Do It Yourself
  • 5 beste malingssprøyter for skap, møbler og mer 2023

    click fraud protection

    HjemVerktøy, utstyr og utstyrVerktøy og rekvisitaLuftverktøy

    Jenna ClarkJenna ClarkOppdatert: Mar. 28, 2023
    • Facebook
    • Flippbrett
    • Twitter
    • Pinterest
    • E-post

    Bruk mindre tid og energi på maleprosjektene dine og mer tid på å nyte deres skjønnhet når du bruker de beste malingssprøytene.

    Våre redaktører og eksperter håndplukker hvert produkt vi har. Vi kan tjene en provisjon på kjøpene dine.

    Fhm Feature SpraymalereVIA KJØPMANN

    Hvis du har et maleprosjekt på gang og ser etter et renere, raskere alternativ til pensler og malingsruller, se ikke lenger enn en malingssprøyte. Dette nyttige verktøyet vil være et velkomment tillegg til samlingen din maleverktøy.

    De beste malingssprøytene vil bringe prosjektene dine til live med vakre farger og en jevn finish. Enten du leter etter en luftbasert, luftløs eller høyt volum, lavtrykk (HVLP) malingssprøyte, er det vanskelig å gå galt med disse topprangerte alternativene.

    1/5

    Graco Magnum luftløs sprøyteVIA KJØPMANN

    Beste overall malingssprøyte

    Graco Magnum luftløs malingssprøyte

    De Graco luftløs malingssprøyte er et enestående alternativ for maleprosjekter både innvendig og utvendig. Denne 110-volts maskinen sprayer maling uten behov for

    tynning, og det fullt justerbare trykket betyr at du kontrollerer malingsstrømmen. Bryterspissen er kompatibel med 0,009, 0,011, 0,013 og 0,015 spissen. Det er enkelt å bytte ut spissen, og du trenger aldri å pause en malingsjobb i mer enn noen få sekunder.

    Denne beste malingssprøytens fleksible sugerør gjør det enkelt å sprøyte direkte fra en malingsbøtte. I tillegg til å gjøre maling enkelt, støtter Graco Magnums strømspylingsadapter raskt rense av malingen, noe som gjør den til en av de beste maleverktøy å legge til i samlingen din.

    Fordeler

    • Designet for interiør og eksteriørprosjekter
    • Bryterspiss forhindrer tilstopping
    • Enkel rengjøring med strømspyleadapteren
    • Kan støtte opptil 75 fot med malingslange

    Ulemper

    • Dyrt

    Handle nå

    2/5

    Yattich elektriske mønstre møbler VIA KJØPMANN

    Beste budsjett malingssprøyte

    Yattich HVLP malingssprøytepistol

    Hvis du vil ha en av de beste malingssprøytene uten å bruke hundrevis av dollar, dette HVLP malingssprøytepistol skal legges i handlekurven din. Denne malingssprøyten er utstyrt med fem kobberdyser: 1,2, 1,5, 1,8, 2,5 og 3 millimeter. Kobberdyser er bedre i stand til å motstå trykk, noe som fører til færre tilstoppinger.

    Dette malingssprøyte tilbyr tre sprøytemønstre – horisontale, vertikale og sirkulære – som enkelt kan byttes avhengig av prosjektet. Den 6,5 fot lange strømledningen betyr at du ikke trenger en skjøteledning å bruke denne maskinen.

    Fordeler

    • Vil ikke bryte banken
    • Kobberdyser forhindrer tilstopping
    • Har en lang strømledning
    • Har tre spraymønstre

    Ulemper

    • Fungerer ikke like bra med lateksbasert maling

    Handle nå

    3/5

    Hjem Høyre MalerprosjekterVIA KJØPMANN

    Beste HVLP malingssprøyte

    HomeRight Super Finish Max HVLP malingssprøyte

    Enten du maler gjerdet utvendig eller maler skapene dine på nytt, dette HomeRight HVLP malingssprøyte er en av de beste malingssprøytene for DIY malingsprosjekter. Denne sprøyten sprayer materiale gjennom sprayspisser av messing med 450 watt effekt. Øk eller reduser hvor mye materiale som sprayes fra maskinen med den brukervennlige kontrollknappen.

    Dette produktet leveres med tre sprayspisser i messing som fungerer med et bredt utvalg av malingstyper. Spissen på 1,5 millimeter er best for flekker og forseglere, 2-millimeteren fungerer godt for lateks- og krittmaling og 4-millimeteren brukes til grunning og latexmaling.

    Fordeler

    • Har 450 watt effekt
    • Justerbar flytkontrollknapp
    • Kommer med tre tips
    • Har tre spraymønstre

    Ulemper

    • Kan være kjedelig å rengjøre

    Handle nå

    4/5

    Wagner Spray Tech VIA KJØPMANN

    Beste malingssprøyte for dekk

    Wagner SprayTech Control Spray Dobbel-Duty flekksprøyte

    Hvis du ønsker å male eller flekker dekket ditt og ønsker å gjøre det raskt, tenk på dette dobbeltvirkende flekksprøyte fra Wagner SprayTech. Du trenger ikke å tenke på å hele tiden etterfylle materialforsyningen, siden denne sprøyten inkluderer en 1,5 liters kopp for de som jobber med utvendige prosjekter. Med sin lommebokvennlige prislapp er denne sprøyten et kvalitetsprodukt for påføring av tynne materialer, og den har en regulator designet for å gi jevn flyt.

    Fordeler

    • Inkluderer en kopp på 1,5 liter materiale
    • Har en to-trinns innendørs/utendørs turbin
    • Rimelig
    • Har tre spraymønstre

    Ulemper

    • Fungerer best med tynne materialer

    Handle nå

    5/5

    Graco trådløs luftløs håndholdt VIA KJØPMANN

    Beste trådløse malingssprøyte

    Graco Ultra Cordless Airless håndholdt malingssprøyte

    Hvis du trenger en malingssprøyte som kan håndtere mindre malejobber uten bryet med strøm- og skjøteledninger, Graco trådløs håndholdt malingssprøyte kan være akkurat det du leter etter. Dette trådløst verktøy drives av to medfølgende litiumion-batterier. Den er lett nok til at du enkelt kan flytte rundt, og sprer raskt 1 liter maling, primer eller beis med hver ladning. FlexLiner-posesystemet lar deg spraymale i alle vinkler – selv opp ned!

    Fordeler

    • Går på batterier
    • Dispergerer 1 gallon på en enkelt ladning
    • Krever ikke tynning
    • Kan sprayes i alle vinkler

    Ulemper

    • Dyrt
    • Inkluderer kun ett tips

    Handle nå

    Hva du bør vurdere når du kjøper en malingssprøyte

    For å sikre at du velger den beste malingssprøyten, vurder om du skal jobbe med interiør eller utvendig sprøytemaling prosjekter. Du bør også tenke på typen maling du planlegger å kjøpe for dine prosjekter, og sørg for at malingssprøyten er kompatibel for å unngå tilstopping. Husk at noen malingssprøyter krever at malingen fortynnes før bruk.

    Å forstå hvilke typer tips med hensyn til åpningsstørrelse, viftebredde og materiale kan påvirke maleriet ditt. Mens noen malingssprøytere har mindre åpninger, har andre betydelig større, noe som gjør det mulig å påføre mer belegg ved spraying. Hvis du planlegger å bruke malingssprøyten på en stor overflate, bør du vurdere en spiss med større bredde. Men hvis du ønsker å male en mindre overflate, vil tips med smalere bredde gjøre susen.

    Typer malingssprøyter

    • Luftbaserte malingssprøyter: Luftbaserte malingssprøyter bruker luftkompressorer for å forstøve og påføre store mengder maling raskt. Disse malingspistolene har en tendens til å være rimeligere, men er vanligvis ledsaget av mye overspray. Disse sprøytene krever ofte maling som skal tynnes før bruk.

    • Airless malingssprøyter:Airless malingssprøyter er vanligvis elektrisk drevne og påfører maling ved høye trykk opp til 3000 psi (pounds per square inch). Malingen går gjennom en slange og kommer ut av et lite hull på pistolens spiss. Airless malingssprøyter er kjent for sin glassglatte finish. Selv om disse maskinene vil fremskynde en malingsjobb, bør du vurdere den potensielle oversprayen, spesielt når du jobber med utendørsprosjekter.

    • HVLP malingssprøyter: HVLP malingssprøyter sprayer store mengder maling ved å bruke lavt trykk. De har en tendens til å være dyrere, da de ofte brukes av profesjonelle malere og etterbehandlere. Disse malingssprøytene er tilgjengelige i fem trinn, og jo flere trinn den er utstyrt med, jo kraftigere vil den være når det gjelder å påføre tykkere maling.

    Hvordan fant vi de beste malingssprøytene

    Som shoppingeksperter er vår eneste jobb å hjelpe deg med å finne et vinnende produkt. Vi starter med det grunnleggende om forskning og rapportering – hvilke produkter er laget av, hvordan de ser ut og hvor mye de koster – for å sikre at vi bare anbefaler kjøpene som er verdt tiden din og penger. Deretter undersøker vi funksjonene som snakker om produktets kvalitet, og tar råd fra bransjeinnsidere og fageksperter om hva som gjør et produkt til en smart verdi (eller verdig en utskjæring). Til slutt gjør vi jobben med å finkjemme gjennom brukeranmeldelser for å se hvordan ekte mennesker samhandler med produktet, og om det tåler testen.

    FAQ

    Maler du tak eller vegger først med en luftsprøyte?

    Når det gjelder å bruke en luftsprøyte for et innendørs malejobb, er det best å male taket først og deretter fortsette til veggene.

    Hvilke sprøytepistoler bruker profesjonelle malere?

    Profesjonelle spraymalere bruker ofte HVLP malingssprøyter. Det høye volumet og det lave trykket gjør disse enhetene mer effektive og resulterer i en ren, profesjonell finish.

    Handle smartere med våre ekspertanbefalinger for verktøy, utstyr og pengebesparende tilbud på gjør-det-selv- og hjemmeprodukter som du ikke kan gå glipp av. Meld deg på Nyhetsbrev om ting vi elsker.

    Jenna Clark
    Jenna Clark

    Jenna Clark er frilansskribent for The Family Handyman. Hun spesialiserer seg på livsstil og handelsinnhold. Hun er en elsker av DIY-prosjekter og interiørdesign. Hvis hun ikke er i en butikk og kjøper nye dekordeler til leiligheten hennes, surfer hun vanligvis på nettet. Jenna skriver også frilansartikler for andre utsalgssteder, inkludert Insider, Women's Health Magazine, The Knot og Mashable. Når hun ikke skriver, kan du vanligvis finne henne prøve en ny restaurant, i en fornøyelsespark eller pusse opp leiligheten hennes.

instagram viewer anon