Do It Yourself
  • Den beste underskapsbelysningen

    click fraud protection

    1/11

    Beste underskapsbelysningskollasjeFamily Handyman, via forhandlere (3)

    Kjøpe underskapsbelysning

    Enten på kjøkkenet, vaskerom eller arbeidsplass, kvalitet under skapbelysning presenterer en smart måte å lyse opp benkeplaten på. For å finne de riktige lysene for deg, vurder følgende faktorer:

    • Strømkilde. Er lyset 120 volt, lavspent eller batteridrevet? Hvis det er 120 volt, er det direkte kablet eller plug-in?
    • Type lys. Det er mange alternativer på markedet, bl.a LED striper, LED-pærer, glødepærer og fluorescerende eller halogenpærer. LED er de mest energieffektive. For mer, sjekk ut vår guide til lyspærer.
    • Modulær installasjon. Noen 120-volts og lavspente underskapslamper kan kobles eller kobles sammen, noe som gjør installasjonen enklere og krever mindre tilgang til stikkontakten.
    • Formål med belysning. Hvis du lyser opp en arbeidsplass, velg sterkere, mer direkte lys plassert der hodet eller hendene dine ikke kan kaste skygger på arbeidsområdet. Hvis det er et spise- eller aksentområde, er fargen og temperaturen på lyset viktigere enn plasseringen.
    • Bekvemmelighet. Noen lys kommer med en fjernkontroll eller bevegelsessensor. Noen kan dimmes eller tilbyr en rekke fargeskjermalternativer.

    2/11

    Eti 18 In. Led under skap lysvia homedepot.com

    Beste lysstang under skapbelysning

    En lysstang eller stripelys setter ned en bred, jevn lysbank, perfekt for belysning av en arbeidsplass eller benkeplate på kjøkkenet. ETi er 18-in. LED under skap lys roterer også opptil 90 grader, slik at du kan rette lyset på en måte som unngår skygger på arbeidsplassen.

    Dette 120-volts lyset kan kobles til en stikkontakt eller kobles til en krets. Den modulære konstruksjonen lar deg koble sammen flere stanglys fra en enkelt strømkilde. Den kan dimmes og gir et mykt hvitt lys. Denne Energy Star-lampen er vurdert for fuktige steder og kommer med fem års garanti.

    Handle nå

    3/11

    Led Puck Light 3 Packvia homedepot.com

    Beste Puck Underskap Belysning

    En annen populær stil med lys under skap er puck belysning, så kalt fordi de ligner hockeypucker. Denne tre-LED Puck Light fra Commercial Electric kjører på 120-volts elektrisitet (tilkoblet eller kablet), trekker mindre enn 10 watt strøm, og lar deg koble opptil 10 pucker fra én enkelt strømkilde.

    Hver puck tilbyr tre fargetemperaturer (varm hvit, myk hvit og lys hvit) bestemt av en bryter på baksiden av enheten. På samme måte som det forrige stanglyset er disse Energy Star vurdert og leveres med fem års garanti. Merk: Disse er ikke fuktklassifisert, så de er ikke det beste valget for områder med overdreven damp eller fuktighet.

    Handle nå

    4/11

    Ecolight 12 tommer. Light Barvia lowes.com

    Beste batteridrevne Light-Bar-stil under skapbelysning

    Hvis du elsker ideen om et underskapslys, men mangler en praktisk stikkontakt eller koblingsboks, bør du vurdere Ecolight 12-tommers. Light Bar. Denne AA batteridrevne LED-enheten slås på med et trykk på linsen, og den valgfrie avslåingstimeren sikrer at du ikke kaster bort batterilevetiden. Seks års garanti er en fin detalj. Monteringsmuligheter inkluderer festefri installasjon med dobbeltsidig tape.

    Som de fleste batteridrevne lys, produserer dette produktet mindre lys for å forlenge batterilevetiden. Den avgir bare rundt 80 lumen, sammenlignet med 500 lumen fra den kablede ECi-modellen som er oppført tidligere. Men hvis du ikke trenger sterkt, levende lys, er denne rimelige barlampen under skap et godt valg.

    Handle nå

    5/11

    Bra Earth Lighting Tape Lightvia lowes.com

    Beste LED-tape under skapbelysning

    For det ultimate innen skjult under skaplys, bør du vurdere et LED-tapelys. Good Earth Lighting's Tape Light er et perfekt eksempel på dette formatets styrker.

    Selvklebende og fleksibel, en enkelt åtte fots lengde kan trimmes og settes sammen igjen for å passe til plassen din. Den kobles til en standard 110-volts stikkontakt. Ved full lysstyrke og lengde produserer den 930 lumen ved en varm 3000 K fargetemperatur. Og hvis det er for mye lys, inkludert dimmebryter vil hjelpe deg med å finne den perfekte balansen for din plassering.

    Handle nå

    6/11

    Philips Tunable Wifi Connected Light Stripvia homedepot.com

    Beste underskapsbelysning for kjøkken

    Kjøkken er en arbeidsplass og samlingsområde, og din kjøkkenbelysning skal dekke begge behov. De Philips Tunable WiFi-tilkoblet lysstripe dekker begge funksjonene. Håndfri drift betyr at du aldri vil famle med en lysbryter igjen mens du arbeider med våte eller fete hender.

    Dette settet kommer med en lysstripe og strømadapter som kan kobles til en standard stikkontakt. Koble lysene til WiFi-en din, og bruk en stemmeassistent for å aktivere eller justere lysene etter behov. Ingen smart høyttaler? Bruk deretter den gratis WiZ-appen til å styre lysene fra smarttelefonen din.

    Nyt et komplett utvalg av lysstyrke, nyanser og fargetemperaturer. Still inn en egendefinert balanse eller bruk en forhåndsinnstilt modus for matlaging eller underholdning. (Merk: Dette er ikke kompatibelt med Philips Hue-appen.)

    Handle nå

    7/11

    Eshine Motion aktivert kabinettlysvia amazon.com

    Beste bevegelsesfølende belysning under skap

    Hvis du vil at lyset under skap skal fungere som en nattlys, eller bare spark på når du nærmer deg, sjekk ut EShine bevegelsesaktivert kabinettlys. Vift med hånden for å lyse opp arbeidsplassen din med 430 lumen. Hvis det er for mye, hold hånden nær sensoren for å dempe lyset etter behov.

    Tilgjengelig i kjølig eller varm hvit, begge modellene kan dimmes og kjøres fra et standard 120-volts uttak. Lysene kan monteres med skruefester eller dobbeltsidig tape.

    Handle nå

    8/11

    Brilliant Evolution 12 In Bar Lightsvia homedepot.com

    Beste fjernstyrte underskapsbelysning

    Vil du ha berøringsfri kontroll over lysene dine uten å fylle telefonen med enda en app? Denne sekspakken med 12-in. Barlys fra Brilliant Evolution holder ting enkelt.

    Slå på lysene ved å koble til en standard uttak og kjede dem derfra. Vi liker spesielt godt at kjedekablene kommer i lengder på seks, 18, 30 og 50 tommer. Det er også en tre-tommers kontakt slik at du kan mikse og matche kabler for å få den perfekte lengden.

    LED-ene er varmhvite og gir til sammen 2190 lumen. Det beste av alt er at den styres av en ti-knappers fjernkontroll som er liten nok til å gjemmes bort, men stor nok til å enkelt lese etikettene.

    Handle nå

    9/11

    Westek Rugged Led Puck Lightsvia homedepot.com

    Beste underskapsbelysning for et verksted

    For de fleste under skaplys er et gjør-det-selv-verksted et farlig landskap fylt med støv, rusk og sporadiske biter av flygende tre eller metall. Heldigvis disse robuste LED Puck Lights fra Westek klarer oppgaven!

    Den magnetiske baksiden lar deg feste den til en hvilken som helst praktisk metalloverflate, og trykk-for-å-aktivere-kontrollen gir deg belysning. Det robuste kabinettet tåler misbruk og reduserer støvinntrengning. Den drives av AAA-batterier med estimert 20-timers driftstid på full lysstyrke – lengre hvis den brukes i dempet modus som nattlys.

    Lysstyrkenivået er vår eneste uenighet. Full effekt er 50 lumen, tilstrekkelig for direkte lys på en oppgave men ikke nok til å lyse opp et fullt arbeidsområde. Det gjør det til et nyttig tilbehør i stedet for en primær belysning.

    Handle nå

    10/11

    Le Peel And Stick Under Cabinet Lightsvia amazon.com

    Beste Peel-and-Stick under skapbelysning

    Hvis enkel installasjon er på ønskelisten din, kan du ikke slå LE Peel-and-Stick underskapslys.

    Tilgjengelig i dagslys eller varmhvite modeller, denne sekspakken med ultraslanke pucklys går fra et sentralt nav som kobles til et standarduttak. Navdesignen betyr at du ikke kan kjede dem, men hver lampe har en 8 fot lang ledning slik at de dekker et stort område. Alle seks kombinert produserer 1020 lumen lys, mer enn nok til å lyse opp nesten alle benkeplate arbeidsplass.

    Handle nå

    11/11

    Otinlai Recharchable Motion Sensored Under Cabinet Lightingvia amazon.com

    Beste oppladbare bevegelsesfølende belysning under kabinettet

    Hvis du elsker ideen om trådløst lys under kabinettet, men hater tanken på å kaste brukte batterier på en søppelfylling, bør du vurdere disse Oppladbare underskapslys fra Otinlai.

    Lad batteriene med en USB-adapter og denne trepakken med LED lys vil lyse opp benkeplaten din. De gir også håndfri betjening og et bevegelsesaktivert nattlys.

    Handle nå

    Dan Stout
    Dan Stout

    Den Ohio-baserte frilansskribenten og forfatteren Dan Stout er en tidligere boligoppusser, veileder for kommersielle nettsteder og vedlikeholdssjef. Han har jobbet med nesten alle aspekter av bygging og gjør-det-selv, inkludert prosjektering og tillatelse, rørleggerarbeid, grunnleggende elektrisk, gips, snekring, flislegging, maling og mer. Han publiserer også noir fantasy-thrillere, inkludert The Carter Series, fra Penguin imprint DAW Books.

instagram viewer anon