Do It Yourself
  • Innendørs plantehylle ideer for å gi mer plass til grønt

    click fraud protection

    1/10

    Hengende plantehylle Ecomm med høflighet stylet av Christine InstagramMed tillatelse @styled_by_christine/Instagram

    Hengende plantehylle

    Denne åtte fot lange hengende plante hylle fra @styled_by_christine er hengt opp i taket med øyekroker.

    En hengende plantehylle er et flott alternativ hvis du har begrenset plass, men fortsatt ønsker å fylle rommet ditt med vakkert grønt. Denne typen hylle kan henges hvor som helst. Men nær et vindu, som sett her, gir plantene optimalt lys uten å ta opp veggplass.

    2/10

    Tiered Plant Hylle Balkong Ecomm Via Amazon.comVia selger

    Lagdelt plantehylle

    Denne høye, smale åtte-etasjes plantehylle klemmer seg inn i trange rom som badet, en lite soverom eller et ubrukt hjørne. Laget av massivt tre, sier glade anmeldere at den er solid med enkel montering.

    3/10

    Stige Plantehylle Instgram Via Under BladeneMed tillatelse @under.the.leaves/Instagram

    Stige Plantehylle

    Alt du trenger er en gammel stige for å lage en særegen plantehylle som denne @under.bladene.

    Plasser treplanker på hvert trinn, bruk gradvis kortere lengder når du nærmer deg toppen. Slip og beis deretter trehyller og stigen. Legg til din favoritt potteplanter og se babyene dine vokse!

    5/10

    Hexagon Plant Shelf Via Frecklesand Fiddles InstagramMed tillatelse @frecklesandfiddles/Instagram

    Sekskant plantehylle

    Hexagon plantehyller, som disse fra @frecklesandfiddles, hold plantene dine og legg til moderne geometrisk design til innredningen din. Du kan enkelt lag sekskanthyller selv, men hvis du foretrekker to-dagers frakt til DIY-prosjekter, sjekk ut denne høyt anmeldte sett med tre sekskantede hyller.

    6/10

    Media Center Plant Hylle Via Interiør Av Bec InstagramMed tillatelse @interiors.by.bec/Instagram

    Media Center Plant Hylle

    Du har kanskje allerede en plantehylle uten å vite det! Gjør om et eksisterende møbel til en plantehylle, som @interiors.by.bec gjorde med denne mediehyllen. Ordne planter i hyllene, og bland deretter inn andre gjenstander som innrammet kunst og vaser for å gi dimensjon.

    7/10

    Plantehylle på soverommet Via Krisreneeautho Instagram.comMed tillatelse @krisreneeautho/Instagram

    Plantehylle på soverommet

    Er veggen over sengen din blank og kjedelig? Legg til en lang plantehylle som @krisreneeautho! Hun kjøpte et langt trestykke fra The Home Depot, spraymalte det hvitt, og festet det deretter til veggen med kraftig hyllebraketter. Bruk en piggsøker for å sikre at brakettene kan bære vekten av flere planter.

    8/10

    Bokhylle Plantehylle Via Alamdalamrumah InstagramGjenstand fra @alamdalamrumah/Instagram

    Bokhylle Plantehylle

    Her er en annen enkel måte vise planter, ingen hylleoppheng kreves: Bruk en vanlig bokhylle men bytt ut bøkene med planter. Hold utseendet sammenhengende ved å bruke matchende potter, som vist her i dette eksemplet fra @alamdalamrumah. Eller hvis du foretrekker en mer eklektisk look, gå amok med potter i forskjellige farger, former og størrelser.

    9/10

    Vindusplantehylle Via Kelseysigarsdesigns InstagramMed tillatelse @kelseysigarsdesigns/Instagram

    Vindusplantehylle

    Gi ethvert lite, vanlig vindu en makeover med plantehyller!

    @kelseysigarsdesigns bestemte seg for å forvandle dette transplanterte garasjevinduet ved å feste to trerester direkte til vindusrammen. Og voilà! Det som en gang var et øyesår er nå en vakker plantevisning og urtehage med mye sol.

    10/10

    3 flytende hyller Hage Ecomm Via Etsy.comvia selger

    Flytende plantehylle

    For den minimalistiske planteelskeren, sjekk ut disse elegante, runde flytende hyller. Hver sirkulære hylle er laget av rød eik. Den kan holde opptil tre pund hvis den henges med veggankere, og opptil åtte pund hvis festet til en vegg stud. Eksperimenter med forskjellige arrangementer for å lage din perfekte moderne plantevisning.

    Erica Young
    Erica Young

    Erica Young er en frilansskribent og innholdsskaper, og spesialiserer seg på hjemme- og livsstilsartikler. Hun elsker å skrive om hjemmeinnredning, organisering, relasjoner og popkultur. Hun har en bachelorgrad i journalistikk og massekommunikasjon.

instagram viewer anon