Do It Yourself
  • 9 beste varmtvannsberedere i 2022

    click fraud protection

    1/10

    to varmtvannsberedere side ved sideFamily Handyman, via homedepot.com, via lowes.com

    Hva er en varmtvannsbereder?

    Enten kommunalt eller privat hentet, kommer alt vann kaldt inn i hjemmet ditt. Med mindre du elsker kjølige dusjer, trenger du en måte å varme den opp på. Tast inn varmtvannsbereder.

    Varmtvannsberedere skru opp temperaturen på din hjemmets vannforsyning, enten den strømmer gjennom varmeren eller den er lagret i en reservoartank. Varmeren kan gjøre dette med en flamme eller en solid varmekomponent. Varmeovner kan drives av naturgass, propan eller elektrisitet.

    Noen av nøkkelfaktorene du bør vurdere når du kjøper en varmtvannsbereder inkluderer:

    • Pris: Hele kostnaden inkluderer kjøp, installasjon og eventuelt tilleggsarbeid som kjøring ventilasjonslinjer eller oppgradere din elektriske tjeneste.
    • Drivstoffkilde: Dette er en personlig preferanse. Det enkleste og rimeligste alternativet er nesten alltid å holde seg til den typen drivstoff den eksisterende varmeren din bruker.
    • Kapasitet: Dine behov kan være forskjellige, men generelt gir en 40-liters tank nok varmt vann til et hjem med to beboere, og en 50-liters tank for fire eller fem personer. For seks eller flere, få en så stor tank som mulig.
    • Tankløs vs. tradisjonell: Tankløse enheter varmer opp vannet når det passerer gjennom spolene, og skaper en endeløs strøm av varmt vann. Ulempene er høyere kostnader og installasjonskostnader.
    • Energieffektivitet: Høyere effektivitetsenheter har en høyere startkostnad, men energibesparelser vil vanligvis tjene tilbake investeringen i løpet av noen år. Tankløse systemer er også mer effektive, men deres høyere kostnad betyr en lengre "break-even"-periode.
    • Tankkonstruksjon: Tankvarmere kan lide av sedimentoppbygging, noe som gjør dem mindre energieffektive og forkorter levetiden. Du kan tømme dem manuelt for å redusere denne risikoen, eller se etter modeller med selvrensende elementer og keramikkforede tanker.

    2/10

    Rheem Performance Tankløs elektrisk varmtvannsberedervia homedepot.com

    Beste tankfri vannvarmer (elektrisk)

    Tankløse varmtvannsberedere generer kun varme når du ønsker det. Ved å ikke holde en tank med varmt vann klar konstant, vil du se betydelige besparelser i din energiregningen.

    Enheter som Rheem Performance Tankløs elektrisk varmtvannsbereder kan levere omtrent syv liter i minuttet, og sørger for varmtvannsbehov for hele huset. Men å generere så mye varme krever en betydelig mengde plass i elektrisk bryterboks - du må dedikere fire 40-amp dobbeltpolet brytere til denne varmeren.

    Vi elsker denne modellen fordi den er enkel å bruke. Den lettleste LCD-skjermen viser temperaturen, og den enkle skiven på enhetens front tillater justeringer i trinn på én grad. I tillegg er det støttet av Rheems fem års garanti.

    Handle nå

    3/10

    A.o. Smith Signature Series tankløs vannvarmervia lowes.com

    Beste tankfri vannvarmer (gass)

    De A.O. Smith Signature Series tankløs vannvarmer oppnår en god balanse mellom pris og ytelse. Gasstankløse enheter har en høyere innkjøpspris enn elektriske versjoner, men de lavere driftskostnadene balanserer normalt ut over enhetens levetid.

    Denne modellen fra gir nok varmt vann til å kjøre tre dusjer samtidig. Pluss at det er det Energi stjerne vurdert, noe som betyr at det er en av de mest energieffektive enhetene som finnes. Fordi det er bensindrevet, må du kjøre en ventilasjonsledning. Hvis du planlegger å gjøre DIY installasjonen, sørg for at du overholder alle koder og nødvendige tillatelser.

    Handle nå

    4/10

    Gladiator 50 gallon elektrisk vannvarmervia homedepot.com

    Beste tradisjonelle tankvannvarmer (elektrisk)

    Rheem Gladiator-serien har fått mye oppmerksomhet for sin WiFi-aktiverte lekkasjedeteksjon og automatisk avstenging. Det er ingen tvil om at dette er kule funksjoner, men de er bare en del av grunnen til at vi liker det Gladiator 50-Gallon elektrisk varmtvannsbereder så mye.

    12-års garantien overgår de fleste konkurrenters dekning, og den er sammenkoblet med en tre-års arbeidsgaranti. Auto-clean-funksjonen bekjemper sedimentoppbyggingen som kan forkorte a varmtvannsberederens levetid, og du kan overvåke og kontrollere Gladiator fra Rheem-smarttelefonappen.

    Handle nå

    5/10

    A.o. Smith's Signature 100 Series 50 gallon vannvarmervia lowes.com

    Beste tradisjonelle tankvannvarmer (gass)

    A.O. Smiths Signature 100 Series 50-Gallon vannvarmer er en pålitelig enhet til en rimelig pris. Du kan finne rimeligere gassenheter, men denne varmeovnens seks års garanti, selvrensende dypperør og keramisk smeltet tankskjold betyr færre potensielle hodepine nedover veien.

    Vi liker også at den har en miljøvennlig brenner som produserer lavere nivåer av nitrogenoksid og nitrogendioksid enn en tradisjonell gassvannvarmer.

    Handle nå

    6/10

    Rheem Performance 40 gallon elektrisk varmtvannsberedervia homedepot.com

    Beste budsjettvennlige varmtvannsbereder (elektrisk)

    Til $419, den Rheem Performance 40-Gallon elektrisk varmtvannsbereder er sjokkerende lommebokvennlig. Tanken på 40 gallon gjør den til en god passform for mindre familier eller husholdninger med en forskjøvet brukssyklus, siden det tar mindre energi å holde den varm mellom bruk.

    Den trenger bare en 25-amp elektrisk bryter, så det burde ikke kreve en massiv elektrisk overhaling å installere. Hvis du bytter ut en eksisterende elektrisk varmtvannsbereder, kan det være vanskelig å finne et bedre kupp enn dette.

    Handle nå

    7/10

    A.o. Smith Signature 900 Hybrid vannvarmer Via Lowes.com Ecommvia lowes.com

    Beste miljøvennlige varmtvannsbereder (elektrisk)

    Hvis miljøvennlighet er din primære bekymring, bør du vurdere A.O. Smith Signature 900 Hybrid vannvarmer. Denne Energy Star-sertifiserte modellen sparer gjennomsnittshjemmet med tre til fire brukere mer enn $300 per år i energikostnader, ifølge produsenten.

    Dens hybriddesign har en varmepumpe, lik den du kanskje allerede har for å varme og kjøle ned hjemmet ditt, for å overføre varme fra luften rundt til vanntanken. Fordi varmepumpen er tregere enn tradisjonell oppvarming, har Signature 900 også to reservevarmeelementer. Den leveres med en 10-års begrenset garanti og kan kvalifisere for ytterligere rabatter eller skattefradrag.

    Handle nå

    8/10

    Vedfyrt varmtvannsberedervia lehmans.com

    Beste vannvarmer uten nett

    Jada, noen huseiere bruker et solcellepanel for å leve utenfor nettet. Men hvis du virkelig vil ha enkelhet, bør du vurdere en Vedfyrt varmtvannsbereder.

    Denne Amish-laget vannvarmer er laget av 3/16-in. sveiset stål, rommer 15 liter og er effektiv nok til å fortsette å varme opp ferskvann mens det sykler gjennom tanken. Det betyr at den kan gi vann til rygg-mot-rygg-dusjer.

    Vi elsker at den ikke er avhengig av gass eller elektrisitet. Men vi må påpeke denne ansvarsfraskrivelsen fra produsenten: "Ikke UL-oppført. Ikke trykktestet. Hvis den ikke brukes eller installeres riktig, kan den eksplodere med livstruende kraft." En god påminnelse om hvorfor det er viktig å være forsiktig når installere en hvilken som helst varmtvannsbereder.

    Handle nå

    9/10

    Rheem Performance 75 gallon gassvannvarmervia homedepot.com

    Beste varmtvannsbereder for en stor familie (gass)

    Hvis du har seks eller flere personer i husstanden, trenger du mye varmt vann til bading og klesvask. Hvis din største bekymring er å gå tom for vann, er det bedre å gå uten tank for å sikre "endeløst" varmt vann, eller kjøpe en varmeovn med den største tanken du kan finne.

    Av disse alternativene kan tanken faktisk være den mest økonomiske. Det er fordi store familier regelmessig tømme en varmtvannsbeholder, slik at varmeren ikke brenner energi for å holde en ubrukt tank ved temperatur. Av denne grunn bruker store familier vanligvis lengre tid på å få tilbake kostnadene for en tankløs enhet.

    Hvis du tror en stor tank passer for deg, bør du vurdere Rheem Performance 75 gallon gassvannvarmer — i hovedsak den største tanken du kan kjøpe uten å gå inn i vannvarmere i kommersiell størrelse.

    Handle nå

    10/10

    Rheem Performance selvmodulerende varmtvannsberedervia homedepot.com

    Beste varmtvannsbereder for en liten husholdning (elektrisk)

    Små husholdninger på en eller to personer kan ofte ha mest nytte av en tankløs varmtvannsbereder. De Rheem Performance selvmodulerende varmtvannsbereder gir nok varmtvann til to samtidige dusjer. For mange huseiere vil den bli brukt en eller to ganger om dagen, for så å sitte stille, og du sparer penger hver gang gjør det ikke trenger å varme opp en reservoartank med vann.

    Den krever to 40-ampere brytere. Men med tanke på at det er omtrent $ 20 mer enn det budsjettvennlige alternativet for tankvannvarmer høyere opp i dette liste, bør de tilhørende energibesparelsene betale for varmeren og eventuelt nødvendig elektrisk arbeid i løpet av noen år.

    Handle nå

    Dan Stout
    Dan Stout

    Den Ohio-baserte frilansskribenten og forfatteren Dan Stout er en tidligere boligoppusser, veileder for kommersielle nettsteder og vedlikeholdssjef. Han har jobbet med nesten alle aspekter av bygging og gjør-det-selv, inkludert prosjektplanlegging og tillatelse, rørleggerarbeid, grunnleggende elektrisk, gips, snekring, flislegging, maling og mer. Han publiserer også noir fantasy-thrillere, inkludert The Carter Series, fra Penguin imprint DAW Books.

instagram viewer anon