Do It Yourself

6 solo komfyrtilbehør for å få mest mulig ut av utendørs samvær

  • 6 solo komfyrtilbehør for å få mest mulig ut av utendørs samvær

    click fraud protection

    Solostove funksjon VIA KJØPMANN

    Det begynner å bli tiden på året igjen når varmere vær gir mulighet for utendørs samvær med familie og venner. Og hva er en utendørs fest uten bålplass?

    Hvis du har brukt litt tid på å undersøke beste røykfrie branngroper, du har sikkert sett Solo Stove dukke opp en gang eller tjue. Solo komfyr er et av de ledende merkene for utendørs bålplasser, og med god grunn. Bålstedene deres er stilige, kompakte og supereffektive.

    Vi prøvde til og med Solo Stove Bonfire 2.0 for å se om den holder til hypen. Spoilervarsel: Det gjør det. Solo Stove bålpanner er vedfyrte (og nå pellets), og gir en autentisk bålfølelse. Best av alt, Solo Stove tilbyr et stort utvalg av tillegg og tilbehør for oppvarming, matlaging og mye mer.

    Vi har samlet vår favoritt Solo Stove brann pit tilbehør for å hjelpe deg med å velge hvilke du vil sette øverst på handlelisten. Fra en utendørs pizzaovn til en varmeavvisende topp, her er de beste Solo komfyrtilbehør for bålplassen din.

    Som en tradisjonell pizzaovn har Pi Fire tre ben, og skaper et gap mellom pizzaen og vedpeisen. Pi Fire forvarmes på 30-45 minutter, deretter plasseres pizzaene over flammen og klare på bare noen få minutter!

    Da vi satte Solo Stove Bonfire på prøve, la vi merke til at lite varme stråler utover fra den sylindriske basen. De Bålvarmedeflektor løser det problemet. Den sirkulære toppen av rustfritt stål omdirigerer varmen fra sylinderen utover for mer varme og hygge ved peisen. Jippi! Solo Stove lager varmeavledere for Ranger- og Yukon-branngravene også – og vi tror de er et must hvis du planlegger å fyre opp Solo-ovnen på kjøligere netter.

    Grill pølser, hamburgere og mer over åpen ild med Bonfire Cast Iron Grill Topp og Hub. Metallnavet holder støpejernsoverflaten heist over den levende flammen, og støpejernsgrillen har brede rister for å brenne grønnsaker og biffer til perfeksjon i bakgården eller på campingplassen. Hvis du heller vil syte enn å grille, sjekk ut Solo Stove's støpejernssteke for pannekaker, egg og smash burgere.

    Hvis du planlegger å ha bittesmå mennesker og kjæledyr rundt Solo Stove-brannen, anbefaler vi på det sterkeste å kjøpe den nye Omgi som en beskyttende barriere. Utsiden av Solo Stove-brannkarene kan bli ganske varme, og et barrierebord vil holde små hender trygge og gi deg plass til å sette ned drinker, s'more materialer, vedkubber og mer.

    Når vi snakker om brannsikkerhet, et annet av våre favoritt tilbehør til soloovnen, den Bålskjold, hjelper til med å beskytte deg og rommet ditt fra en knitrende branns løse gnister. Den lar deg også gå bort fra branngropen med fred i sinnet hvis du trenger å fylle på en drink eller fylle på med snacks. Skjoldet sitter på toppen av Solo Stove-ildgropen for å forhindre at glør slipper ut. Den kommer også med fjerningsverktøy, slik at du enkelt kan fjerne skjoldet fra branngropen uten å brenne fingrene.

    Sett på steken med Solo Stove Pinner og verktøypakke. Settet leveres med fire pro-grade pinner for "mallows og wieners", bålpanneverktøy for stokking av varme vedkubber og en sammenrullbar bæreveske. De doble pinnene er 36 tommer lange og lette, så de er trygge for hele familien å bruke. Verktøyene er laget av det samme varmebestandige stålet som brukes til å lage Solo Stove bålpanner, så de er bygget for å vare.

    Handle smartere med våre ekspertanbefalinger for verktøy, utstyr og pengebesparende tilbud på gjør-det-selv- og hjemmeprodukter som du ikke kan gå glipp av. Meld deg på Nyhetsbrev om ting vi elsker.

    Mary Henn, MFA er Associate Shopping Editor hos Family Handyman. Hun er også en nasjonal prisvinnende forfatter og journalist. Hennes ekspertise ligger innen interiør, boliginnredning, hagearbeid og utendørstrender. Når hun ikke jobber med det siste innholdet på FHM, kan du finne henne som leser poesi eller går på tur med hunden hennes, Henry.

instagram viewer anon