Do It Yourself
  • Redaksjonelle retningslinjer for Family Handyman

    click fraud protection

    Innholdet vårt

    FH er en pålitelig kilde for DIY-oppussingsinformasjon og råd. Vi dekker emner inkludert vedlikehold og reparasjoner av hjemmet, maling, snekring, rørleggerarbeid, elektrisk arbeid, skadedyr kontroll, valg av verktøy og apparater, organisering, rengjøring, dekor, bil, hagearbeid, plenpleie, friluftsliv og mer. Vi har også en rekke innhold dedikert til konstruksjonsproffer.

    Våre innholdsskapere

    Noen av våre bidragsytere er fagfolk. Andre er utmerkede forskere og intervjuere som sporer opp proffer for å informere om sine ord. Det er viktig at innholdet vårt kommer fra et sted med ekspertise.

    Uansett hvilken leir de er i, er alle innholdsskaperne våre forpliktet til å gi enkel, lettlest informasjon som gir leserne mulighet til å skape hjemmet de elsker.

    Interessert i å lage originalt innhold for FH?

    Send en epost til [e-postbeskyttet] gjelder også:

    • Fagstoff og/eller skriving/innholdsskapende erfaring og interesser.
    • Lenker til nettstedet ditt og/eller klipp.
    • Plasser, om ønskelig. Alle pitcher bør inneholde en foreslått tittel og få setningsbeskrivelse av historien og hvorfor du er den som skal skrive den for FH.

    MERK: Vi ikke godta lenkeforespørsler eller "ubetalt" innhold. For annonsering og annen kontaktinformasjon, besøk vår Kontakt oss side.

    Populære videoer

instagram viewer anon