Do It Yourself
  • De beste stud Finders for DIYers

    click fraud protection

    1/9

    Studbuddy Magnetic Stud Finder Ecomm Via Amazonvia kjøpmann

    Kjøpe en Stud Finder

    Hvis du henger eller monterer noe som veier mer enn et par pund, er det best å forankre det i en vegg stud, det vertikale rammetømmeret bak gipset eller gipset. En piggsøker er et pent verktøy som lokaliserer disse skjulte stenderne uten å bore en haug med unødvendige hull.

    Erfarne snekkere banker rett og slett på veggen og lytter etter at støyen går fra hul til fast. For alle andre, a piggsøker er det foretrukne verktøyet.

    Vurder disse faktorene når du velger den beste piggsøkeren for deg:

    • Elektronisk eller magnetisk: Elektroniske stendersøkere bruker sensorer for å oppdage en endring i tetthet bak veggen, og sender et varsel - en LED eller et hørbart pip - for å indikere når en stender er lokalisert. Magnetiske stendere bruker kraftige magneter for å oppdage metallspikrene som brukes til å feste veggen til stenderne. Magnetiske stendersøkere kan være mer utfordrende fordi de må finne metallet i stenderen. Men de krever ingen batterier, så de er alltid klare til bruk.
    • Type skjerm: Elektroniske stiftsøkere har en rekke visningsalternativer. Grunnleggende, rimelige modeller bruker en enkelt LED for å vise når en stud har blitt lokalisert. Andre har en stor LCD-skjerm som viser nøyaktig hva som finnes bak veggen og hvor du bør bore. Magnetiske alternativer tilbyr skjermvariasjoner. Noen holder seg ganske enkelt til veggen når en stud er plassert, mens andre bruker en farget ball for å "sprette" opp når den oppdager en stud.
    • Koste: Hvis du er en gjør-det-selv-er med liten erfaring med å finne og montere ting på stendere, bør du vurdere en avansert elektronisk piggsøker som gjør alt arbeidet for deg. Det kan være fristende å spare penger på et billigere verktøy, men hvis du ikke er sikker på hva du gjør, kan du ende opp med å skade veggen din og bruke mer penger på å reparere den. Hvis du er komfortabel med det, er en enkel, rimelig magnetisk studsøker helt greit for de fleste erfarne DIY-ere.
    • Veggmateriale: Mens de fleste vil ha å gjøre med gips, kan eldre hjem ha gips-og-lektevegger. Etter vår erfaring er magnetiske stendersøkere mer effektive på gips-og-lekter, fordi spikerlinjen som fester dreiebenken til stenderen går hele veien opp på veggen.

    Merk: Begge typer stiftsøkere kan skrape eller etterlate merker mens du skyver dem over veggene, så sørg for å bruke dem forsiktig.

    2/9

    Craftsman Stud Finder Ecomm Via Amazonvia kjøpmann

    Beste stud Finder: Low-Budget Electric

    De Craftsman CMHT77633 Piggsøker gir bekvemmeligheten og den enkle betjeningen av en elektrisk piggsøker uten å tømme banken. Den kan oppdage pigger gjennom 3/4-in. gipsplater, og den røde LED-en varsler deg tydelig når du har nådd en stud.

    Denne modellen registrerer bare kantene på tappen, ikke midten, så du må finne ut av det selv. Bare sørg for å lese instruksjonene fullstendig.

    Handle nå

    3/9

    Studbuddy Magnetic Stud Finder Ecomm Via Amazonvia kjøpmann

    Best Stud Finder: Enklest å bruke

    Vi elsker designen i ett stykke og den enkle betjeningen av Studbuddy Stud finder. Dens kraftige magnet og lette vekt gjør at den magnetiske kraften fester seg til veggen når den finner en stud.

    Fordi det forblir på egen hånd, er dette verktøyet flott hvis du jobber alene. Det er også et av de billigste alternativene du kan finne. Den kompakte størrelsen og mangelen på bevegelige eller elektroniske deler betyr at du kan kaste den rundt uten å skade den. Denne stenderfinneren er kun beregnet for bruk på gips.

    Handle nå

    4/9

    Franklin Sensors Professional Stud Finder Ecmom Via Amazonvia kjøpmann

    Beste Stud Finder: Splurge

    De ProSensor 710+ Franklin Stud Finder kan være dyrt, men hvis du leter etter en omfattende og nøyaktig ide om hva som er bak veggene dine, er dette et godt valg.

    De 13 sensorene (hver med tilhørende LED) lar deg visualisere nøyaktig hvor piggene dine ligger over et 21-tommers bredt område. En integrert linjal lar deg gjøre raske målinger mens du er på farten uten å tukle med en målebånd. Et ergonomisk håndtak gjør den også behagelig å holde og betjene.

    Handle nå

    5/9

    Ch Hanson Magnetic Stud Finder Ecomm Via Amazonvia kjøpmann

    Beste piggfinner: Ekstra slitesterk

    Laget av plast og kraftig gummi og måler bare 3-1/4-in. lang, den CH Hanson 03040 piggsøker er ikke bare praktisk å bære; det er praktisk talt uforgjengelig. Jeg brukte denne piggsøkeren i flere år og undret meg over hvor mye misbruk den kunne tåle uten å påvirke nøyaktigheten.

    Med en boblenivå, kan den brukes vertikalt eller horisontalt for å oppdage metall opp til en tomme bak 1/2-in. gips. Til denne lave prisen ($12,50) er det vanskelig å gå glipp av.

    Handle nå

    6/9

    Studpop Magnetic Stud Finder Ecomm Via Amazonvia kjøpmann

    Beste Stud Finder: Kompakt

    Den lille Studpop Magnetic Stud Finder Stud Finder er bare 1-1/2 tommer bred, det minste alternativet på listen vår. Det er også ekstremt enkelt å bruke. Bare flytt den over veggen, og når dens sterke magnet oppdager en spiker eller skrue, spretter ballen opp!

    Denne enkle indikatoren er flott for de som foretrekker raske og enkle resultater OG ikke ønsker å bry seg med mer komplekse alternativer. Den ekstra store magneten fungerer godt for gips-og-lekt vegger.

    Handle nå

    7/9

    Zircon Metalliscanner M40 Metal Locator Ecomm Via Homedepotvia kjøpmann

    Beste stud Finder: Kraftig sensor

    Den er i stand til å oppdage spiker og skruer på opptil to tommer dyp Zircon MetalliScanner Stud Finder er kraftig nok til bruk på gipsvegger og gipsvegger. Hele sensoren – sammen med de gule LED-ene – lyser knallblått, noe som gjør det ekstremt enkelt å vite når du er på toppen av en stud.

    Denne kraftige sensoren er også nyttig for å lokalisere andre metallkomponenter som VVS-rør, kanaler eller armeringsstøtter.

    Handle nå

    8/9

    Everbilt 3 4 tommers polymagneter Ecomm Via Homedepotvia kjøpmann

    Beste Stud Finder: No frills

    Disse Everbilt polymagneter er ikke teknisk stud-finnere, men deres enkle design og kraftige magnetiske trekk fungerer for de som ikke vil rote rundt med ekstra bjeller og fløyter. Jeg har alltid et par av disse i lommen i årevis for å oppdage og lokalisere skruer og spiker i veggstendere.

    De er ikke like enkle å bruke; den lille størrelsen kan være upraktisk å holde på når du sklir over veggen. Men enkelheten og den lave prisen (omtrent $5 for en to-pakke) gjør dem til en stor verdi.

    Handle nå

    9/9

    Rack A Tiers 52300 Studball Colors Ecomm Via Amazonvia kjøpmann

    Best Stud Finder: Kraftig magnet

    Bevæpnet med en magnet fra sjeldne jordarter som genererer 27 pund trekk, er den Rack-A-Tiers 52300 Studball Stud finder kan oppdage spiker og skruer bak 5/8-in. gipsplater samt 3/4-in. kryssfiner og fliser.

    Det fargerike håndtaket gjør det enkelt å finne den i en rotete verktøykasse, og plastkroppen er mindre sannsynlig å etterlate merker på veggen din. Med en lengde på bare 3,35 tommer kan den feste seg til veggen alene, noe som er en fin fordel.

    Handle nå

instagram viewer anon