Do It Yourself
  • 15 mann hule ideer for å gjøre kjelleren din til den ultimate hangouten

    click fraud protection

    1/15

    Invisidoor 36 In. X 80 tommer. Maple uferdig bokhylledør Ecomm Lowes.comVIA KJØPMANN

    Bokhylle skjult dør

    Å designe den kuleste mannens huleplass starter på utsiden – med en skjult inngang. Dette skjult bokhylledør ser ut som et upretensiøst sted å organisere favorittlesningene dine, men det vil føre intetanende venner inn i et privat hule gjennom en hemmelig døråpning. Halve moroa vil være å gå gjennom døren!

    Handle nå

    2/15

    Turner Square Arm skinnsofa sjeselong Sectional Ecomm Potterybarn.comVIA KJØPMANN

    Leather Sectional

    Enten du konverterer kjelleren din til en mantuary eller et generelt salongområde, kommer du til å trenge sitteplasser. Dette seksjoner i skinn er storslått med dunfylte puter og høy rygg for tilbakelent. I tillegg til det tidløse utseendet, er det en av de mest komfortable sofaene Pottery Barn har å tilby.

    Hvis du installerer mannehulen din på en mindre plass, kan du sjekke ut vår beste sofaer for små rom.

    Handle nå

    3/15

    Shuffleboard bord Ecomm Potterybarn.comVIA KJØPMANN

    Spillebord

    Hver legit manland har et spillebord av noe slag, som airhockey, basseng eller bordtennis, for å underholde kompisene. Vi elsker ideen om en shuffleboard bord– Den er slank og slank, så den tar ikke opp massevis av gulvplass. Denne er laget av furu med en mahognibeis for et rustikk utseende som gjør den til et utstillingsstykke for ethvert hi eller spillrom.

    Handle nå

    4/15

    Sonoma 94'' H X 120'' W Standard bokhylle Ecomm Wayfair.comVIA KJØPMANN

    Bokhyller med stige

    Hvis du planlegger å bruke din mann hule som en studie, mørkt tre bokhyller er et must. De Sonoma standard bokhylle er laget av massivt tre og antikk bronsebeslag. Den har til og med en stige som glir over en frontstang for enkel tilgang til bøker og flasker på øverste hylle. I tillegg ser stigen bare kul ut.

    Handle nå

    5/15

    Ventress Industrial Serving Bar Cart Ecomm Wayfair.comVIA KJØPMANN

    Barvogn

    To ord kommer til tankene når du tenker på å designe den ultimate mannehulen: industriell og rustikk. De Ventress Industrial Bar Cart tilbyr begge deler. Den åpne designen og trelags hylle gir god lagringsplass. Den har to håndtak og fire låsehjul, slik at du kan flytte festen rundt i lokalet som du vil.

    Handle nå

    6/15

    Alferce imitert kuskinn elfenben og svart 6 Ft. X 8 fot. Shaped Area Rug Ecomm Homedepot.comVIA KJØPMANN

    Faux Hide Teppe

    Hvilket bedre sted for en teppe i imitert okseskinn enn en mannshule? Skjultepper er allsidige nok til å passe inn i moderne eller vestlig dekorstil. De er humørfylte, asymmetriske og kan kles opp eller ned, avhengig av hvor formell eller årsakssammenheng du vil at rommet skal være.

    Handle nå

    7/15

    Ashley elektrisk peis fra Real Flame Ecomm Wayfair.comVIA KJØPMANN

    Elektrisk peis

    Hold mannehulen din koselig med denne elektrisk peis. Den kobles til og har en justerbar, fjernstyrt termostat til holde deg toasty i de kaldere månedene. De glødende glørne fungerer uten varme, slik at du også kan ha det sofistikerte utseendet til en brann på varmere netter.

    Handle nå

    8/15

    Havva trukket lenestol Ecomm Wayfair.comVIA KJØPMANN

    Sofistikert lenestol

    Kanal Gale menn vibber med dette moderne lenestol fra midten av århundret som er konstruert med en solid massivtreramme og en pute i kunstskinn. Det retroinspirerte setet passer til en rekke stiler: Tradisjonelt, industrielt, midten av århundret, alt mulig.

    Handle nå

    9/15

    120 Motorisert projektorskjerm Elektrisk diagonal automatisk projeksjon Ecomm Amazon.comVIA KJØPMANN

    Projektorskjerm

    EN filmprojektor er et kvalitetstilskudd til et loungeområde hvor du vil se filmer og musikkvideoer. Dette motorisert projektorlerret er 120 tommer lang, og fungerer jevnt og lydløst med en fjernkontroll. Når du er ferdig med å se, ruller du den opp igjen med et knappetrykk.

    Handle nå

    11/15

    Homelabs drikkekjøleskap og kjøler Ecomm Amazon.comVIA KJØPMANN

    Mini kjøleskap

    Det sier seg selv at du trenger en måte å holde bryggene dine kalde i hulen. De HomeLabs drikkekjøleskap rommer 120 bokser og har en glassdør, slik at du kan se hvilke drikke du har på lager. Den har en digital termostat og er kompakt, så den passer inn i eksisterende skap eller passer under en kjeller bar.

    Handle nå

    12/15

    Bose Solo 5 TV Soundbar lydsystem med universell fjernkontroll Ecomm Amazon.comVIA KJØPMANN

    Soundbar System

    Få kvalitet, klar lyd med en enkelt lydplanke. De Bose Solo 5 kobles trådløst til enhver enhet og leveres med en universalfjernkontroll. Denne lydplanken er rask å sette opp og enkel å bruke, slik at du kan lytte til favorittsangene og -programmene dine på et øyeblikk – uten teknologifrustrasjon.

    Handle nå

    13/15

    3 lys biljardbordlys Lineær anheng Ecomm Wayfair.comVIA KJØPMANN

    Bordbelysning

    Dette tre-lys anheng legger til en elegant stemning til mannehulen. Enten over a biljardbord, spillebord eller bar, denne klassiske armaturen vil garantert imponere. Den har en trekkkjede for å slå lysene av og på, og festes til et enkeltpunkts takmonteringsarmatur. Du kan tilpasse anhenget med ditt valg av tre finisher og 10 nyansefarger. Dibs på messingfinishen med grønne nyanser!

    Handle nå

    14/15

    Vin- og brennevinsdispenser for hjemmebar Ecomm Etsy.comVIA KJØPMANN

    Brennevinsdispenser

    Liv opp festene dine med en håndlaget sprit dispenser. Denne modellen har beslag i mørk messing og beiset tre for en rustikk, vintage følelse. Den har tre kraner for brennevin eller vin du velger, sammen med tre glassholdere (en under hver kran) og oppbevaring for fire flasker under.

    Bare vri på ventilen og se alkoholen helle i glasset ditt. Hvis du er for opptatt med å minge, kan gjestene hjelpe seg selv til sitt hjerte.

    Handle nå

    15/15

    Angels Horn Vinylplatespiller Ecomm Amazon.comVIA KJØPMANN

    Vinyl platespiller

    Len deg inn i retro mann hule-estetikken med en vinylplatespiller. De Angels Horn platespiller leverer high fidelity-lyd med en platespiller av høy kvalitet og to bokhyllehøyttalere. Den naturlige tredesignen til dette settet ser fantastisk ut og vil ikke kollidere med annen dekor. I tillegg vil det garantert få vennene dine til å ta musikksmaken din på alvor.

    Handle nå

    Handle smartere med våre ekspertanbefalinger for verktøy, utstyr og pengebesparende tilbud på gjør-det-selv- og hjemmeprodukter som du ikke kan gå glipp av. Meld deg påNyhetsbrev om ting vi elsker.

    Mary Henn
    Mary Henn

    Mary Henn, MFA er Associate Shopping Editor hos Family Handyman. Hun er også en nasjonal prisvinnende forfatter og journalist. Hennes ekspertise ligger innen interiør, boliginnredning, hagearbeid og utendørstrender. Når hun ikke jobber med det siste innholdet på FHM, kan du finne henne som leser poesi eller går på tur med hunden hennes, Henry.

instagram viewer anon