Do It Yourself
  • Designtrender alle vil ha i sitt nye hjem

    click fraud protection

    Lurer du på hva som er hot innen nye boligtrender i år? Bli med oss ​​når vi tar en titt på de mest ettertraktede funksjonene.

    Folk som bygger nye hjem er i den misunnelsesverdige posisjonen å skape et rom som er skreddersydd for deres behov. Enten det er en spesiell layout, visse materialer eller til og med små detaljer som inventar og brytere, kan de ha hjemmet sitt akkurat som de vil ha det på innflyttingsdagen.

    Men hvilke spesifikke funksjoner prioriterer moderne shoppere i nye boligbygg? La oss ta en titt.

    På denne siden

    Hva folk prioriterer i et nytt hjem

    Alle hjemmekunder har noen unike ønsker, men de samme tre tingene appellerer til de fleste av dem - beliggenhet, styling og pris.

    I følge Zondas 2023 Consumer Trends seminar, plassering er den viktigste faktoren folk vurderer i sitt nye hjem. Nærhet til jobb, riktig skolekrets og komfortable omgivelser er alle hensyn.

    Etter det har styling knapt gått utover prisen. Folk leter etter hjem som tilbyr førsteklasses interiørstyling, mer funksjonell plass og en bedre livsstil. Og folk som bygger nye hjem må ha råd til dem, selvfølgelig.

    De største hindringene for boligkjøpere

    Huseierskap og bygging kommer deres utfordringer, selv om hindringer har en tendens til å endre seg fra år til år.

    Omtrent 61 % av folk som bygger eller handler etter nye boliger, oppgir rimelighet som den største hindringen de står overfor, ifølge Zonda. Dette er forståelig med tanke på boligprisene har skutt i været siden 2020. Selv om prisene forventes å kjøle seg i år, vil rimelighet sannsynligvis forbli et problem en stund.

    Tilgjengelighet er også en faktor. Førtisyv prosent av personene Zonda undersøkte sier at de ikke finner det de leter etter i dagens marked. Å finne et hjem som sjekker alle boksene i en så komplisert tid er fortsatt et hinder.

    Men andre sier at de ikke har noen problemer med å finne et hjem. Ting som å betale kontant, søke i visse varelagerrike markeder eller bare senke forventningene kan fremskynde prosessen.

    Topp boligtrender som kjøpere forventer

    Trender som huseiere forventer i sine potensielle eiendommer inkluderer bærekraftig design, miljøvennlige materialer og smarthusteknologi. Også innendørs-utendørs oppholdsrom som får hjemmet til å føles større er viktig. Det samme er pakker med oppgraderinger eller design.

    Andre hete trender inkluderer plantegninger som inkluderer steder for kjæledyr, veldesignede kjøkken og spa-lignende funksjoner på bad.

    Et design som ikke kommer noen vei snart? Moderne gårdshus. Folk elsker fortsatt estetikken til denne designen, spesielt i kjøkkenrom hvor lyse og luftige fungerer godt.

    Trender som overgår forventningene

    Her er noen moderne trender som blåser forventningene til hjemmekundene opp av vannet:

    • Mindre fotavtrykk med intelligent design med flere rom;

    • Passivhjem heks nær netto null effektivitet;

    • Mye lys for å få mindre rom til å føles større;

    • Mer tilgjengelighet for folk som planlegger å eldes på plass;

    • Flergenerasjonsboliger, der foreldre kan bo sammen med barna og familiene sine.

    Topp kjøkken- og badtrender

    Kjøkken og bad selger boliger. Her er noen av de viktigste trendene boligkjøpere ser i disse viktige områdene.

    Kjøkkentrender

    Kjøkkenplasser er hjertet i hjemmet. Folk vil ha rene og sømløse design, massevis av innebygde og smart oppbevaring, walk-in pantries og materialer av høy kvalitet.

    Ikke overraskende er størrelse også en faktor. Mange folk i mindre hjem velger byssekjøkken, mens de i større hjem lengter etter åpne planløsninger.

    Hvitevarer er også kritiske. Shoppere vil ha energieffektive apparater, men de foretrekker også smarte apparater med Bluetooth, berøringsskjermer og fjerntilgang.

    Baderomstrender

    Når boligkjøpere dagdrømmer om sitt perfekte bad, har de noen spesifikke detaljer i tankene.

    For det første vil de ha spa-lignende funksjoner og avanserte materialer. De ser også etter store benkeflater, naturlig lys og oppvarmede håndklestativ. Oppvarmede gulv og walk-in-garderobeskap er også store hits, med skapplass nesten en dealmaker eller dealbreaker.

    Shoppere vil ha det de vil

    Boligmarkedet har ikke vært snill mot kjøpere i det siste, men folk som kjøper eller bygger sine egne boliger vil ha det de vil uansett.

    Plassering, design og pris regjerer, men smarthusteknologi, bærekraft, elegant kjøkkendesign og profesjonelle spa-funksjoner er også populære. Det blir interessant å se om disse trendene holder seg varme eller avkjøles i løpet av det neste året.

    Populære videoer

    Tom Scalisi
    Tom Scalisi

    Tom Scalisi er en forfatter og skribent som spesialiserer seg i bygge- og oppussingsindustrien. Hans karriere i faget spenner over 15 år som både entreprenør og næringsbyggmekaniker. Tom har skrevet for flere blogger og magasiner, inkludert bobvila.com, thisoldhouse.com, levelset.com og mer. Hans første bok, "How To Fix Stuff," ble utgitt i mai 2022. I tillegg til sitt profesjonelle liv, er Tom også en ivrig baseballfan og trener. Han bor i New Yorks Hudson Valley med sin kone, deres fire barn og to hunder.

instagram viewer anon