Do It Yourself

Verktøyet for fjerning av flått på $5 er et must for kjæledyr og mennesker

  • Verktøyet for fjerning av flått på $5 er et must for kjæledyr og mennesker

    click fraud protection

    Forebygging er den beste medisinen, men når en flått kommer i kontakt med kjæledyr eller menneskehud, vil du være glad for at du har dette verktøyet for fjerning av flått.

    Hvis du planlegger å tilbringe tid ute (med eller uten valpen) i de varmere månedene, risikerer du et fryktet flåttbitt. Vær forberedt på flåttsesongen ved å sørge for at du har et verktøy for fjerning av flått i arsenalet ditt. Med over 4200 anmeldelser og et gjennomsnitt på 4,6 av fem stjerner på Amazon, HomeSake verktøy for fjerning av flått er en trygg måte å raskt fjerne de irriterende skadedyrene.

    Forhåpentligvis finner du aldri tikker i huset ditt, men de kan festes til klærne og kjæledyrene dine, samt komme inn gjennom sprekker i hjemmets eksteriør. Flått bærer på dødelige sykdommer som kan infisere deg og kjæledyrene dine, så du vil utrydde dem. Slik kan du beskytte eiendommen din og deg selv fra flått.

    I tilfelle du støter på en flått, vil denne svært effektive dingsen kunne fjerne hele krypen fra deg eller kjæledyret ditt. Du vil ha en i bilen, førstehjelpsskrin og ryggsekk, slik at du alltid er klar i tilfelle.

    På denne siden

    Hva er et verktøy for fjerning av flått?

    Hak av Verktøy for fjerning KatVIA KJØPMANN

    Et verktøy for fjerning av flått er bedre enn en pinsett, fordi du forsiktig kan løsne flåtten og trekke hele kroppen ut av verten. HomeSake verktøy for fjerning av flått, som kommer i en pakke med tre i forskjellige størrelser, er et plasthåndverktøy som omslutter flåtten på to sider, og gir deg mer kontroll for å fjerne den stygge lille fienden.

    Handle nå

    Slik bruker du verktøyet for fjerning av flått

    Få haken mellom sprekkene på verktøyet. Vri forsiktig eller vri verktøyet litt for å løsne flåttens grep, og trekk det rett ut. Veterinærer og leger foreslår å legge flåtten i en gjenlukkbar plastpose, i tilfelle ytterligere studier er nødvendig.

    Etter at flåtten er fjernet, desinfiser området med sprit eller såpe og vann. Vask hender og verktøy, og påfør antibiotisk salve på bittstedet.

    Når den er bitt, kan bakterieinfeksjoner oppstå hvis et flåtthode blir liggende under huden. Oppsøk lege for å unngå problemer. Lyme sykdom er alvorlig, og Tegn og symptomer kan dukke opp fra tre til 30 dager etter bittet, ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC).

    De beste Amazon-brukeranmeldelser

    «Jeg er ny i Maryland og tikker! Jeg var i stand til enkelt å fjerne flere flått fra mine to gutter på forskjellige kroppsplasseringer med letthet. Pinsett kan gjøre vondt når du drar i flåtten. Vridningsfunksjonen gjør at flåtten kan fjernes i ett stykke, sier bekreftet kjøper, Amazon-kunde,

    Amie, en femstjerners anmelder, skriver, «Det fungerer utmerket. Jeg fjerner mye flått fra hundene mine og disse er den beste typen. Enkel å bruke og smertefri for hunden. Fjerner flåtten fullstendig, ingen deler igjen, flåtten kommer levende av”.

    "Kjøp dette!! Jeg har fem kjæledyr – tre hunder og to katter. Nylig flyttet til landet og oh har flåttsesongen startet!" aksjer bekreftet kjøper, Allimarie9. "Jeg har brukt disse verktøyene flere ganger, og hver gang har det vært veldig enkelt å fjerne flåtten. Trekk haken rett ut og den kommer opp komplett. Anbefaler dette produktet på det sterkeste!!”

    Hvor kan du kjøpe verktøyet for fjerning av flått

    Kryss av for fjerningsverktøy VIA KJØPMANN

    Håpet er selvfølgelig at du eller kjæledyret ditt kommer i kontakt med en flått denne våren, sommeren eller høsten. Men hvis du gjør det, vil du være glad for at du har denne trepakken med verktøy for fjerning av flått, som er tilgjengelig på Amazon for mindre enn $5. Ikke beklager, vær forberedt.

    Handle nå

    Handle smartere med våre ekspertanbefalinger for verktøy, utstyr og pengebesparende tilbud på gjør-det-selv- og hjemmeprodukter som du ikke kan gå glipp av. Meld deg på Nyhetsbrev om ting vi elsker.

    Populære videoer

    Sheri Kaz
    Sheri Kaz

    Som Associate Shopping Editor hjelper Sheri Family Handyman-lesere med å finne veldesignede produkter for å nyte tiden hjemme. Hennes ekspertise ligger innen interiør og hagearbeid. Når hun ikke leter etter den neste inspirerte hjemme- eller hageløsningen, liker hun å danse, male og friluftsliv.

instagram viewer anon