Do It Yourself
  • 9 beste utendørs lysprojektorer

    click fraud protection

    1/10

    Juleprojektorvia lowes.com

    Hva er en julelysprojektor?

    Introdusert for sluttbrukermarkedet i 2015, Julelys projektorer kaster digitale bilder, for eksempel snøflak eller animerte julenisser, på overflater. De jobber forbi LED lys gjennom et objektiv, som forstørrer bildet og projiserer det på et hus eller et annet objekt.

    Hvorfor bruke helgen på en stige hengende strenger av lyspærer når en julelysprojektor kan installeres på få minutter? Noen av de viktigste funksjonene i lysprojektorer inkludere:

    • Belyste mønstre eller grafikk (bevegelige, blinkende eller statiske);
    • Elektrisk drevet;
    • Energieffektive LED-lys/lasere;
    • Allværsbestandig bolig;
    • Fjernkontroll;
    • Innebygd timer;
    • Innendørs baser og/eller utendørs markpinner.

    Her er ni av de beste julelysprojektorene for iscenesettelse av a festlig lysshow naboene dine vil misunne!

    2/10

    ferie lys projektorvia amazon.com

    Best for store hjem

    Når du trenger litt mer glans, drøm stort ved hjelp av Y Yuegang julelaserlys. Lys opp til en 5000 kvm. ft. område med fem blendende ferietema-mønstre i fire blinkende moduser og fem hastigheter. Det er en fjernkontroll som fungerer 65 fot unna, en ekstra lang strømledning (16-1/2 fot) og en sikkerhetssensor som automatisk slår den av hvis

    lyset blir for varmt.

    Handle nå

    3/10

    LED ferie lys projektorvia lowes.com

    Mest levende

    Hvis den er delikat, hvit fe lys er for subtile for din smak, anbefaler vi en dristigere rute med Gemmy LightShow Projection Snøstorm. En herlig eksplosjon av ferie godteri hvirvlende blant de flerfargede konfetti, skriker det provoserende displayet praktisk talt "glede for verden!"

    Se de levende bildene flimre videre inngangsdører, garasjer og gjerder. Den dekorative røde saken som holder lyset og linsen svingbar for presis posisjonering og ser ut som en innpakket julegave.

    Handle nå

    4/10

    stjerne dusj bevegelse laserlysvia amazon.com

    Best for trær

    De Star Shower Motion Laser Light er ideell for tepper busker, hekker og trær med tusenvis av blinkende holografiske stjerner. Den tilbyr to lasermoduser, alle grønne eller en grønn/rød kombinasjon. Med et tastetrykk får bevegelsesaktivatoren stjernene til å danse eller fryse på plass. Dekker mer enn 3200 kvadratmeter. ft. landskapsarbeid når det er rettet 100 meter unna, har det en innebygd dagslysføler som slås på når det er mørkt og av ved soloppgang.

    “Vi kompletterte dem med noen tradisjonelle lys i det lave busket og a spreng nissen, ”Bemerket en Amazon -kunde.

    Handle nå

    5/10

    snøfnugg projektor lysvia amazon.com

    Beste lavmælte mønster

    For de som foretrekker å holde ting klassisk, gjør sesongen lys med Christmas Snowflake Projector Lights av Yming. Stråle 3D snøfnugg på din gressplen foran, eller monter enheten på siden av huset og lys snøfnuggmønstrene på stier og fortau. Når været utenfor er fryktelig, kan hastigheten på de grasiøst fallende flakene fjernstyres fra varmen i din stue!

    Handle nå

    6/10

    ferie lys projektorvia amazon.com

    Beste Splurge

    Blås naboene dine bort når du dekker veggene med Ledmall Motion Laser julelys. Fullstendig oversvøm huset ditt med tusenvis av små grønne, røde og blå lyspunkter som automatisk går gjennom åtte feriemønstre i bevegelse.

    Selv om det ikke er uoverkommelig dyrt, utklasserer Ledmall det andre ferie lys projektorer takket være den oppgraderte minnefunksjonen som lar deg forhåndsinnstille fjernkontrollen til å rulle ut favoritttemaene dine automatisk. Alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake og nyte showet.

    Handle nå

    8/10

    projektor for ferielysvia amazon.com

    Mest allsidig

    I motsetning til de fleste lysprojektorer er det ikke nødvendig å kaste bort tid på å sette inn lysbilder for å endre bilder når du har det Christmas Projector Lights av SGODDE - fjernkontrollen vil gjøre det for deg. Bla gjennom 10 bølgende havbølgeeffekter for å blande og matche med 14 muntre mønstre. Kombinasjonene er praktisk talt uendelige.

    Som en Amazon -anmelder uttrykker det: "Jeg prøver fortsatt alle fargene og alternativene. Alle som ser det, elsker de skarpe, klare bildene av julen. ”

    Handle nå

    9/10

    ferie lys projektor håndholdtvia amazon.com

    Beste håndholdte

    Barn vil ha det gøy med denne LED -lysprojektoren mens de lyser festlige bilder på tak og vegger i juletider, Halloween, Thanksgiving, Karneval og bursdager også! Det fungerer akkurat som en lommelykt. De PCCTech Holiday håndholdt projektorlys har 12 byttbare lysbilder, et oppladbart batteri, USB -ladekabel og et stativ for montering innendørs.

    Handle nå

instagram viewer anon