Do It Yourself
  • Vi er besatt av dette utendørs barbordet – her er hvorfor

    click fraud protection

    Gjør deg klar for cocktailtime med denne estetisk tiltalende pop-up baren og drikkekjøleren. Dette utendørs barbordet vil være sentrum for oppmerksomheten på din neste soaré - her er grunnen til at det er et must-kjøp.

    Lei av lunken drikke ved bassenget? De Keter Cool Barbord redder dagen (og deg fra lunken øl). Dette stilige utendørs barbordet fungerer både som et kjøligere bord og et cocktailbord. Nå kan du holde drinkene dine kalde og ha plass til bartilbehør – alt i ett moderne stykke terrassemøbler for mindre enn $100.

    Du vil elske denne popup-linjen hvis du uteplass er begrenset, du elsker møbler med to formål eller du er lei av å se på stygge kjølere og ønsker å legge litt klasse til cocktailtimen.

    Gjestene dine vil lure på hvem som er kulest: Du eller Kul bar?

    På denne siden

    Hva er Keter Cool Bar Table?

    Keter 32 Qt. Cool Bar Cooler Utendørs værbestandig terrassemøbler 2 i 1 sidebord og bar Ecomm Wayfair.comvia kjøpmann

    De Kul bar er en isolert kjøler og utendørs bar bord i ett.

    Det er et multifunksjonelt drikkekar for å underholde, men det er ikke alt. Det er også en kjøler, et pop-up cocktailbord og et sidebord når det er sammenslått. I tillegg kan du lagre ting i den når den ikke er i bruk.

    Vi elsker de rene linjene og midten av århundret stemningen til Cool Bar, siden den er et elegant tillegg til nesten enhver bakgårdsdekor. Og hvis du leter etter noe lysere enn grafitt, kommer Cool Bar også i blågrønn (og er laget med værbestandig harpiks).

    Montering av Keter Cool Bar er enkelt. Skyv først de fire bena på plass, og skru dem deretter inn med de medfølgende skruene. Deretter legger du til isen og drikkene, og du er klar til å starte festen.

    Dette utendørs barbordet er kompakt på 19,5 tommer bredt, men det er stort nok til å romme opptil 40 bokser med brus eller øl. Som en endebord, Cool Bar er 22,5 tommer høy når toppen er nede og 33 tommer høy når bordplaten er poppet opp.

    Bordplaten løftes og låses på plass med håndleddet. Og når festen er over, har kjøleren en dreneringsplugg for enkel rengjøring.

    Fordeler

    • Multifunksjonelt sidebord, kjøler og pop-up cocktailbord 
    • Stilig design
    • Fornuftig priset
    • Værbestandig konstruksjon
    • Enkel betjening og montering
    • Lett
    • To års garanti

    Ulemper

    • Brukere har rapportert at tappepluggen har gått i stykker

    Handle nå

    Amazon brukeranmeldelser

    Over 1700 Amazon-kunder elsker Keter Cool Bar – og det er ikke vanskelig å se hvorfor.

    Carol Land sier: "Vi kjøpte denne som en gave til niesen vår etter å ha sett den på Hoda og Jenna som et flott sommervalg. Når vi mottok den, likte vi den SÅÅÅÅ mye, vi kjøpte en annen som julegave til datterens familie! Virkelig hendig bar som også kan brukes som bord! Fantastisk lagring! Fin bar også!»

    "Perfekt for BBQs," sier anmelder Zayamama. "Denne kjøleren har vært flott for grillene våre i bakgården. Holder drinker kalde, det er morsomt og funksjonelt, og ser bra ut med terrasseinnredningen.»

    Hvor kan du kjøpe Keter utendørs barbord

    Keter 32 Qt. Cool Bar Cooler Utendørs værbestandig terrassemøbler 2 i 1 sidebord og bar Ecomm Wayfair.comVIA KJØPMANN

    De Keter Cool Bar vil være sentrum for oppmerksomheten på ditt neste cocktailparty. Kjøp den for under $100 før de blir utsolgt – det er så kult! Hent din i dag klAmazon, Home Depoteller Wayfair.

    Handle nå

    Handle smartere med våre ekspertanbefalinger for verktøy, utstyr og pengebesparende tilbud på gjør-det-selv- og hjemmeprodukter som du ikke kan gå glipp av. Meld deg på Nyhetsbrev om ting vi elsker.

    Populære videoer

    Sheri Kaz
    Sheri Kaz

    Som Associate Shopping Editor hjelper Sheri Family Handyman-lesere med å finne veldesignede produkter for å nyte tiden hjemme. Hennes ekspertise ligger innen interiør og hagearbeid. Når hun ikke leter etter den neste inspirerte hjemme- eller hageløsningen, liker hun å danse, male og friluftsliv.

instagram viewer anon