Do It Yourself
  • 8 beste luftkompressorer

    click fraud protection

    1/9

    8 beste luftkompressorer Ecomm Ft Via Amazon.comVia selger

    Kjøpe en luftkompressor

    Luftkompressorer driver alt fra spikerpistoler til malingssprøyter og dekkpumper. De er enormt populære blant profesjonelle snekkere, taktekkere og mekanikere. DIYers elsker dem for rimelige priser og mobilitet, selv om begge hensyn varierer fra modell til modell.

    Her er noen nøkkelord og funksjoner du bør vite om når du kjøper en luftkompressor:

    Stil. Mens den grunnleggende teknologien bak DIY-luftkompressorer er relativt standard, kommer de i flere stiler:

    • Stående (eller vertikale) luftkompressorer er minst mobile. De er foretrukket av gjør-det-selv-folk som bruker kompressoren på ett enkelt sted, for eksempel en trebutikk eller bilgarasje.
    • Trillebår kompressorer er mobile og sitter horisontalt når de er i bruk, akkurat som en trillebår. Disse markedsføres vanligvis til proffer som trenger å kjøre en høydrevet kompressor rundt på en stor arbeidsplass.
    • Pølse kompressorer har horisontale, sylindriske tanker ofte montert på hjul, men er ikke store nok til å ligne en trillebår.
    • Pannekake kompressorer er flatere og har sjelden hjul. De er gode for å bære inne i et hus, plassert på et tak, eller et annet sted de ikke bør rulle rundt.

    Størrelse (volum). Kompressorer er merket etter størrelsen på lagertanken deres, i gallons. Stående tanker tilbyr størst lagring, mens pølse- og pannekake-kompressorer vanligvis har minst.

    Bråk. Totalt sett har kompressorstøy falt betydelig de siste årene, men ikke alle produsenter vurderer det som en prioritet. Du må kanskje grave litt for å finne støynivået for en gitt modell. Se etter en vurdering målt i desibel (dB). Mange produsenter spesifiserer kompressorene sine ved å bruke dBA, en desibelvurdering vektet mot et gjennomsnittlig barns hørselsområde. For våre formål vil vi behandle dB og dBA som utskiftbare.

    Slangekoblinger. Luftkompressorer kobles til verktøy gjennom en lufttilførselsslange. Slangen kobles til tanken med en kobling, vanligvis en hurtigkobling (noen ganger kalt hurtigkobling) som gjør at slangen enkelt kan skli av eller på kompressoren. Noen kompressorer kommer med en enkelt kopling, mens andre har to eller flere. Hvis du tror du bare skal jobbe med ett enkelt verktøy, vil dette ikke ha stor betydning. Men hvis du vil bytte mellom flere verktøy ofte, er det en stor tidsbesparelse å ha begge koblet til kompressoren.

    SCFM og psi. De to primære ytelsesmålene for luftkompressorer er luftstrøm og trykk. Luftstrømmen måles i standard kubikkfot per minutt (SCFM) og trykk i pund per kvadrattomme (psi). Hvilken som er viktigst avhenger av hva du skal gjøre. Oppblåsing av dekk krever jevn luftstrøm, men ikke mye trykk, mens å avfyre ​​en spikerpistol krever en kort støt med høytrykksluft. De fleste DIY-kompressorer vil maksere mellom 100 og 200 psi. SCFM vil være 2 eller 3 for liten luftkompressor enheter, og opptil 7 til 10 for store vertikale eller trillebårkompressorer. Sjekk verktøyene dine for å se hvilke SCFM og psi de trenger, og se deretter etter en kompressor som kan overstige dem med 10 til 30 prosent. Ideelt sett vil kompressorprodusenten liste SCFM ved en spesifikk PSI.

    Oljesmurt vs. olje fri. Den raske stempelvirkningen til en luftkompressor genererer mye friksjon. Alle kompressorer trenger smøring for å kontrollere temperaturen. Noen bruker olje, men oljefrie kompressorer bruker spesialbelagte deler for å redusere friksjonen. Oljefrie enheter er fine fordi de ikke krever oljepåfyll eller filtre. Det er en hel debatt om hva som er best, men det reduserte vedlikeholdet av oljefrie kompressorer gjør dem til det bedre valget for de fleste DIY-ere. Alle kompressorene på denne listen er oljefrie.

    Strømkilde. Luftkompressorer kan være elektriske med ledning, trådløse elektriske og gassdrevne. Nesten alle modeller tilpasset en typisk DIYers budsjett og behov er elektriske. Gassdrevne kompressorer er dyre og kan kun drives utendørs; betal premien bare hvis du ofte jobber på steder uten elektrisk service. Det er noen få trådløse alternativer for DIYers, og vi har inkludert et par bemerkelsesverdige eksempler på denne listen.

    Koste. For de mindre, bærbare modellene som mange gjør-det-selv-folk favoriserer, er et budsjett på $125 til $300 rimelig. En større vertikal- eller trillebårkompressor går fra $300 til $900.

    2/9

    Husky Portable Hot Dog Silent Air Compressor Ecomm Via HomedepotVia selger

    Beste Hot Dog Air Compressor

    Pølsekompressorer er bærbare og kraftige. 4,5 gallonen Husky 3320445 luftkompressor ($239) leverer 3,0 SCFM ved 90 psi og maksimalt ut ved 175 psi. Denne Husky har to luftslangekoblinger og opererer på 65 dB, noe som gjør den til en av de roligere kompressorene på denne listen.

    Det justerbare håndtaket og gummihjulene hjelper hvis du jobber i en enkelt etasje eller flytter den rundt i en garasje eller kjeller.

    Handle nå

    3/9

    Porter Cable Air Compressor Pancake Ecomm Via AmazonVia selger

    Beste pannekake luftkompressor

    Det er nok av pannekakekompressorer på markedet. De Porter-kabel C2002 luftkompressor ($112) kanter ut av konkurrentene med en balanse mellom ytelse og rimelighet. Den oppnår maksimalt 150 psi og leverer 2,6 SCFM ved 90 psi.

    Vi er ikke like gale etter driftsvolumet (78 dB), som er litt høyt, men ikke en avtalebryter. Den har et par slangekoblinger, og gummiføttene holder den unna skraper på gulvet. Den veier 30 pund og manøvrerer lett, noe som gjør den til et godt valg for å bære opp og ned.

    Handle nå

    4/9

    Dewalt bærbare luftkompressorer D55167 64 1000 Ecomm Via Homedepot

    Beste trillebår luftkompressor

    Robuste, pålitelige og svært mobile, trillebårluftkompressorer markedsføres ofte til proffer, med tilsvarende priser (ofte mer enn $1000!). Hvis du er en gjør-det-selv-er som liker trillebårformen, bør du vurdere DeWalt DD55167 luftkompressor ($418)

    Dens maksimale 200 psi er høyere enn de fleste DIY-kompressorer, og det samme er 4,8 SCFM på 90 psi. Den har en tank på 15 gallon og går på 78 dBA. Den leveres med en enkelt slangekobling, integrert håndtak og et par bredsporede dekk flytte luftkompressoren over ledninger og ujevne overflater en lek.

    Handle nå

    5/9

    Husky bærbare luftkompressorer C202h 64 1000 Ecomm Via HomedepotVia selger

    Beste vertikale luftkompressor

    Vertikale luftkompressorer er ofte mindre mobile enn andre typer. Noen er ikke bærbare i det hele tatt. Vi liker Husky C202H luftkompressor ($329) som en god passform for de fleste DIY-behov.

    Den er ikke på langt nær så stor som noen pro-grade vertikale kompressorer, men prislappen er heller ikke på langt nær så stor! Og for gjør-det-selv-bruk pakker den fortsatt mye kraft, med 200 maks psi og 4,0 SCFM ved 90 psi.

    Vi elsker at denne 20-liters kompressoren er montert på syv-tommers hjul, og 81 dBA er rimelig. En fin funksjon: Produsenten sier at motoren vil starte under forhold så kalde som minus-20 F, noe som gjør den til et godt valg for uoppvarmede garasjer.

    Handle nå

    6/9

    Makita Quiet Series Ecomm Via AmazonVia selger

    Beste lavvolums luftkompressor

    Noen ganger kan det være vanskelig å identifisere en leder i et spesifikt element. Andre ganger står det rett i produktbeskrivelsen. Det er derfor vi elsker Makita Quiet Series MAC210Q Luftkompressor ($199).

    For øyeblikket er det tre modeller i Makitas Quiet Series. Dette er den midterste, og tilbyr en god balanse mellom pris, størrelse og volum. Hvis du vil at kompressoren skal gå sjeldnere og ikke har noe imot en prisøkning, gå opp til MAC320Q. Hvis du vil bruke den i korte støt og ønsker å holde støyen nede, bør du vurdere MAC100Q.

    MAC210Q genererer 60dB, omtrent sammenlignbart med en samtale på en restaurant, så den er ideell for innendørs bruk. Den har også et fullt rullebur for å beskytte den mot uunngåelige fall og bulker.

    Handle nå

    7/9

    Porter Cable Bærbare luftkompressorer Pcfp12236 64 1000Via selger

    Kombinasjonssett for luftkompressor med beste totalverdi

    En av de beste inngangsnivåene luftkompressor og tilbehørspakke vi har sett er dette DeWalt PCFP12236 luftkompressor, spikerpistol og slangesett ($169). Det er konkurrerende produkter rundt samme pris, men denne kanter de andre ved å tilby utstyr av høyere kvalitet for bare litt mer penger.

    Den seks gallon pannekakekompressoren er den samme modellen vi omtalte tidligere, med maksimalt 150 psi og 2,6 SCFM ved 90 psi. Kombisettet legger til en Porter Cable 18-gauge brad spikerpistol, 25 fot luftslange og 100 brad spiker.

    Handle nå

    8/9

    Milwaukee bærbare luftkompressorer 284 Ecomm Via HomedepotVia selger

    Beste trådløse luftkompressor

    Trådløse luftkompressorer er fortsatt relativt nye på markedet, men en av de første fremtredende er Milwaukee M18 Fuel Quiet Air Compressor ($350). Vi elsker at denne to-liters kompressoren går på bare 68 dBA, og den er kompatibel med andre verktøy i M18-batteriserien, spesielt spikerpistolene deres.

    Den har imidlertid mindre kraft, med maksimal effekt på 135 psi og en anemisk 1,2 SCFM på 90 psi. Men hvis du jobber borte fra elektrisitet eller ikke vil snuble over strømledninger, er det et flott alternativ.

    Handle nå

    9/9

    Ryobi Inflators P747 64 1000Via selger

    Beste trådløse inflator luftkompressor

    Noen ganger trenger du ikke å ramme inn et tak, du trenger bare legg litt luft i dekkene. I så fall føles det sannsynligvis som overkill å kjøre en kompressor og skjøteledning ut av kjelleren på 300 dollar.

    De Ryobi P747 batteridrevet inflator/deflator luftkompressor ($60) er så lett og kompakt at den til og med kan lagres i bilen for å pumpe opp dekkene. Den er også flott for rengjøring eller oppblåsing av madrasser, flåter og leker.

    Jada, pannekakekompressoren din kan gjøre jobben like raskt. Men du har ikke ofte et uttak tilgjengelig når du trenger å blåse opp en punktert hjul.

    Handle nå

    Alle priser og lenker var gjeldende ved publisering.

    Dan Stout
    Dan Stout

    Den Ohio-baserte frilansskribenten og forfatteren Dan Stout er en tidligere boligoppusser, veileder for kommersielle nettsteder og vedlikeholdssjef. Han har jobbet med nesten alle aspekter av bygging og gjør-det-selv, inkludert prosjektplanlegging og tillatelse, rørleggerarbeid, grunnleggende elektrisk, gips, snekring, flislegging, maling og mer. Han publiserer også noir fantasy-thrillere, inkludert The Carter Series, fra Penguin imprint DAW Books.

instagram viewer anon