Do It Yourself
  • Hva er varm minimalisme?

    click fraud protection

    Oppdag de grunnleggende prinsippene for varm minimalisme og hvordan du kan implementere den i hjemmet ditt.

    Minimalistisk design kan få en dårlig rap for å være kald eller klinisk, men varm minimalisme er her for å riste opp ting og avsløre hvordan koselig tilsiktet design kan være. Hvis du finner enkle, men intime rom som er innbydende, vil varm minimalisme sannsynligvis appellere til din smak.

    Men det kan være vanskelig å finne ut hvordan man balanserer minimalistiske beste praksiser med de mer avslappede, intime innslagene av varm minimalisme. Heldigvis trenger du ikke å navigere i det alene, siden vi er her for å lede deg gjennom alt du trenger å vite om varm minimalisme, dens nøkkelfunksjoner og hvordan du kan bringe den til live i rommet ditt.

    Hva er varm minimalisme?

    Varm minimalisme låner prinsipper fra tradisjonell minimalistisk design, men tilfører et element av mykhet og varme. Med varm minimalisme kan du omfavne jordfarger, innbydende teksturer og intime innslag som gir karakter til rommet.

    Det er imidlertid en viss overlapping mellom varm minimalisme og tradisjonell minimalistisk design. For eksempel er det fortsatt vekt på tilsiktet design og å gjøre mer med mindre. Med varm minimalisme inviteres du til å legge teksturer på lag, legge til koselige detaljer og gi rommet ditt en innlevd følelse. Tenker på Japansk stil som et eksempel på varm minimalisme i praksis.

    Hva er noen trekk ved varm minimalisme?

    varm interiørdesign stue plassLilas Gh/Getty Images

    For de som ikke er klare for å dra full maksimalist men fortsatt nyte et varmt utseende, varm minimalisme kan finne den ideelle balansen. Enkel, men likevel innbydende, denne designstilen har nøytrale farger med innbydende, varme undertoner, miks-og-match naturlige teksturer og eklektiske intime innslag som gjør rommet ditt unikt til ditt.

    Et annet nøkkelprinsipp for varm minimalisme er at du er oppmerksom på elementene du plasserer i rommet ditt. Likevel er det ikke så mye vekt på knapphet som tradisjonell minimalisme.

    Hvordan gjør du minimalisme varm?

    For å komme i gang med å gjøre minimalismen varm i hjemmet ditt, trenger du først rett nyanse av maling. Nyansen du velger setter tonen for rommet ditt, så velg en beige, hvit eller taupe med varme undertoner. Og med varm minimalisme trenger du ikke å vike unna farger – terrakotta, for eksempel, passer vakkert sammen med denne designstilen.

    Deretter er det på tide å bringe tekstur inn i boarealet ditt. For å gjøre dette, len deg inn i organiske, naturlige teksturer som tre, skinn eller rotting. Husk: uansett tekstur du legger til rommet ditt skal ha en koselig undertone, så hold deg unna alt for hardt. Start for eksempel med å legge til en sengegavl som gir deg en innbydende kvalitet minimalistisk soverom, for eksempel rotting. Deretter blander og matcher andre teksturer, for eksempel sengetøy av sengetøy, tykke garnstrikkede tepper og varme nøytrale puter.

    Til slutt, varm minimalisme ber deg om å legge til personlige, koselige innslag til boarealet ditt. Legg til en terrakottavase eller en keramisk bilderamme på nattbordet ditt. Varm minimalisme er like tilsiktet som tradisjonell minimalistisk stil, men de personlige elementene du legger til gjør den myk og hjemmekoselig.

    Populære videoer

instagram viewer anon