Do It Yourself
  • 13 beste tips og triks for kjæledyreiere

    click fraud protection

    1/13

    valp som bruker en gjør-det-selv Puppy Slow Feeder laget av pvc på et kjøkkenFamilien Handyman

    Puppy Slow Feeder

    Valpen min var spiser maten hans for fort og kaster opp igjen. I stedet for å kjøpe en saktematingsbolle, boret jeg hull i en 12-tommers lengde på 2-tommers. PVC-rør og avdekket endene. Så fylte jeg røret med valpemat.

    Valpen min må rulle den rundt for å få maten til å falle ut av hullene. Det bremser ham og unngår rotet. Pass på at hullene er store nok til at maten kommer ut! – Charlie May.

    2/13

    DIY Pet Water Raft med bassengnudlerFamilien Handyman

    Lag en kjæledyrvannflåte

    Hei der, kompiser! Bare bind disse bassengnudler sammen for en morsom vannflåte som ikke vil tømmes! Du trenger fem store bassengnudler (4-1/2-tommer-dia.), to mellomstore nudler (2-1/4-in.-dia.), seks fot på 1/2-in. PVC-rør og 36 fot nylonsnor.

    For å begynne, surr de fem store nudlene sammen med en dobbel halvknute. Deretter snører du snoren mellom og rundt hver av nudlene, og fester dem sammen til en flåte. Når du kommer til nudlene på slutten, snur du og snører dem tilbake til begynnelsen. Avslutt med en ny dobbel halvknute. Klipp ledningen nær knuten.

    Kutt nå de mindre nudlene for å få tre lengder som tilsvarer bredden på flåten. Tre tre PVC-rør gjennom hullene i de tre mindre nudlene, tre deretter snoren gjennom PVC-en og bruk nylonsnor til å feste hver korte nuddel til de store nudlene. Knyt en nuddel i hver ende og en i midten for å øke stabiliteten og gjøre flåten mer stiv.

    6/13

    person som bruker en malerull med gaffatape for å fjerne kjæledyrhår fra et lite teppeFamilien Handyman

    Fjern kjæledyrhår med duct tape

    Det er riktig. Vi har funnet en annen bruk for gaffatape — rengjøring. Klebrigheten gjør den perfekt for en provisorisk kjæledyrhårfjerner, og denne metoden er raskere enn å støvsuge. Det fungerer også på seter i kjøretøy. En svamp eller klut pakket med gaffatape kommer veldig godt inn i hjørnene.

    Vikle gaffatape rundt et malingsrulledeksel med den klebrige siden ut. Rull malingsdekselet over møbler eller teppe for å plukke opp dyrehåret. Legg til mer tape ettersom overflaten blir full av hår.

    7/13

    Beskytt døren mot riperFamilien Handyman

    Beskytt dørene dine mot riper

    Beskytt dørene dine mot hundens klør med et plastark.

    Kjøp 1/8-in. eller tynnere akrylplate eller plast på et hvilket som helst hjemmesenter. Klipp lakenet slik at det passer like innenfor dørkarmene og er en fot høyere enn rekkevidden til hunden din.

    Hvis du har en stor hund og trenger plast over dørhåndtaket, bruk en 3-in. hullsag for å lage et utsnitt for knotten. De fleste hjemmesentre vil kutte akrylark for deg, men du kan gjør det selv med en verktøykniv og en rette. Monter plasten til døren med 3/4-in. rundhode treskruer.

    8/13

    Oppbevaringsbøtte Hundehus på et dekkFamilien Handyman

    Bygg et hundehus fra en oppbevaringsboks

    Bruk en plastoppbevaringsboks til et hundehus. Et fint lite hundehus som holder seg i regnet kan koste $100 (selv om hundesnekkere kan kutte ned på arbeidskostnadene). Men du kan lage en fra en plastbeholder for en brøkdel av prisen.

    Klipp et lite hull i beholderen, snu den på lokket og stikk en hundeseng inni den. Hunden din vil elske å se regnet fra innsiden av det koselige lille huset sitt, og du vil spare penger!

    12/13

    Filterpels når du vasker hunden din i en dusjFamilien Handyman

    Filterpels når du bader hunden din

    Hvis du vasker hunden din i badekaret eller dusjen, ber du om en tett avløp. Hold pelsen ute av avløpet med en mesh-type skrubbepute.

    I en dusj fester du puten til avløpsplaten med en pinne. I et badekar, kile to puter under proppen fra to sider. Putene fanger pels, men lar vann strømme gjennom.

    13/13

    DIY PVC hundeavfallssamlerFamilien Handyman

    Hold hundens avfall ute av syne

    Jeg og hundene mine har en ordning. De bæsj; Jeg tar den opp. Men i stedet for å ta daglige turer til søppelbøtta, bygde jeg denne bæsjpipen.

    Det er bare et stort stykke 4-tommers PVC-avløpsrør senket ned i bakken en fot eller så, med en søppelsekk foret og en hette som sitter løst på toppen. Et gummibånd holder posen på plass, og hetten holder lukt i sjakk. Når det er på tide å tømme posen, tar jeg den med til søppelbøtta og legger en ny i avløpsrøret. — leser Kelley Griswold.

    Shay Tilander
    Shay Tilander

    Shay Tilander er seniorredaktør i Family Handyman. Når han ikke nyter familietid med kona og tre gutter, elsker han å fikle med prosjekter og nørde på elektronikk.

instagram viewer anon