Do It Yourself

Jeg prøvde en håndfri hundebånd, og jeg gruer meg ikke lenger til å gå tur med hunden min

  • Jeg prøvde en håndfri hundebånd, og jeg gruer meg ikke lenger til å gå tur med hunden min

    click fraud protection

    Et håndfri hundebånd er en type hundebånd som passer rundt midjen og kan frigjøre hendene på lange turer. Det kan til og med lindre spenninger på armer og skuldre forårsaket av å bruke tradisjonell bånd, spesielt hvis du lider av leddgikt eller har problemer med mobilitet.

    De SparklyPets håndfri hundebånd absorberer støt og lar deg gå eller løpe uten å ryke. Den frigjør også hendene dine slik at du enkelt kan komme til telefonen, nøklene, vannflasken eller barnevognen.

    Jeg tok SparklyPets-båndet til stiene for en lang fottur med schæferen min, Henry, som er båndtrent, men som alltid blir litt mer spent når vi er ute i naturen. Ikke bare hadde jeg to ledige hender for fotturer, men jeg var også mye mer stabil i det røffe terrenget, siden Henry ikke klarte å trekke meg.

    Det håndfrie båndet – og jeg sier ikke dette lett – endret livene våre. Jeg tar den med meg på hvert hundeeventyr nå (sammen med disse gjenstander som enhver hundeeier trenger i bilen sin).

    Hva er SparklyPets håndfri hundebånd?

    Som de fleste håndfrie bånd, er SparklyPets håndfri hundebånd kommer i to deler: et justerbart belte som båndet låses til, og selve hundebånd som løsner fra beltet. Hvis du foretrekker det, kan du koble av båndet fra beltet på sekunder og bruke det som praktisk bånd. Den har en strikksnor som absorberer støt og et håndtak i hver ende.

    Med din mellomstore eller store hund festet ved hoften (bokstavelig talt), har du mer kontroll med et enkelthåndsgrep. Denne kontrollen kan være avgjørende når du skal krysse travle gater, løpe eller dytte en barnevogn. Mens jeg gikk på tur med håndfri bånd, klarte jeg å nå inn i min beltepose og enkelt trekke ut gjenstander, for eksempel telefonen min. Jeg var til og med i stand til å sende en tekstmelding mens jeg gikk uten å famle i bånd frem og tilbake. Det var en drøm.

    Tysk gjeterhund på tur med håndfri båndMary Henn / Familien Handyman

    Handle nå

    SparklyPets Hands-Free Leash Produktfunksjoner

    Enhunden SparklyPets Leash kommer med tre hovedkomponenter: midjebeltet, strikkbåndet og en bæreveske med snøring som passer til begge. Noen håndfrie bånd er laget som én 6-fots enhet, og du mister hvor mange tommer du trenger for midjen fra de seks foten med bånd. Men SparklyPets-beltet justeres separat fra båndet, noe jeg foretrekker.

    Beltet justeres i størrelse fra 28 til 47 tommer og har to sikre metallkroker for å forhindre at båndet løsner. Henry veier nærmere 100 pounds, og jeg var aldri bekymret for at han skulle løsne seg mens vi var på farten.

    Bungee-båndet strekker seg opp til 68 tommer, så det er langt nok til å gi hunden din nok slakk til å løpe ved siden av eller foran deg. Den har også to håndtak å gripe tak i: ett gummihåndtak på toppen av båndet med borrelås på den ene siden (slik at det kan ligge flatt mot båndet i håndfri modus eller trekkes vekk fra båndet. bånd når du går i hands-on-modus), og et løkkehåndtak i enden av båndet som hektes til beltet (som fungerer som et trafikkhåndtak når du trenger et tettere grep om valp).

    De SparklyPets Leash og belte kommer i flere farger og har reflekterende gjenger for sikkerhet. Det er til og med en forlenger for to hunder, slik at du kan ha to valper festet mens du rusler helt håndfri!

    Hvordan vi testet det

    Fra stiene til fortauene har Henry og jeg tatt SparklyPets Leash med oss ​​uansett hvor vi går. Jeg kan ikke forestille meg noen gang å ønske å gå lange avstander med en standard håndholdt bånd igjen.

    Jeg testet håndavgiftsbåndet sammen med Henrys Blue-9 Balansesele, hekte båndet på baksiden av selen for å nyte naturen som vi aldri har hatt før. Det var ingen trekking, og jeg satte farten. Henry gikk ved siden av meg uten kamp eller motstand - mye lettere med båndet i livet enn han tidligere hadde med en standard håndholdt bånd.

    På et tidspunkt møtte Henry og jeg noe farlig gjørmete klippeterreng, men takket være den raske utløsningen knappen, kunne jeg hekte ham av raskt og uten problemer, slik at han kunne møte meg trygt ved bunnen av sti.

    Fordeler

    • Kan brukes med eller uten belte
    • To grepsvennlige håndtak
    • Hurtigutløserknapp
    • Valgfritt feste for to hunder
    • To spenner i rustfritt stål på beltet
    • Tilgjengelig i flere farger
    • Reflekterende gjenger
    • Rimelig
    • Robust

    Ulemper

    • Kun designet for mellomstore og store hunder
    • Midjebeltet løsner litt etter gjentatt bruk

    FAQ

    Er håndfrie bånd bra for hunder som trekker?

    Selv om jeg fant ut at hunden min trakk mindre med håndfri bånd, ville jeg på ingen måte betraktet ham som en aggressiv avtrekker. Og selv om jeg personlig ikke har noe imot å trekke litt innimellom, er det generelt ikke en god idé å gå tur med hunder som drar mye med håndfri bånd, da det kan påvirke ryggen negativt.

    Er håndfrie bånd trygge?

    Håndfrie hundebånd er trygge når de brukes riktig med hunder som er trent i bånd (ideelt uten å trekke). Hvis hunden din drar eller kaster seg etter ting, er kanskje ikke hundebånd det beste alternativet for deg og valpen din. Hvis du har en veldig stor hund eller en hund som oppveier deg, er det mulig å bli revet av føttene. Håndfrie bånd med hurtigutløserknapper og faste håndtak som SparklyPets Leash definitivt hjelp i dette tilfellet.

    Kan du bruke håndfri bånd mens du sykler?

    Kort svar: Nei. Bruk av tradisjonell håndfri hundebånd mens du sykler kan forårsake skade på deg, valpen din og andre. Leiebåndet kan pakkes inn i hjulene, hunden din kan trekke deg av sykkelen eller hunden din kan komme for nærme sykkelen og få deg til å miste kontrollen.

    Det er bånd designet spesielt for å sykle med hunden din som har spesielle funksjoner for å holde valpen på trygg avstand fra sykkelen.

    Hva andre anmeldere hadde å si

    Å dømme ut fra de 10 000 femstjerners vurderingene på Amazon, anmeldere av SparklyPets Leash elsker det like mye som jeg er.

    Femstjerners anmelder Teresa Henderson sier at båndet er flott for de med mobilitetsproblemer: «Jeg har leddgikt i hendene og bruker stokk på dårlige dager - så jeg måtte finne en måte å gå begge valpene mine på og holde en stokk eller rullator hvis jeg trenger den. Dette båndet er perfekt. [Den er] solid, sitter tett på midjen og hindrer trekking - hundene må følge med meg fordi jeg veier opp for dem... Antallet håndtak er stort. [Det] har bokstavelig talt gjort det mulig for meg å gå tur med begge hundene på egen hånd! En game changer."

    Evalena Velez, mamma til tre, sier at det å gå med vannflaske, telefon og bånd er kaotisk. "Denne båndet er så nyttig, den lille pelsbabyen min kan gå og trenger ikke å stoppe når jeg må justere alt i hendene mine," sier hun.

    Verifisert kjøper Sara Greer skriver, "Kjøpte dette i tillegg til det doble håndfrie båndet til min søster og svoger. De elsker det! Sa at det er en verdensforskjell når man går tur med hundene sine.»

    Endelig dom

    For pris, robusthet og design SparklyPets Hands-Free Leash er et må-ha-kjøp for hundeturer. Med andre ord, den er 100 % Henry-godkjent! Min eneste klage er at jeg ikke har fått hendene i håndfri bånd før (ordspill).

    Hvor kan du kjøpe SparklyPet håndfri bånd

    Sparklypets håndfri hundebånd for mellomstore og store hundervia kjøpmann

    De SparklyPets Leash selges på Amazon for rundt $24, som er på den rimelige enden av håndfrie hundebånd. Velg mellom seks forskjellige standardfarger og to premiumfarger som kommer med en midjelomme festet til beltet (merk at premiumfargene koster mer). Du kan også kjøpe håndfri bånd for to hunder eller kjøpe to-hunder separat. Ikke gå en dag til med hendene bundet opp!

    Handle nå

    Handle smartere med våre ekspertanbefalinger for verktøy, utstyr og pengebesparende tilbud på gjør-det-selv- og hjemmeprodukter som du ikke kan gå glipp av. Meld deg på Nyhetsbrev om ting vi elsker.

    Populære videoer

    Mary Henn
    Mary Henn

    Mary Henn, MFA er Associate Shopping Editor hos Family Handyman. Hun er også en nasjonal prisvinnende forfatter og journalist. Hennes ekspertise ligger innen interiør, boliginnredning, hagearbeid og utendørstrender. Når hun ikke jobber med det siste innholdet på FHM, kan du finne henne som leser poesi eller går på tur med hunden hennes, Henry.

instagram viewer anon