Do It Yourself
  • 8 beste madrassbeskyttere

    click fraud protection

    1/9

    Best Madrass Protectors Product CollageFamily Handyman, via forhandlere (3)

    Kjøpe en madrassbeskytter

    Som navnet antyder, gir madrassbeskyttere et skjold mot væske, støv, smuss, flekker, svette og allergener slik at de ikke trenger gjennom til det underliggende madrass og/eller boksfjær. Riktig madrassbeskytter kan legge år til livet til madrassen din.

    Viktige funksjoner å vurdere:

    • Fuktighetsavvisende materiale. For sengevåte barn eller voksne som liker morgenkaffen i sengen, kan en vanntett madrassbeskytter redde dagen når ulykker skjer.
    • Stoffinnhold. Bomull er pustende, ull ekstra varm og syntetisk mer overkommelig.
    • Hypoallergenisk. Spesielt viktig for allergikere.
    • Komfort. Ønskelige funksjoner inkluderer fleecefôr, vatterte topplag, fukttransporterende teknologi og tilpasset arkstil for å unngå bunking.
    • Miljøvennlig. Se etter bærekraftige og organiske fibre som bomull, ull, bambus og eukalyptus.
    • Omslag med glidelås. Ideell for blokkering støvmidd, veggedyr og andre allergener som kan utløse astma og andre luftveissykdommer.
    • Passe.
      Velg en beskytter som har samme størrelse som madrassen din. Ikke glem å sjekke madrassens dybde.

    2/9

    Coop Home Goods Madrassbeskyttertrekkvia amazon.com

    Beste vanntette madrassbeskytter

    I motsetning til mange vanntette madrasser som sprekker når du beveger deg om natten, er den Coop Home Goods Madrassbeskyttertrekk er spesielt lydløs samtidig som den beskytter mot svette, sikling og annet kroppsvæsker.

    Laget av et mykt, proprietært Lulltra-stoff som ikke inneholder støyende PVC eller vinyl, denne vaskbare beskytteren passer til madrasser på opptil 18 tommer dyp. Den kommer med en 100-netters pengene-tilbake-garanti.

    Handle nå

    3/9

    Saatva Organic Madrass Padvia saatva.com

    Beste miljøvennlige madrassbeskytter

    Et miljøbevisst alternativ, den Saatva Organic Madrass Pad beskytter madrassen din mot uhell. Pustende, 100 prosent organisk bomull transporterer bort nattesvette. Den diamantquiltede puten kommer med ekstra brede elastiske bånd for å holde den på plass.

    Sov enda bedre å vite at denne amerikanskproduserte Saatva-beskytteren er Global Organic Textile Standard (GOTS) og Fair Trade barnearbeidsfri sertifisert.

    Handle nå

    4/9

    Sweet Zzz kjølemadrassbeskyttervia sweetzzzmattress.com

    Beste madrassbeskytter for sensitiv hud

    Tildelt beste madrassbeskytter 2020 av SleepFoundation.org, the Sweet Zzz kjølemadrassbeskytter har et eukalyptusbasert fibermateriale som skaper en glatt og silkemyk overflate – perfekt for sensitiv hud.

    De overmadrass er også laminert med en ikke-giftig polyuretan som stopper døde hudceller (en viktig matkilde for veggedyr) fra å komme inn i madrassen. Det er Øko-Tex sertifisert så det er trygt for alle, også spedbarn.

    Handle nå

    5/9

    Utopia sengetøy madrassbeskytter med glidelåsvia amazon.com

    Beste madrassbeskytter med innkapslet/glidelås

    Hvis du ønsker å lage en fri for støvmidd sone i hjemmet ditt, spesielt hvis du lider av allergier, sjekk ut dette glidelåsdekselet fra Utopia sengetøy. Denne rimelige beskytteren (rundt $22) har strekkbar, strikket polyester med en høykvalitets termoplastisk polyuretan (TPU) bakside som gjør den lekkasjebestandig.

    Handle nå

    6/9

    Brooklyn Sengetøy Luksus kjølemadrassbeskyttervia brooklynbedding.com

    Beste kjølemadrassbeskytter

    Det er trygt å si at Brooklyn Bedding gjør et navn for seg selv i luksuriøst sengetøy verden. Produsert i Brooklyn, New York, dens Kjølende madrassbeskytter inkluderer et superledende materiale som trekker varme ut og vekk fra kroppen din for en mer avslappende og komfortabel søvn.

    Den glir over madrassen din som et sengetøy, så den er lett å ta av når det er tid for vask.

    Handle nå

    7/9

    Zen Bamboo Madrass Pad Protectervia amazon.com

    Beste bambus madrassbeskytter

    Bambuss evne til å vokse raskere enn noen annen plante på jorden gjør det Zen Bamboo Madrass Pad Protecter et enestående bærekraftig og fornybart valg.

    Zen-beskytteren blander bambus og mikrofiber i en plysj bikakedesign. Den sirkulerer effektivt luften og reduserer fuktighet på overflaten og fuktig pyjamas. Den er tilgjengelig i seks madrassstørrelser: Twin, Twin XL, Full, Queen, King og California King.

    Handle nå

    8/9

    Carter's vanntett barneseng til småbarnsmadrassbeskyttervia amazon.com

    Beste madrassbeskytter for babyer og småbarn

    Om barnet ditt er midt i pottetrening eller av og til fukter sengen, Carters vanntette barneseng/småbarnsmadrassbeskytter holder fuktighet i sjakk. Den passer til alle standard barnesengmadrasser opp til seks tommer høye, med overdimensjonerte dype lommer og elastisk fôr. Den høykvalitets, ultramyke polyesteren tåler hundrevis av vask og krymper ikke.

    En femstjerners Amazon anmelder skriver: «Jeg testet dem på forhånd under rennende vann. Jeg har siden brukt dem med pottetrenende pjokk. Hun har tisset sengen sin dusinvis av ganger, og disse har holdt stand og holdt madrassen tørr.»

    Handle nå

    9/9

    St. Dormeir ullmadrassbeskyttervia flobeds.com

    Beste ullmadrassbeskytter

    Hvis du alltid er kald, sommer eller vinter, prøv å sove med St. Dormeir ullmadrassbeskytter under deg. Den har vattert, høykvalitets virgin ull mellom to lag kjemikaliefri bomull, alt vevd i jerseystrikk som går rundt sidene.

    Som andre naturlige fibre er ullen usedvanlig pustende og vaskbar. Men i motsetning til bomull og bambus, kan det holde deg kjølig om sommeren og fungerer som en isolator når temperaturene synker.

    Fornøyd FloBeds.com-anmelder Julie W. skriver: «Elsker det! Myk, godt laget og med vår opp og ned temp her i Missouri, regulerer den kroppstemperaturen min som lovet!»

    Handle nå

instagram viewer anon