Do It Yourself
  • 12 trendy hjemmefarger — Familien Handyman

    click fraud protection

    HjemHus og komponenterDeler av husetSidespor

    Rachel BroughamRachel BroughamOppdatert: Jan. 06, 2022
    • Facebook
    • Flippbrett
    • Twitter
    • Pinterest
    • E-post

    Når du vurderer et nytt utvendig fargevalg for hjemmet ditt, er det noen utprøvde kombinasjoner som alltid vil være i stil. Men hvis du ønsker å bli stor, er det noen fargeoppdateringer som du bør vurdere. Her er 12 utvendige husfarger som vil bli varme i årene som kommer.

    1/12

    blå grå utvendig farge moderne hjemArtazum/Shutterstock

    Blå-grå

    Blått og grått har vært en populær eksteriørfarge det siste tiåret. Nå kombinerer designere de to for blå-grå toner som resulterer i et innbydende fargevalg for hjemmets eksteriør. Nyansen er et flott komplement til murverk og trekant.

    2/12

    viktoriansk eksteriør hjemmefarge grønnalmanino/Shutterstock

    En uventet sammenkobling

    En ny trend er å male et hjem i to nyanser som normalt ikke ville blitt funnet i samme utvendige fargevalg. Prøv for eksempel populære utvendige husfarger som en grå på sidesporet med turkise aksenter eller en varm grønn med skodder i en kjøligere grønn nyanse.

    4/12

    bolig eksteriør med garasjeporter i treppa/Shutterstock

    Tre for varme

    Varm opp nesten ethvert hjems eksteriørfarge med tre, som fungerer ekstremt bra når det kombineres med en middels til mørk farge. Og prøv wood shake sidekledning,

    tre skodder eller en garasjeport i tre.

    6/12

    hjem hus tre eksteriørKrista Abel/Shutterstock

    Prøv Stain

    I stedet for å bruke en dristig eksteriørfarge på hele hjemmet ditt. Og prøv beis, som fungerer godt på en rekke hjemmestiler. Bruk deretter en dristig fargetone på hjemmets inngangsdør.

    10/12

    fersken og krem ​​utvendig farge vindu med sorte skodderkataleewan intarachote/Shutterstock

    Fersken og krem

    Den er ikke helt rosa, ikke helt oransje. Trendende fersken og aprikos fremkalle en varm følelse og fungerer godt i nesten alle deler av landet. Og par fersken med svart og hvitt for et klassisk utseende, eller prøv grønt for en uventet vri.

    11/12

    svart med rød dør og trim utvendig hjemmefargeArtazum/Shutterstock

    Svart

    Med eksplosjonen av minimalistisk moderne stiler, lag med svart trender som en slående eksteriørfarge til hjemmet. Svarte passer godt med murstein og tre og vil fungere med både primære utvendige hjemmefarger og grått for aksenter.

    12/12

    tradisjonelle brunfargede og nøytrale utvendige hjemmefargerLindasj22/Shutterstock

    Oppdaterte nøytraler

    Klassiske og populære utvendige husfarger som brun og beige får en oppgradering. Og enten hjemmet ditt er en tradisjonell viktoriansk, kolonial eller en håndverkerbungalow, vil grå-beige eller en varm brunfarge se fint ut. Prøv som Colonial Revival Stone (SW 2827) fra Sherwin-Williams. Og den passer godt sammen med klassisk hvit og svart, sammen med en dør malt i en dyp burgunder eller en klassisk trebeis.

instagram viewer anon