Do It Yourself
  • 8 beroligende godbiter for hunder

    click fraud protection

    1/9

    8 beroligende godbiter for hunder – fra en kjæledyrekspertVia forhandlere (3)

    Jeg har skrevet om hundestell og rådgiving om hundens oppførsel i mer enn 25 år. I løpet av den tiden har jeg hatt min andel av opprørte hunder som lider av det vi i dag kaller FAS - frykt, angst og stress. Akkurat som menneskelige følelser påvirker helsen vår, vet vi at kjæledyr også lider av atferdsproblemer som følge av negative følelser. Det er der beroligende godbiter for hunder kan hjelpe.

    En redd hund blir raskere syk og tisser ofte av frykt. Hustreningsprodukter vil ikke hjelpe med redde hunder. De fleste hundebitt skjer når hunder er redde. En valp kan ikke lære nye ting mens han er stresset. Hjernen kan rett og slett ikke multitaske mens den er redd, så vi må ta tak i disse følelsene før trene en valp.

    Mange produkter som hjelper berolige nervøse hunder er tilgjengelig over disk på Amazon. Hvis du vil dele en gave til hundeelskere, eller har en nervøs hund hjemme, kan en eller flere av disse beroligende godbitene for hunder hjelpe. Jeg anbefaler følgende godbiter for hunder som lider av angst.

    Merk: I alvorlige tilfeller kan hundeangst kreve hjelp fra en veterinær atferdsekspert.

    2/9

    Vetoquinol Zylkene Behavior Support CapsulesVia Amazon.com

    Vetoquinol Zylkene Behavior Support Capsules

    Hunden min, Bravo-Dawg, likte aldri bilturer og ble lett bilsyk. Da kreftdiagnose krevde flere cellegiftbesøk til spesialklinikken en times kjøretur unna, visste vi at han trengte litt hjelp.

    Jeg tok kontakt med mine sertifiserte veterinærkolleger kl Fryktfri,  og de fortalte meg om Zylkene Behavior Support Capsules. Anbefalt og testet av veterinærer, denne beroligende godbiten for hunder forårsaker ikke døsighet. Den er laktosefri samtidig som den inneholder et naturlig protein i kumelk for å lindre fryktelig eller engstelig oppførsel.

    Det hjalp Bravo-Dawg (og meg) å komme gjennom en stressende tid. Nå har jeg alltid en flaske for hånden.

    Handle nå

    3/9

    Premium Care beroligende tyggerVia Amazon.com

    Premium Care beroligende tygger

    Med en firestjerners rangering og mer enn 35 000 anmeldelser på Amazon, Beroligende tygger for hunder er et populært alternativ. Disse kombinerer flere kjente stressavlastende ingredienser:

    • Valerian rot, et naturlig beroligende middel;
    • L-tryptofan, komponenten i melk og kalkun som gjør deg trøtt;
    • Kamille, et naturlig beroligende middel;
    • Økologisk hamp og hampolje; for å lindre ubehag og lindre angst.

    Tilby en tyggebit med andesmak til hunden din før sengetid, og han vil slumre godt hele natten i sin favoritt hundeseng.

    Handle nå

    4/9

    Naturvet Quiet Moments beroligende hjelpemiddelVia Amazon.com

    NaturVet Quiet Moments beroligende hjelpemiddel

    Når jeg leter etter beroligende godbiter for hunder, foretrekker jeg selskaper som har eksistert i flere tiår som NaturVet, grunnlagt i 1994. Quiet Moments Calming Aid Dog Supplement tilbyr et økonomisk alternativ med en måneds forsyning priset til rundt $14.

    Selv om den inneholder ingredienser som ligner andre beroligende godbiter, inneholder Quiet Moments også ingefær, anbefalt som et naturlig middel mot bilsyke. Hvis du bruker en hundekasse i bilen, noe av dette tilbehøret kan også bidra til å holde bilturer stressfrie.

    Handle nå

    5/9

    Zesty Paws Hemp Elements Behaviour Beroligende OrastixVia Target.com

    Zesty Paws Hemp Elements Behavior Beroligende OraStix

    Ikke alle hunder liker myke godbiter, og beroligende godbiter med "crunch" gir også tannhelsefordeler. Jeg liker det konseptet med denne peppermyntesmaken Beroligende OraStix produkt, som frisker opp hundepusten med peppermynteolje, tare og rosmarinekstrakt.

    Tygging beroliger faktisk hunder, på en måte som en baby som suger på tommelen, så å tilby dette som en tyggepinne fungerer på flere måter. Den inneholder mange beroligende ingredienser: melatonin, magnesiumsitrat, kamille, valerianrot, taurin, hampfrø og suntheanine (en form for L-Theanine).

    Handle nå

    6/9

    Vetriscience Composure beroligende godbiterVia Amazon.com

    VetriScience Composure beroligende godbiter

    VetriScience, et selskap drevet av veterinærer, tilbyr den høyt rangerte beroligende godbiten for hunder. Sinnsro kommer i smaker av kylling, bacon og peanøttsmør, som en pakke med 60 eller 120 godbiter.

    Det er klinisk bevist at roen virker innen 30 minutter og varer i opptil fire timer, så du kan "behandle" i forkant av en kjent skummel opplevelse, som et fyrverkeri. Tilskuddet inkluderer råmelk (fra melk), L-tianin og tiamin. Disse er kjent for å redusere stress og angst og fremme avslapning for hunder som lider av separasjonsatferd hos hunder.

    Handle nå

    7/9

    Pet Md Calming Chews Via Chewy.com

    Pet MD beroligende tygger

    For hunder som protesterer mot kassen, Pet MD beroligende tygger tilby en måte å tone ned angst og øke aksept. Det kan også hjelpe ved å gjøre kassen om til din hundens favorittseng.

    Disse godbitene, i en 120-tellers flaske, inneholder åtte ingredienser som er kjent for å redusere engstelig oppførsel, inkludert hamp. Formelen inneholder også ingefær for å lindre urolige mager. Disse passer for hunder og valper 12 uker eller eldre.

    Handle nå

    8/9

    Smartbones Calming Sticks HundegodbitVia Petsmart.com

    SmartBones Calming Sticks Hundegodbit

    Disse godbitene gir hunden din noen seriøse tyggemuligheter. De Beroligende pinner inneholder også kamille og lavendel. Kyllingsmaken gjør dem tiltalende for hunder, og pakken med 16 teller er økonomisk.

    Handle nå

    9/9

    Avkjøl peanøttsmørpåleggVia Chewy.com

    Avkjøl peanøttsmørpålegg

    Hvilken hund elsker ikke peanøttsmør? Og med Avkjøl peanøttsmørpålegg, får du den ekstra beroligende fordelen av kamille og melatonin for å hjelpe hunden din å slappe av.

    Denne godbiten inneholder ingen xylitol, et kunstig søtningsmiddel som er svært giftig for hunder. Akkurat som å tygge naturlig avslapper hunder, gjør slikking det også. Jeg vil anbefale å samarbeide med denne beroligende godbiten for hunder med en slikkematte som Aquapaw Slow Treater. Bare spre Chill Peanut Butter Spread på overflaten og la hunden slikke stresset bort.

    Handle nå

    Vil du ha flere tilbud og produktvalg sendt direkte til innboksen din? Meld deg på Ting Vi Lover nyhetsbrev.

    Amy Shojai, CABC
    Amy Shojai, CABC

    Amy Shojai, CABC er tilknyttet kjæledyrredaktør for Family Handyman. Hun er også en prisvinnende kjæledyrjournalist og forfatter av 35 kjæledyrtitler. Hun spesialiserer seg på å oversette medisinsk sjargong og shoppinginformasjon til informasjon som kjæledyrforeldre lett kan forstå. Amy deler dyreadferd og omsorgsinformasjon på bloggen sin, og bor i Nord-Texas med sine lodne muser.

instagram viewer anon