Do It Yourself
  • 6 beste elektriske flishuggere

    click fraud protection

    6 beste flishuggere Ft Ecomm Via Amazon.comVia selger

    Kjøpe en elektrisk flishugger

    Elektriske flishuggere — AKA kverner eller mulchers — forvandle effektivt klumpete og tungvinte pinner, børster og blader til en håndterlig haug med strimlet chips. Disse brikkene kan enkelt kastes eller gjenbrukes som landskapsforming mulch.

    Elektriske flishuggere, selv om de er mindre kraftige enn gassdrevne flishuggere, er mye rimeligere og krever mindre vedlikehold. De er også lette og enkle å manøvrere. Best av alt, fordi de mangler forbrenningsmotoren og skadelige gasser fra gassmodeller, kan de trygt brukes i garasjen din.

    Selv om de fleste elektriske flishuggere ser like ut, kan noen være bedre egnet til dine spesifikke behov. Ta deg tid til å vurdere disse faktorene nøye når du velger flishugger:

    • Vekt: Du vil mest sannsynlig trille flishuggeren ut til gården eller oppkjørselen, så vær oppmerksom på hvor mye den veier. Hvis du har ledd- eller styrkeproblemer, gå med et lettere alternativ som vil være mindre arbeid å trekke og skyve på plass. Husk at du sannsynligvis vil ofre makt.
    • Chipping kapasitet: Noen elektriske flishuggere håndterer pinner med større diameter enn andre, så sørg for å velge riktig kapasitet for din hageavfall. Maksimal skjærediameter vil være tydelig angitt på maskinen. Elektriske flishuggere blokkerer noen ganger eller tetter seg, så det er bedre å feile på siden av høyere kapasitet.
    • Posekapasitet: Noen flishuggere kommer med en oppsamlingspose eller beholder som fylles med flis mens du jobber. Tenk på hvor mye rusk du skal behandle og velg en posestørrelse som passer dine behov. Beholdere med harde sider kan være lettere å helle og dumpe i en hageavfallspose enn poser med myke sider.
    • Koste: Selv om noen avanserte alternativer kan være dyre, er elektriske flishuggere relativt rimelige, de fleste varierer fra $100 til $250. Vår erfaring er at jo høyere pris, desto større grener kan den håndtere.

    Sun Joe 15 tommers skjærediameter flishugger Ecomm Via AmazonVia selger

    Beste allround flishugger

    Det enkle kontrollpanelet og imponerende 1,73-tommers kuttediameter på Sun Joe CJ603E Flishugger gjør det til vårt beste generelle valg.

    Store strømknapper tar gjetting ut av drift, og en praktisk forover- og bakoverbryter lar deg enkelt endre retning i tilfelle tett eller fastkjørt. De syv tommers hjulene og det store håndtaket gjør det også enkelt å manøvrere inn og ut av Oppbevaring, så vel som rundt hagen din.

    Handle nå

    Sun Joe Cj601e Elektrisk flishugger Ecomm Via WalmartVia selger

    Best verdi flishugger

    Selv om det er priset lavere enn noe annet alternativ på listen vår, Sun Joe CJ601E Flishugger kutter pinner opp til 1-1/2 tommer i diameter og reduserer rusk til 1/16 av sin opprinnelige størrelse. I tillegg, på bare 25,4 pund, er denne flishuggeren lett for de fleste å trille rundt.

    En medfølgende skyveåre hjelper deg med å lede materiale inn i beholderen mens holde hendene dine trygt unna skade.

    Handle nå

    1 5 Hk elektrisk flishugger Americann Ecomm Via Patriot Products IncVia selger

    Beste flishugger Splurge

    De Patriot Products CSV-2515 kan være dyrt, men dens evne til å håndtere grener opp til 2-1/2-in.-dia. kan være verdt det for de med tung børste. Den ekstra brede beholderen øker effektiviteten, men etter vår erfaring bør du fortsatt legge til gjenstander sakte - spesielt når det er vått - for å forhindre tilstopping.

    Metallbladene reduserer grener til sjetonger på størrelse med mynt, som slippes ut i en standard innsamling av avfall bag. Overdimensjonerte hjul og et bredt håndtak gjør det enkelt å manøvrere, selv om det med 95 pund er tyngre enn de fleste.

    Handle nå

    Earthwise 15 Amp hageledning elektrisk flishugger Ecomm Via AmazonVia selger

    Beste flishugger for nybegynnere

    Den ekstra brede, toppmonterte sjakten og oppsamlingsbeholderen på harde sider gjør den Earthwise GS70015 Flishugger enkel å bruke og et godt valg for nybegynnere. 10-1/2-liters søppelkassen inneholder en betydelig mengde materiale, og det er lettere å dumpe i en hageavfallspose eller søppelcontainer enn en myksidepose.

    Denne flishuggeren kan håndtere grener opp til 1-3/4-in. tykk, og sabotasjeverktøyet hjelper deg med å sette inn blader og mykt materiale uten å sette fingrene i fare.

    Handle nå

    Wen 15 Amp rullende elektrisk flishugger og shredder Ecomm Via AmazonVia selger

    Beste flishugger med ekstra sikkerhetsfunksjoner

    Hvis sikkerhet er din høyeste prioritet, Wen 41121 Flishugger kan passe perfekt. Den har en intern låsemekanisme som hindrer enheten i å slå seg på når beholderen er åpen, noe som reduserer risikoen for skade betraktelig. Den smale beholderinngangen lar bare små gjenstander passe gjennom, noe som øker sikkerheten enda mer.

    En metallstøttestang gir et solid fundament mens du jobber. Den 1-1/2-tommers skjærediameteren kan romme et bredt utvalg av pinner, kvister og grener.

    Handle nå

    Landworks Electric Leaf Shredder Ecomm Via AmazonVia selger

    Beste flishugger for løv og lett hageavfall

    Hvis du planlegger å makulere store mengder lett rusk, vil du ha en maskin med en stor, blusset beholder. Et toppalternativ er Landworks Leaf Mulcmakuleringsmaskinen hennes.

    Selv om 1/2-tommers skjærediameter ikke er ideell for grener, er de tre 11-tommers skjærebladene godt egnet for å drive gjennom blader og små kvister. Den inkluderte 50-liters avfallsposen passer til en betydelig mengde mulch, og en fleksibel bøyle holder den åpen og oppreist.

    Handle nå

instagram viewer anon