Do It Yourself
  • Family Handyman lanserer gratis streaming-app

    click fraud protection

    Få tidlig tilgang til tusenvis av videoer på den nye Streaming-appen Family Handyman.

    Familien Handyman er lanserer sin første app, og vi ønsker din tilbakemelding. Vår nye app, som er tilgjengelig for nedlasting på Android, AndroidTV, FireTV, iOS, Roku og tvOS, har vårt enorme bibliotek med Family Handyman-videoer samt en 24/7 strøm av tips, hacks og hint for gjør-det-selv-makere, huseiere og oppussing entusiaster.

    Vær en av de første leserne som prøver appen vår og la oss få vite hva du synes! Tilbakemeldingen din vil være avgjørende for å hjelpe oss med å bygge et produkt som dekker dine behov. Bare send en e-post til [e-postbeskyttet] for å gi oss din tilbakemelding.

    Skjermbilde av Fhm-appen 2

    Hva er på appen?

    Family Handyman-appen samler vårt beste digitale innhold og videoer på ett sted for enkel tilgang på farten til alle dine favoritt-DIY-tips og -triks. Innholdstemaer inkluderer ferdighetsbygging, trygg og enkel å leve, tips, praktiske hack og hint, prosjekter og Let's Decorate.

    Last ned appen her og gi oss beskjed om dine tanker!

    Family Handyman er den mest pålitelige ressursen for amerikanske huseiere og hjemmeforbedringsentusiaster som søker ideer for å gjøre hjemmelivet bedre. Family Handyman-appen tilbyr en rekke digitale ressurser for gjør-det-selv-huseiere, og er DIYers beste venn.

    Populære videoer

instagram viewer anon