Do It Yourself
  • 8 dekorative adventskalenderideer for julen 2022

    click fraud protection

    Juletre adventskalender Ecomm Via Williams Sonoma.comvia kjøpmann

    Williams Sonoma juletre-adventskalender

    Det tidløse designet av denne treformet adventskalender, som har rikt farget julepynt og gaver, vil glede venner og familie og tjene som festlig dekor i årene som kommer. Kalenderen kommer med nok individuelt innpakket godteri – gummiaktige snøflak, sjokoladestjerner, peppermyntegodteri og mer – til å fylle hver av de 24 rommene.

    Handle nå

    Merry Bright Advent Calendar Ecomm Via Westelm.comvia kjøpmann

    West Elm Merry & Bright Advent Veggoppheng

    Tovede pomponger og dekorative sømmer gir festlig stil til denne barnevennlige vegg hengende. Heng den ved juletreet og fyll den med rimelige gaver som barna kan pakke opp mens de venter på at julenissen skal komme. Et annet pluss: Den fargerike kalenderen er 100 % ull og kan gjenbrukes hvert år.

    Handle nå

    Village Advent Calendar Ecomm Via Antropologie.comvia kjøpmann

    Anthropologie Village Advent Kalender Ornamenter

    EN vakkert juletre krever like vakre dekorasjoner. Disse antropologien adventspynt passe regningen. Hver av dem er håndmalt og har en unik, fargerik design. La familiemedlemmene bytte på å henge dem og se med glede når de avdekker en overraskelse.

    Handle nå

    Tre julestjerneskudd Silo Ecomm Via Wayfair.comvia kjøpmann

    Adventskalenderen for feriegangen Shooting Star

    Barn i alle aldre vil elske dette adventskalender i tre. Den har et intrikat detaljert vinterlandskap komplett med sjarmerende hytter, snødekte eviggrønne planter og til og med et stjerneskudd. Den iøynefallende scenen lyser opp takket være et sett batteridrevne LED lys.

    Handle nå

    Sugarfina Luxury Candy Carousel Calendar Ecomm Via Neimanmarcus.comvia kjøpmann

    Sugarfina Luxury Candy Carousel

    Unn deg selv noe søtt, som dette dekadente godteri karusell fra Sugarfina. Den opplyste karusellen, som kommer med 24 konfekter fra merkets gourmetkolleksjon, har en roterende base. Oppbevar den på et bord eller skjenk innen arms rekkevidde og snurr på den når du går forbi.

    Handle nå

    Handle smartere med våre ekspertanbefalinger for verktøy, utstyr og pengebesparende tilbud på gjør-det-selv- og hjemmeprodukter som du ikke kan gå glipp av. Meld deg på Nyhetsbrev om ting vi elsker.

    Lindsey Anderson
    Lindsey Anderson

    Som Senior Shopping Editor hjelper Lindsey Anderson Rios Family Handyman-lesere med å finne de beste produktene for deres neste oppussingsprosjekt eller romoppdatering. Hun har et tiår med erfaring med å skrive om design- og dekortrender, og når hun ikke jobber, kan hun det blir ofte funnet i hennes 100 år gamle fikser-overdel, og prøver å snakke seg ut av å male om soverommet hennes en gang til.

instagram viewer anon