Do It Yourself
  • Gaveguide: Gjør-det-selv-klær og utstyr som holder seg

    click fraud protection

    1/12

    1Med tillatelse Carhartt

    Carhartt isolerte arbeidshansker med sikkerhetsmansjett

    Ingenting er verre enn å prøve å fullføre et prosjekt med kalde hender. Det slitesterke ytterskallet i bomullsanden på disse Carhartt isolerte arbeidshansker holder hendene varme samtidig som den gir sårt tiltrengt knokebeskyttelse. Men det beste med disse hanskene? De tillater enkel bevegelse, og holder deg produktiv på arbeidsplassen.

    Handle nå

    2/12

    Dtcvia duluthtrading.com

    Duluth Trading Company Flanellskjorter

    En god flanellskjorte er en tre-sesongs stift for arbeidsklær, og det er vanskelig å slå Duluth Trading Companys flanellskjorter og menn og kvinner. Varm og robust, komfortabel uten å trekke seg sammen, den slitesterke polybomullsblandingen gir en vinnende kombinasjon av isolasjon, pusteevne og mykhet. Gjør-det-selv-makeren på listen din vil virkelig sette pris på armhulene som gir dem bevegelsesfriheten til å nå de høyeste neglene og male de strammeste hjørnene. Selskapet lager noen forskjellige stiler og passer med et bredt spekter av størrelser og farger i hver, så plukk opp noen. Sett dem sammen med disse

    fleecejakker eller fleecevester for optimal varme.

    Handle nå

    3/12

    Patagonia forklevia Patagonia.com

    Patagonia All Seasons Hemp Canvas Arbeidsforkle

    Enten du er i butikken og sagflis flyr eller rydder ut en låve (snakker om, sjekk ut hvordan du gjør låven din om til en tilpasset barndominium), er et kraftig forkle et praktisk tillegg til alle antrekk. En slitesterk blanding av industriell hamp, organisk bomull og resirkulert polyester gir Patagonias forkle med et ekstra lag med beskyttelse mot splinter, spiker og andre uforutsette farer som venter på deg. En mengde lommer, inkludert drop-in lomme over brystet og to dype brønner på hoftenivå, rommer alt verktøyet og utstyret som trengs for å få jobben gjort.

    Handle nå

    Mens du er i gang, ta en titt på guiden vår som sammenligner Patagonia vs North Face for alle fordelene og forskjellene.

    4/12

    3Med tillatelse fra Amazon

    Pioneer Ripstop smekkebukse med høy synlighet

    De dobbeltsydde og varmeforseglede sømmene på Pioneers sikkerhetsbukser vil holde deg varm og tørr på arbeidssted. Den er tilgjengelig i gul eller oransje, og neonglødfargene gir suverene synlighet.

    "Når jeg har disse på, kan jeg ligge i snø i mer enn 30 minutter og ikke føle noe," skriver en Amazon-anmelder. "(Jeg) vil definitivt anbefale dette til alle som må jobbe ute i kulden over lengre tid."

    Handle nå

    5/12

    4Med tillatelse fra Dickie's

    Duck isolert kjeledress

    Fôret på disse isolerte kjeledresser gir et ekstra nivå av beskyttelse og komfort. Sidelommer, brystlommer med glidelås og en baklomme gir rikelig med oppbevaring. Anmeldere på dickies.com attesterer sin "heavy duty installasjon", med en anmelder som skriver at selv om den er dyrere enn andre produkter, er den "verdt investeringen."

    Handle nå

    6/12

    5Med tillatelse fra Amazon

    CQR taktiske bukser for menn

    Hvis lett og slitesterk er din stil, disse arbeidsbukse fra CQR er veien å gå. Disse buksene avviser smuss, væsker og andre forurensninger. Se hvorfor mer enn 20 000 Amazon-anmeldere ga disse buksene 4,5 stjerner.

    "Disse buksene gjorde det bra med å blokkere den kalde vinden, husk at de ikke holder deg varm, siden det ikke er stråling," skriver en Amazon-anmelder. "Jeg elsker å ha mange lommer, og det er mange å velge mellom."

    Handle nå

    7/12

    Arbeidsbukservia dovetailworkwear.com

    Dovetail Christa DIY Performance Pant

    Ingen bør ha ofre komfort for holdbarhet når det kommer til arbeidsklær. Det er det som er bra med Christa DIY ytelsesbukser fra Dovetail. De passer som joggebukser, men med knærne i to lag og en tøff blanding av elastisk modal og resirkulert polyesterstoff, holder de opp til arbeidsplassens påkjenninger. Det er syv lommer og en hammerløkke.

    Handle nå

    8/12

    6Med tillatelse fra Amazon

    Copper Fit Work Gear Heavy Duty innleggssåler

    Dobbeltlags anti-sjokkskum i Copper Fits arbeidsinnleggssåler gir maksimal støtdemping og komfort hele dagen. De har en støttende cuphæl og buestøtte.

    "Jeg kastet ut (innleggssålene) i skoene mine og la til disse," skriver en Amazon-anmelder. "Etter et par dager med tilvenning til dem, er det som magi. Føttene mine føles bedre enn noen gang."

    Handle nå

    9/12

    7Med tillatelse Carhartt

    Carhartt Super Dux Cold Weather Vest

    For kjølig, men ikke helt iskald høst og tidlig vinter dager, Carhartts super dux vest holder deg varm og komfortabel. De store lommene foran vil holde hendene varme og holde alle viktige små eiendeler. Størrelsene varierer fra small til 3XL. Det er bare én farge (kaffe) og det er best slitte Sith-lag.

    Handle nå

    11/12

    9Med tillatelse fra Amazon

    Timberland vanntett ankelstøvel

    Den fullnarvede vanntette læroverdelen og rustfri hurtigsnøreutstyr på disse Timberland arbeidsstøvler holde føttene tørre og varme. Gummisålen beskytter også føttene dine fra skarpe gjenstander som punkterer. Fargealternativer inkluderer svart, hvete og medium brun. Mer enn 37 000 Amazon-anmeldelser gir den 4,5 stjerner.

    "Disse støvlene passer godt, går bra, ser bra ut og er bedre enn støvler jeg har betalt dobbelt så mye for," skriver en Amazon-anmelder. "Disse støvlene er komfortable rett ut av esken og bærer bedre enn noen jeg har hatt og er halve prisen av andre jeg har hatt."

    Handle nå

    12/12

    10Med tillatelse fra Amazon

    Steel Spur Kit med Big Buck Pads

    Disse store bukk pads har rikelig med polstring for å holde bena dine komfortable, og en stålinnsats for å holde dem trygge fra kontakt. De to stroppene gir en sikker passform uten sidestykke.

    "Utstyret er av topp kvalitet og vel verdt prisen," skriver en Amazon-anmelder. "Det er ikke noe leggpress eller ubehag med dette settet."

    Handle nå

    Alex skomaker
    Alex skomaker

    Alex er en ivrig gjør-det-selv-er, men hadde liten erfaring før han kjøpte sitt første hjem i 2019. Et Family Handyman-abonnement var et av hans første kjøp etter at han ble huseier, og han har vært hekta siden. Når han ikke jobber, kan han bli funnet i å fikse hjemmet sitt i Florida fra 1940-tallet eller slappe av på stranden med familien.

instagram viewer anon