Do It Yourself
  • Ikke mer lys opp ledige rom

    click fraud protection

    Jeg elsker å ha barnebarna mine til å sove i helgene, men en ting gjør meg gal-de slår aldri av lysene når de forlater et rom.

    Sponset av Lutron

    Jeg elsker å ha barnebarna mine til å sove i helgene, men en ting gjør meg gal-de slår aldri av lysene når de forlater et rom.

    Ikke mer lys opp ledige rom

    Jeg har prøvd å ribbe dem med "Har du aksjer i det elektriske selskapet?", Men det har ikke fungert. Så jeg installerte brytere for beboerføler i mine ekstra soverom og bad, gang og familierom i underetasjen. På den måten slås lysene av automatisk, og jeg kan glede meg over barnebarna mine uten å plage dem.

    Ikke mer lys opp ledige rom
    Ikke mer lys opp ledige rom
    Ikke mer lys opp ledige rom
    Ikke mer lys opp ledige rom

    Jeg valgte Lutron beleggssensor brytere med XCT sensing -teknologi fordi de er enkle å installere og få gode anmeldelser. Installasjonen er enkel og tar mindre enn 15 minutter. Bare slå av effektbryteren, fjern den gamle bryteren (Foto 1) og koble til den nye bryteren for næringssensor. De to svarte ledningene kobles til ledningene fra den elektriske boksen. Bryteren er ikke polaritetsfølsom, så det spiller ingen rolle hvilken svart ledning som går til hvilke eksisterende bryterledninger-Lutron-bryteren trenger ikke en nøytral ledning (Foto 2). De bare og grønne ledningene kobles til jordledningen i den elektriske boksen (Foto 3). Deretter er det bare å brette ledningene inn i esken og montere bryteren med de medfølgende skruene (Foto 4).

    Lutron -innkjenningsbryteren er fabrikkprogrammert for å slå av lys etter fem minutters inaktivitet, men du kan endre programmeringen etter dine behov. For eksempel kan du stille inn "timeout" for å slå av lysene på 1, 5, 15 eller 30 minutter. I tillegg kan du endre følsomheten til bevegelsessensoren. Jeg forlot bevegelsesfølsomheten på 'høy' i stuen fordi barna liker å lese eller høre på musikk med lysene på. Lutrons XCT -teknologi oppdager den slags mindre bevegelser og holder lysene på mens de er aktive. Den eneste advarselen er at sensoren bare kan oppdage bevegelser som er innenfor sensorens synsfelt. Jeg har også aktivert enhetens dagslysfunksjon i bryteren for familierommet fordi rommet får mye sollys i løpet av dagen og jeg ikke vil at lysene skal være på. Bryteren har imidlertid en læringsfunksjon; Hvis du synes det ikke er nok dagslys og vil at lysene skal være på, trykker du bare på bryteren for å lære preferansene dine.

    For gangbryterne endret jeg følsomheten til den lave innstillingen siden jeg bare vil at lysene skal være tent når det er store bevegelser. Det er også en ledig modus, der du slår på lysene manuelt når du kommer inn i rommet og bryteren slår av lysene når det ikke lenger er bevegelse. Jeg brukte ikke den funksjonen på noen av bryterne.

    Ikke mer lys opp ledige rom
    Ikke mer lys opp ledige rom

    Programmeringsprosedyren er enkel. Bare trykk og hold inne en (Foto 5) eller begge knappene (Foto 6) og tell antall blink. Slipp når blitsene samsvarer med dine preferanser. Endre programmeringen når som helst ved å fjerne bryterdekselet og gjenta prosedyren.

    Bryterne jeg installerte var enpolede, men Lutron tilbyr også en treveis bryter for næringssensor og en med beleggsmåling og dimming. Den enkeltpolede versjonen selger for omtrent $ 20 i hjemmesentre, og Lutron-sensorbrytere er tilgjengelig i 27 farger.

    Hvis du har familiemedlemmer som lar lysene være på, og du er lei av å plage dem, må du installere brytere for brukersensor for Lutron. Du sparer penger og eliminerer stress.

    - Rick Muscoplat, medvirkende redaktør

    Dette er en sponset samtale skrevet av meg på vegne av LUTRON. Meningene og teksten er alle mine.

    Populære videoer

instagram viewer anon