Do It Yourself
  • De beste hagekultivatorene

    click fraud protection

    1/9

    7 beste hagekultivatorer Ft Ecomm Via Homedepot.comVia selger

    Kjøpe en hagekultivator

    Kultivatorer er nyttige landskapsarbeid verktøy for klargjøring av blomsterbed og grønnsakshager for vekstsesongen. Ofte forvirret for små jordfresere, går kultivatorer utover å bryte opp jorda. De lufter og blander jord med kompost eller gjødsel slik at bakken er klar for planting.

    Katie Dubow, en hageekspert og president for Hage Media, sier kultivatorer er spesielt nyttige for de av oss hagearbeid på mindre rom. "Tiller er bedre brukt på gårder eller når du starter en ny, større hage," sier hun. "Men for arbeidet en hageeier trenger å utføre, er en jordfreser alt du trenger."

    En kultivator bryter sammen tørt vinterjord. Det holder også ugress i sjakk ved å kverne det opp slik at frøene tørker ut.

    Noen viktige ting å vurdere når du kjøper den beste hagekultivatoren:

    • Tomtdimensjoner: Størrelse er viktig. Med en større jordfreser kan du jobbe et stort område mer effektivt. For en liten hage kan en håndholdt jordfreser være alt du trenger.
    • Dybde og type jord:
      Jobber du med rocky eller leirjord, eller plante i myke blomsterbed? Hvis førstnevnte er tilfelle, kan det hende du trenger en kombikultivator/frømaskin.
    • Brukervennlighet: Kultivatorer med hjul øker mobiliteten og gir bedre trekkraft, spesielt for ujevnt og kupert terreng. "Se etter ekstra store håndtak med et behagelig grep," sier Dubow.
    • Makt: Alternativene inkluderer gass eller elektrisk (trådløs eller med ledning). For trådløs, velg en med langvarig batteripakke. For ledning, sørg for at det er en stikkontakt i nærheten og/eller bruk en lang skjøteledning.
    • Materiale: Siden disse verktøyene bor ute, enten de holdes i et skur eller ikke, se etter holdbare materialer som stål. Ønsker du trehåndtak, finn de som kan tas av og erstattes.
    • Tin/bladlengde: Tindlengden avgjør hvor dypt du kan dyrke jorda. Fire tommer er standard, og Dubow sier at du ikke trenger å gå lenger enn seks tommer.
    • Vekt: Hvis du har hevede blomsterbed eller smale rader med beplantning, jo lettere og mer kompakt en jordfreser er, jo lettere er den å håndtere.
    • Koste: Du kan bruke alt fra $15 til $600 avhengig av om jordfreseren er håndholdt eller motorisert, stor eller liten.

    2/9

    Black Decker Kultivatorer Ecomm Via HomedepotVia selger

    Beste trådløse elektriske hagekultivator

    Motsvingende tinder og lang batteritid er bare to enestående funksjoner Black+Decker 20-volts lithium-ion batteridrevet hagekultivator/kultivator. Tindene forhindrer at ugress floker seg sammen, og du kan dyrke 325 kvadratmeter på en enkelt ladning.

    For de som prøver å redusere sitt karbonavtrykk, sørger "nullutslipps"-kultivatoren for at ingen gass vil bli sølt eller skadelige gasser inhaleres. Og selvfølgelig er den laget av Black+Decker, et selskap som har produsert verktøy av høy kvalitet siden 1843.

    Handle nå

    3/9

    Jordmessig 2Via selger

    Beste elektriske hagekultivator med ledning

    Vi lovet en jevn strømforsyning som trådløse kultivatorer ikke kan, og valgte Earthwise 2,5-Ampere elektrisk jordfreser/kultivator med ledning for sin kraftfulle ytelse og stillegående drift. Det vil ikke svikte deg midt i jobben.

    Et annet pluss: Enkel start. Ett trykk på en bryter og du er av. Den slanke profilen lar deg enkelt komme deg mellom rader med planter, så den er ideell for små til mellomstore gårdsplasser. Jada, du må forholde deg til ledningen. Men det er en liten pris å betale for kontinuerlig dyrking fra solnedgang til solnedgang.

    Handle nå

    4/9

    Centurion 180 Big Grip Kultivator Ecomm Via WalmartVia selger

    Beste klassiske håndholdte hagekultivator

    Enkel å lagre og billig (mindre enn $16), Dubow anbefaler den håndholdte Centurion Big-Dig aluminiumskultivator. "De store aluminiumstindene er ideelle for å løsne jord, fjerne frø, luking og gjøre annet hagearbeid, sier Dubow.

    Fordi Centurion er fullstendig persondrevet, vil du svette over smuss og jobbe med gjødsel. Likevel er det et godt valg for småskalajobber.

    Handle nå

    5/9

    Fiskars 40 til 60 tommers teleskopisk roterende kultivator Ecomm via AmazonVia selger

    Beste roterende hagekultivator

    Fiskars teleskopisk rotorkultivator er et pålitelig, stand up-kultiveringsverktøy som fungerer spesielt godt i tidligere pløyd jord. Den har seks rustsikre aluminiumshjul med pigger som skjærer rett gjennom jorden.

    Fjern midthjulet når du vil dyrke rundt rader med frøplanter eller andre delikate plantinger. Den kommer med et solid karbonfiberhode og et slitesterkt skaft i helstål.

    "Sørg for å velge en kultivator med justerbart håndtak for forskjellige brukerhøyder," sier Dubow. Denne Fiskars skaft passer til regningen; den kan justeres fra 40 til 60 tommer.

    Handle nå

    6/9

    Earthquake Mc440 Kultivator 4-syklus Viper Ecomm Via MoversdirectVia selger

    Beste firetakts gasshagekultivator

    De MC440 40cc firetakts hagekultivator fra Earthquake tilbyr rikelig med kraft og kjører kun på bensin. Ingen grunn til å fylle rotete olje på drivstofftanken.

    Bruk jordskjelvet til lufte jord, bland inn gjødsel og fjern ugress. Dens lave profil og lettere vekt lar deg enkelt manøvrere rundt planter. Hjulene justeres, løftes og låses på plass; senke dem for å gjøre transporten enkel. Valgfri frigjører og kantskjærer tilbehør er tilgjengelig.

    En av de beste Mower's Direct-anmelderne, Michelle B. skriver: «Det går kjempebra! Jeg elsker at det bare tar gass, og jeg trenger ikke å bekymre meg for å blande olje!»

    Handle nå

    7/9

    Mantis 2-syklus rorkultkultivator Ecomm Via MantisVia selger

    Beste kompakte gassdrevne hagekultivator

    Den kompakte Mantis To-takts jordfreser/kultivator leverer stor kraft, men veier bare 20 lbs. Vi liker også hvor godt denne minimaskinen manøvrerer på trange steder, spesielt langs gjerder og vegger.

    Den bryter gjennom hardpakket torv og leire raskere og lettere enn en hagespade eller spade. Og å løfte den opp på hevet hagesenger er ikke noe problem.

    Handle nå

    8/9

    Garden Weasel Garden Claw Cultivator Ecomm Via AmazonVia selger

    Beste stående hagekultivator

    De Hageveselklo laget vår liste fordi den eliminerer bøying eller kneling – perfekt for alle med ryggproblemer. Den kultiverende gaffelenden er laget av solid legert stål. En enkel vri dyrker, løsner, lufter og luker, uansett type jord du snur.

    Kloen kommer sammen med et T-formet håndtak som er enkelt å lagre. Bare heng på en krok.

    Handle nå

    9/9

    Ego Power Lithium Cultivator Ecomm Via AmazonVia selger

    Bonus: Beste hagekultivatorvedlegg

    For eiere av Ego Multi Head Systems (tilgjengelig separat), den kompatible Ego Power+ Kultivatorfeste gir deg friheten til å snuble matjord hvor som helst på eiendommen din.

    Den drives av et 56-volts litium-ion-batteri. Bare klikk festet inn i det solide stålskaftet og gå på jobb. Kraftige ståltinder justeres fra 8- til 9-1/2-tommers. Utløseren med variabel hastighet lar deg øke kraften for å grave i tettere skitt, og deretter redusere den når du arbeider i mykere jord.

    Handle nå

    Handle nå

    Toni DeBella
    Toni DeBella

    Toni DeBella er en kultur- og livsstilskribent, anmelderekspert og gjør-det-selv-entusiast som dekker alt fra skadedyr til maling til bassenghytter. Basert i en middelalderby i det sentrale Italia, når Toni ikke dokumenterer reisene sine rundt i Europa, pleier hun hagen sin eller finsliper tennisspillet på leirebane.

instagram viewer anon