennes pedagogiske leker kalt "Etsy Finds". Når hun ikke jobber, liker hun å være mammataxi for tvillingene sine, og er en stor morosøker med et mål om å besøke alle nasjonalparkene i en bobil. Hun skaper sakte et håndlaget bosted, og erstatter møblene sine ut av esken med møbler laget for hånd.

instagram viewer anon