Do It Yourself
  • 8 beste dusjhoder i 2021

    click fraud protection

    1/9

    Ello&allo Dusjpanel i rustfritt stål Tårnsystem Funksjon Ecommvia amazon.com

    Hva du skal se etter i et dusjhode

    Vi spurte rørleggermester Bret Hepola fra All City Rørleggerarbeid i Minnetrista, Minnesota for å fortelle oss de viktigste funksjonene å se etter i en dusjhode. Han anbefalte disse fire tingene:

    Strømningshastighet

    Vi vet alle riktig vanntrykk er avgjørende for en tilfredsstillende dusj. Regnbyger med sine større hoder kan dekke hele kroppen din, men de har også en tendens til å ha mindre trykk.

    «De fleste dusjhoder er nå Watersense sertifisert, så de er 2,0 gpm (liter per minutt) eller mindre, sier Hepola. "Foreløpig har ingen dusjhoder lov til å produsere over 2,5 gpm."

    Komfort

    Tenk på høyden og strømningsvinkelen før dusjhode er installert. Sørg for at dusjhodet du velger passer i plassen du har.

    Justerbarhet

    "Alle har sine egne preferanser," sier Hepola. "Et dusjhode med flere innstillinger kommer hele familien til gode." Se etter hoder med flere spraymønstre.

    Design

    Pass på at det nye dusjhodet matcher kjeledressen din baderomsdesign og den andre armaturen er ferdig. Dette er spesielt viktig hvis du har en gjennomsiktighet

    dusjdør i glass eller innhegning.

    Budsjett

    Du kan bruke fra $30 for et tilstrekkelig dusjhode til $1000 og oppover for en fancy, high-end.

    2/9

    Forte polert krom 3 spray dusjhode 1,75 Gpmvia lowes.com

    Beste overall dusjhode

    Den leverer en respektabel strømningshastighet på 1,75 gpm Kohler Forte dusjhode har en avansert spraymotor som skyter tre distinkte mønstre: full dekning, pulserende massasje (flott for å målrette mot såre, stive muskler) eller silkespray. Sistnevnte avgir tette dråper som er perfekte for skylling. Bare dra tommelfingeren frem og tilbake for å finjustere strømmen. Det skaper en spa-opplevelse i dusjen.

    Handle nå

    3/9

    Lokby Høytrykks håndholdt dusjhode Ecommvia amazon.com

    Beste høytrykksdusjhode

    Når spytting og spruting bare ikke vil kutte det, vend deg til Lokby høytrykks håndholdt dusjhode. Den dynker deg i en sterk, jevn vannstrøm med høy hastighet som skyller av alle spor av sjampo og såpebobler – selv om hjemmet ditt mangler godt. vanntrykk.

    Den er også allsidig. Velg mellom seks sprayfunksjoner og fem mønstre. La den stå parkert i vuggen eller ta den i hånden. En stor bonus: Den installeres på få minutter med én håndstramming.

    Handle nå

    4/9

    High Sierra's All Metal 1,5 Gpm Høyeffektiv lavstrømsdusjhodevia amazon.com

    Beste lavtrykksdusjhode

    Ta lange dusjer uten å bekymre deg sløse med vann med høy effektivitet, lav flyt Høyt Sierra dusjhode. Overraskende kraftig, du gjetter kanskje ikke at den bare bruker 1-1/2-liter vann per minutt.

    Det patenterte munnstykket gir en sterk, full spray av store dråper uten til slutt tilstopping fra kalk som mange lavflytende dusjhoder til slutt gjør. Laget med solid metall i tre utførelser, er High Sierra bygget for å vare.

    Handle nå

    5/9

    Veggmontert regndusjhodevia amazon.com

    Beste regndusjhode

    For dedikerte fans av regndusjhoder, er det SR Sun Rise veggmontert overhead. Det er firkantet. Den er stor. Og det gir et beroligende regnskyll. Systemets vakre, 10-lags krombelagte finish motstår korrosjon og ser elegant og kostbar ut.

    "Regndusjen er fantastisk med perfekt trykk kombinert med skjønnhet," skriver en fornøyd Amazon-anmelder. "Det oppmuntrer til å stå lenge, avslappende dusjer bare å nyte vannet når det faller over deg.»

    Handle nå

    6/9

    Magnetix 6 Spray 6,75 In. Dobbelt dusjhode Ecommvia homedepot.com

    Beste dobbelt dusjhode

    Flere ting gjør Moen Magnetix dobbel dusjhode og justerbar håndholdt en fremtredende. For det første har den to hoder - et større fast, rundt og et håndholdt med seks innstillinger. For det andre er det enkelt å knipse den avtagbare armen av og på selv med lukkede øyne, og unngår det fryktede såpeskummet.

    For det tredje lar dens fleksibilitet deg engasjere deg med dusjhode og dokket håndholdt separat eller sammen for maksimal dekning. Den er også støttet av en begrenset livstidsgaranti.

    Handle nå

    7/9

    Delta 55085 Compel 1,75 Gpm Enkelfunksjons hånddusj Ecommvia walmart.com

    Beste håndholdte dusjhode

    Noen ganger er en minimalistisk tilnærming til dusjing det du ønsker. Hold din walk-in stall eller dusjkabinett ryddig mens du kontrollerer vannmengde og retning med Delta Compel enfunksjons hånddusjpakke.

    Installer den alene eller som et sekundært alternativ, kombinert med et tradisjonelt vegg- eller takmontert dusjhode. Hele pakken inkluderer hånddusj, holder (parkeringsbrakett) og slange.

    Handle nå

    8/9

    Ello&allo Dusjpanel i rustfritt stål Tårnsystem Ecommvia amazon.com

    Beste luksus dusjhode

    For et fantastisk utstillingsstykke som skaper en autentisk spa-opplevelse hjemme Ello&Allo dusjpaneltårnsystem i rustfritt stål leverer. Dette luksus dusj panelet har en futuristisk LED-temperaturvisning, overhead regndusjhode, justerbar høyeffekt kroppsmassasjedyser, en badekartut og en høyeffektiv multifunksjons håndholdt dusjstang med tre innstillinger.

    Ifølge produsenten gir Ello&Allo en avslappende kaskade av vann som ikke bare renser, men skjemmer bort og forynger.

    Handle nå

    9/9

    Waterpik Cf 201 Flexneck regndusjhodevia amazon.com

    Beste budsjett dusjhode

    Selv om de er i raseri i disse dager, kan du finne mange regnbyger som er dyre. De Waterpik FlexNeck regndusjhode er ikke bare rimelig (rundt $30), den er også enkel å installere.

    Den kommer i høy- og lavstrømsversjoner med en 12-tommers fleksibel dusjhals, slik at du kan peke hodet dit du vil ha det. Du kan også bytte fra skånsom spray til "power-wash"-innstillingen. Anti-tilstoppingsdysene betyr at du ikke trenger det rengjør dusjhodet like ofte, om i det hele tatt.

    Handle nå

instagram viewer anon