Do It Yourself
  • 10 beste verktøykasser for bilmekanikere

    click fraud protection

    1/11

    Håndverker verktøykisteVia Lowes.com

    Bilmekanikere verktøykasser beskytter, organiserer og hold verktøyene dine sikret på ett praktisk sted. Avhengig av budsjettet ditt, størrelsen på din verktøysamling, den typer verktøy du eier og den typen bilreparasjonsarbeid du gjør, er det mange verktøykasser å velge mellom:

    • Rullende mekanikerverktøykasser: Tilgjengelig i mange størrelser og skuffekonfigurasjoner, disse betydelige verktøykassene (AKA rullende verktøyskap) er store og tunge, noe som gjør kraftige svingbare hjul avgjørende for sikkerhet og manøvrerbarhet.
    • Verktøykister: Med en swing open-top tilbyr verktøyskrinter mye lagringsplass og er et flott tillegg til en rullende verktøykasse.
    • Bærbare verktøykasser: Med skyveskuffer og åpent lokk, er disse store nok til å holde massevis av verktøy.
    • Rullende verktøyvogner: Som en kjøkkenvogn er rullende verktøyvogner mindre og lettere enn en rullende verktøykasse. De kommer med skuffer og ofte en stor bunnoppbevaring for større verktøy. Disse er flotte for lett å flytte mye hånd og tungt elektroverktøy dit du trenger dem.
    • Rullende verktøykrakker: Med polstret sete og verktøyoppbevaring, disse gjør arbeidet med kjøretøyet mer komfortabelt.
    • Rullende verktøykasse/tralle: Vanligvis laget av komposittplast og primært brukt på arbeidsplasser, kommer rullende verktøykasser i mange stiler og størrelser.

    Når du kjøper en mekanisk verktøykasse, ta hensyn til antall skuffer, størrelse, kapasitet og konfigurasjon. Se etter funksjoner som:

    • 100 lbs. karakteriserte, full-extension, myk-close, kulelager skuffer;
    • Kraftige låsehjul;
    • 120-volts strømuttak;
    • USB-strømporter;
    • Sikkerhetsskuffer for dyrt spesialverktøy;
    • Innsatser for å beskytte skuffebunnen;
    • skiftenøkkel og socket arrangører;
    • Nøklet låseskuffer og lokk.

    Merk: Profesjonelle bilmekanikere kan bruke $10 000 eller mer på en verktøykasse, og fyll den med verktøy verdt $50 000 til $60 000. Det er ingen grunn for en DIYer å bruke så mye. Men prisen på mekaniske verktøykasser for gjør-det-selv-makere er fortsatt høy, så ikke bli overrasket hvis du opplever klistremerkesjokk mens du handler.

    Enten du er en profesjonell mekaniker, en gjør-det-selv helgekriger, en engasjert girhode eller bare organiserer den store verktøysamlingen din, finnes det en verktøykasse som passer dine behov.

    Sikkerhet først

    Verktøy er tunge. For å forhindre at verktøykassen velter, plasser tyngre verktøy i de nederste skuffene, åpne aldri mer enn én skuff om gangen, og lukk og lås alltid alle skuffer før du flytter den rundt.

    2/11

    Håndverker verktøykisteVia Amazon.com

    Beste mekaniker rullende verktøykasse for nybegynnere

    Hvis du starter opp og bare ser etter en rimelig verktøykasse med anstendig lagringsplass, er den 26-tommers brede Håndverker CMST82769RB er et godt valg.

    Denne solide verktøyskrinet i stål med fem skuffer har myklukkede kulelagerskuffer og god plass til verktøy. To romslige bunnskuffer rommer store elektroverktøy. Tre øvre skuffer er flott for hånd verktøy som skiftenøkler, stikkontakter, tenger, hammere og skrutrekkere.

    Store hjul og sidehåndtak gjør den enkel å flytte og manøvrere. Det er en integrert strøm- og USB-stikkontakt. Og den kommer med 10 års begrenset garanti.

    Handle nå

    3/11

    Milwaukee verktøykasseVia Homedepot.com

    Beste mekaniske verktøykasse for engasjerte girhoder

    De Milwaukee 48-22-8542 er et toppvalg for seriøse DIYers. Bygget med seks-gauge forsterket stål, tilbyr denne 10-skuffers verktøykasse gigantisk lagringskapasitet.

    To ekstra dype skuffer for elektroverktøy har 200 lb. klassifiserte, myklukkende kulelagersleider. Store låsehjul i industrikvalitet og sidehåndtak med riflet finish gjør det enkelt å flytte rundt på et glatt underlag betonggarasjegulv.

    Den er lastet med mye praktisk tilbehør, inkludert en 120-volts strømskinne, USB-porter, lang verktøyholder, sammenleggbar hylle, flaskeåpner i rustfritt stål, ferdigkuttede PVC-skuffer. Og den kommer med tre års begrenset garanti.

    Handle nå

    4/11

    Husky verktøykasseVia Homedepot.com

    Best Value Mechanic Tool Box

    Rimelig med ekstrautstyr som en benkeplate i massivt tre Husky H46MWC9V2-C verktøykasse er en stor verdi. Selv om den ikke er like kraftig som Craftsman- eller Milwaukee-verktøykassene, kan dens helsveisede stålkonstruksjon bære opptil 1200 lbs.

    Dens ni ekstra dype 21-tommers. skuffer har kulelager, og to store skuffer holder opptil 200 lbs. av dine største elektroverktøy. Store hjul (to faste/to svingbare med tåbrudd) og sikkert låsesystem sørger for at skuffene forblir lukket, noe som gjør flytting av denne verktøykassen trygg og enkel.

    Den er også pent utstyrt med ferdigkuttede skuffeforinger, 120 volt strømskinne med seks uttak, en av/på-bryter og to USB-porter. Husky støtter den med fem års begrenset garanti.

    Handle nå

    5/11

    Milwaukee And Craftsman Benchtop VerktøykisterVia Amazon.com, Via Homedepot.com

    Best Benchtop Mekanisk Verktøykasse

    Hvis du ønsker å starte med en benketopp verktøykasse og planlegger å utvide verktøylagringen, Håndverker CMST98214RB (ledsager til Craftsman CMST82769RB) eller Milwaukee verktøyskrin med åtte skuffer 48-22-8541 (ledsager til Milwaukee 48-22-8542) tilbyr utmerkede startpoeng.

    Konstruert med en stålramme med dobbel vegg, kommer Craftsman med full-extension, myklukkende kulelagerskuffer, beskyttende skuffeforinger og et låsesystem. Solide gassfjærlokkstøtter er en god sikkerhetsfunksjon når du trenger å flytte verktøyene dine, det samme er de innfelte sidehåndtakene.

    Proff-tips: Hvis du plasserer en ikke-mobil verktøykasse på toppen av en verktøykasse på hjul, vurder å bolte boksene til hverandre. Dette er hvordan:

    Plasser et stykke ferdig kryssfiner på toppen av verktøykassen slik at det ikke er plass mellom den og verktøykassen. Fjern noen få toppskuffer fra verktøykassen og noen få nederste skuffer fra verktøyskrinet. Bor fire 5/16-in. hull fra den nederste boksen gjennom det øverste brystet, og holder seg unna eventuelle låsemekanismer. Fest dem sammen med 1/4-in. muttere, bolter og flate skiver.

    Handle nå

    Handle nå

    6/11

    GirnøkkelverktøykisteVia Amazon.com

    Beste bærbare mekanikerverktøykasse

    De Gearwrench 83151 bærbar verktøykasse kombinerer funksjonene til en benkplate verktøykasse og verktøykasse. Denne romslige verktøykassen i legert stål kommer med et avtagbart utkragende brett, som gir brukerne muligheter til å lagre og organisere verktøy.

    Toppen er dyp og romslig nok til å holde stikkontakter på stikkontaktskinner, håndverktøy eller små deler. Et stort enkelt håndtak gjør den lett å bære. To ekstra metalllåsbare låser gir maksimal sikkerhet og beskyttelse når du flytter den rundt.

    Handle nå

    7/11

    Kobalt verktøykasseVia Lowes.com

    Best Rolling Cart Mechanic Tool Box

    En rullende verktøyvogn med skuffer gir et godt kompromiss mellom verktøykasse og verktøykasse. Stålet Kobalt 59725 Verktøykasse leveres med tre kulelagrede glideskuffer — en for små håndverktøy, og to større for mellomstore og store verktøy.

    Det låsende løftelokket, støttet av to glatte gassfjærer, gir mye lagringsplass for hånd- og bilverktøy. Oppbevaringsområdet med åpen bunn er utmerket for oppbevaring eller transport av store elektroverktøy.

    Ytterligere funksjoner inkluderer et praktisk sidebrett for å holde skrutrekkere og beskyttende skuffeforinger. Sidehåndtaket og fem-tommers låsende svingbare hjul lar deg flytte vognen jevnt til der du jobber.

    Handle nå

    8/11

    Mychanic Tool ChestVia Amazon.com

    Beste rullende verktøykasse krakk

    Jobber på motorsykkelen eller bilen mens du er på sikkerhetsjekk stativer, kan være en tilbakevendende opplevelse. En rullende verktøykassekrakk med mye lagringsplass gjør disse reparasjonene mindre vanskelige.

    Med en solid stålramme som kan bære opptil 500 lbs., den justerbare høyden Mychanic ‎53072 rullende verktøykasse krakk passer regningen. Den tilbyr mye plass og flere alternativer for å lagre og organisere verktøyene dine - ting som en enkelt dyp og stor kulelagret skyveskuff, avtagbar verktøykasse, to sidebrett og elektroverktøy holder.

    Svingbare hjul gjør det enkelt og raskt å flytte rundt i butikken eller garasjen. En stor sittepute gjør at du kan jobbe lenger uten å bli sår.

    Handle nå

    9/11

    Safstar verktøykasseVia Amazon.com

    Beste tilpasningsdyktige mekaniske verktøykasse

    De Safstar B08G4QFQSD Seks-skuffers rullende stablebar verktøykasse og verktøykasse kombinasjon med stort avtagbart senter verktøy arrangør gir stor fleksibilitet. Verktøykassen og kisten kan brukes sammen med eller uten senterenheten fjernet, eller separat.

    Du kan skyve den øverste verktøykassen inn i den nederste verktøykassen for enkel transport på de fire svingbare (to låsende) hjulene. Verktøyskrinet kommer med en hengslet oppsvingbar topp som gir rikelig med oppbevaring, to sidehåndtak for portabilitet og fire skuffer - tre for håndverktøy eller andre mindre gjenstander og en skuff i full størrelse.

    Den nederste verktøykassen har to store skuffer og et stort skap for større verktøy, eller for å skli inn den øverste verktøyskrinet. Den nederste verktøykassen og den avtakbare senterdelen har hver en stor dør som løfter og glir ut av veien når du arbeider, noe som gjør dette kombinasjonssettet perfekt for daglig verktøyoppbevaring.

    Andre praktiske funksjoner inkluderer sidehåndtaket som gjør det enkelt å flytte rundt i garasjen eller verkstedet, og sklisikre skuffeforinger.

    Handle nå

    10/11

    Stor rød verktøykisteVia Amazon.com

    Beste bærbare rullende verktøykasse/tralle

    De Torin Big Red TRJF-C305ABD rullende stående vognverktøykasse er en stablebar hybrid med tre seksjoner. Avhengig av dine behov kan hver romslige stållegering og komposittplastseksjon separeres eller kobles sammen via et smart låsesystem.

    Toppseksjonen leveres med et avtagbart plastbrett som gir enkel tilgang til store elektroverktøy under. Bærehåndtaket i aluminium foldes pent ut av veien og to metalllåser fester toppen. Midtseksjonen har to generøst store kulelagrede glideskuffer for å holde ulike hånd- og bilverktøy.

    Basedelen tilbyr et ekstra stort vippbart skuffeoppbevaringsskap for større verktøy, deler eller andre vanskelige gjenstander. Et ergonomisk teleskophåndtak og innebygde hjul gjør transport av vognen på betong smidig og enkel. Hvis du stadig flytter verktøy fra den ene siden av garasjen til den andre, kan denne verktøykassen være riktig for deg.

    Handle nå

    11/11

    Håndverker verktøykisteVia Lowes.com

    Beste allsidige mekaniske verktøykasse

    Hvis du er en dedikert helgekriger med mye bilhånd og elektroverktøy for å organisere, vurder den kraftige, 52-tommers brede Håndverker CMST98273RB med CMST98272RB matchende rullende verktøykasse og verktøykasse.

    Laget i USA fra tungt 18-gauge stål, tilbyr den 18 full-extension kulelager, myk-lukke skuffer. Begge enhetene kommer med pregede skuffeforinger og et internt låsesystem, pluss Craftsmans 10-års begrensede garanti.

    For økt holdbarhet og produktivitet kommer verktøykassen med beskyttende støtfangere og en praktisk plassert, seks-uttaks 120-volts strømskinne med doble USB-porter. Et pinnebrett på bakveggen holder det mest brukte verktøyet ditt praktisk, og to gassfjærer støtter trygt det åpne lokket som dekker romslig åpent verktøyoppbevaring. Forsterkede hjul med tålåsende bremser gir stabilitet.

    Handle nå

    Bob Lacivita
    Bob Lacivita

    Bob Lacivita er en prisvinnende ASE og General Motors biltekniker, pedagog og frilansskribent som har skrevet om emner for DYI-bilreparasjoner og vedlikehold av kjøretøy. Arbeidet hans har blitt omtalt i The Family Handyman, en Reader's Digest-bok og magasinet Classic Bike Rider. Han har vært en karriere- og teknisk pedagog i 25 år og undervist i bilteknologi, i tillegg til å skrive statlige, føderale og organisatoriske stipender. Han hjalp også med å designe en unik pensumleveringsmodell som integrerer strenge, relevante akademiske standarder sømløst i karriere og teknisk utdanning.

instagram viewer anon