Do It Yourself
  • Hvis du ikke har gjort dette med Windows, vil huset ditt fryse

    click fraud protection

    mann i vinterfrakk som sitter på sofaenLopolo/Shutterstock

    Når temperaturen begynner å synke kraftig, er det siste du sannsynligvis vil ha et kaldt hus også. En av de lureste synderne for et trekkfullt hus er sannsynligvis vinduene dine. Winterizing hjemmet ditt vil sikre at huset ditt blir ristet og varmt i vintermånedene, og det inkluderer koble til alle kroker rundt vinduene dine som får den kalde luften til å sive gjennom.

    Hvis vinduene dine er riktig forseglet, har du sannsynligvis ikke et trekkproblem. Dette kan enkelt undersøkes ved å inspisere vinduet ditt for å se om det kommer et trekk. Vift hånden ved siden av vinduet for å se om du føler at det kommer kald luft. Hvis det er det, vil du vurdere å tette vinduene dine for vinteren for å unngå frysing av interiøret.

    Når du har fastslått om vinduet ditt trenger tetning, må du ta den riktige tetningen for jobben (her er vår ekspertguide for å velge riktig caulk for enhver jobb).

    tetting av vinduerFamilie Handyman

    Hvis du merker at trekket kommer fra forseglingen av vinduet ditt, kan du faktisk bruke en tetning for å tette de sprekker i vintermånedene - siden du sannsynligvis ikke vil åpne vinduene, uansett. Og du trenger ikke en fryktelig plastfilm for å gjøre det! Dette

    flyttbar caulk er tydelig, slik at vinduene dine ser estetisk tiltalende ut, samtidig som du løser ditt vindusproblem med en gang. Når det endelig er varmt nok til å åpne vinduene dine, kan denne tetningen enkelt fjernes.

    Tetting er faktisk ganske enkelt å gjøre, men hvis du er ny i jobben, her er noen av våre tips for tetning for å komme i gang. Det kan også være lurt å tette og forsegle andre deler av huset, spesielt hvis hjemmet ditt er utsatt for alvorlige værforhold. Dette guide for alvorlig vær vil lede deg gjennom de viktige tingene som trenger forsegling før de stormfulle vintermånedene.

    Populære videoer

instagram viewer anon