Do It Yourself
  • 10 baderomsspeilideer

    click fraud protection

    1/10

    DIY buet baderomsspeil takket være funksjonell innredning InstagramMed tillatelse @Functional_Decor/Instagram

    DIY buet baderomsspeil

    Gi din ren, rammeløs baderomsspeil et fantastisk nytt utseende med denne smarte ideen fra @funksjonell_innredning. Klipp en bueform av tre, i samme bredde som speilet, og mal den hvit. Lim deretter buen direkte på speilet (sjekk ut full fremgangsmåte her). Pass på å bruke en kraftig konstruksjonslim det er trygt på speil.

    2/10

    Hundeveggmaleri baderomsspeil Courtesy Premazzifavoritointeriores InstagramMed tillatelse @Premazzifavoritointeriores/Instagram

    Baderomsspeil for hundevegg

    Et gigantisk hundeveggmaleri på badet? Hvorfor ikke? I stedet for å la speilene distrahere fra det lekne hundetapetet, har de smarte designerne fra @premazzifavoritointeriores innlemmet speilene som en del av hundens ansikt. For en morsom overraskelse for besøkende når de går for å bruke gjestebad!

    3/10

    Hvitt speil med bevart moseVia selger

    Moss Mirror

    I et lite bad, dette 18-tommers rundt speil med bevart mose og kunstige planter er et fokuspunkt. Pluss, den fuktighet på badet er det perfekte miljøet for å holde mosen luftig og lysegrønn. Dette speilet har en treramme, og en smart gjør-det-selv-er kan gjenskape dette utseendet med et kjøpt innrammet speil og litt grønt fra en håndverksbutikk.

    Handle nå

    4/10

    Svingbart baderomsspeil Courtesy Day True InstagramMed tillatelse @Day_True/Instagram

    Svingbart baderomsspeil

    Selv om det ikke er det tradisjonelle valget, montering av forfengelighet foran vinduet gir optimal naturlig lys (flott for å påføre sminke). Men hvor skal du sette speilet?

    Et motmontert svingspeil, som det som brukes i dette baderomsdesign av @day_true, løser problemet. Den skjuler ikke vinduet og kan snus etter behov for å vise frem dine beste vinkler.

    5/10

    Baderomsspeil Veggfliser Courtesy Swatigoorhadesigns InstagramMed tillatelse @Swatigoorhadesigns/Instagram

    Badspeil Veggflis

    Speil reflekterer lys, noe som gjør at rommet føles større og lysere. Det er konseptet bak dette badet av @swatigoorhadesigns. De LED speil lyser opp, og veggen av fasede speilfliser reflekterer lyset fra vinduet på motsatt vegg. Dette badet kan være lite, men takket være de smarte speilvalgene vil det aldri føles mørkt eller trangt.

    Handle nå

    6/10

    Ytterste hav rektangulært korallinspirert kyststil veggspeilVia selger

    Ruffle baderomsspeil

    Havkoraller inspirerer den hvite volangen til denne Ytterste speil. Heng den på badet ditt i kyststil for en morsom strandinnredning som fortsatt er moderne og sofistikert. Dette speilet kan henges horisontalt eller vertikalt. Eller heng to over en dobbel vask for å gjøre et enda større statement!

    Handle nå

    7/10

    Alqi Baderomsspeilskap Med Vegghengt MedisinskapVia selger

    Baderomsspeil med oppbevaringsskap

    For små bad må du presse deg inn lagringsmuligheter hvor enn du kan - inkludert på speilet. Skapet med lukkede dører er innebygd i dette moderne speil er flott for stashing nødvendigheter til badet.

    Trekanten tilbyr ytterligere lagringsmuligheter, eller et søtt sted å plassere ting du ikke har noe imot på utstilling, som en liten saftig eller pen parfymeflasker.

    Handle nå

    8/10

    Anzzi Stellar Rammeløst rektangulært LED-baderomsspeil med BluetoothVia selger

    Tåkefritt baderomsspeil

    Si farvel til tåkete speil etter en varm dusj! Denne elegante rammeløst speil inkluderer en innebygd dedugger som holder glasset klart og fritt for kondens.

    Men de høyteknologiske funksjonene slutter ikke der. Du kan også synkronisere mobilenheten din til den innebygde Bluetooth-høyttaleren, og slå på det bakgrunnsbelyste LED-lyset for en varm og flatterende glød.

    Handle nå

    9/10

    Ytterste Rolin runde forskjøvet spikerhodespeilVia selger

    Spikerhodespeil

    For den rustikke, industrielle stemningen, sjekk ut denne spikerhodespeil. Den forskjøvede utformingen av forskjellige metallsirkler eller "spiker" skaper et vakkert lagvis utseende for rammen. Dette ville være flott i et pulverrom hvor det rette speilet kan ha stor innvirkning på den lille plassen.

    Handle nå

    10/10

    Miranda Capiz rundt speilVia selger

    Capiz baderomsspeil

    Capiz-skall lysarmaturer er populære i stilige hjem, men hva med et capiz-speil? Skru opp glamouren på badet ditt med dette rundt speil med ramme laget av capiz-skjell. Den naturlig iriserende finishen glitrer og reflekterer lys, noe som gjør dette til et vakkert og skinnende tillegg til baderomsinnredning.

    Handle nå

    Erica Young
    Erica Young

    Erica Young er en frilansskribent og innholdsskaper, og spesialiserer seg på hjemme- og livsstilsartikler. Hun elsker å skrive om hjemmeinnredning, organisering, relasjoner og popkultur. Hun har en bachelorgrad i journalistikk og massekommunikasjon.

instagram viewer anon